2008 Kasım Anneleri

günaydın hatunlar,
yasminden başlayım maşallah arkadaşım bu sefer iyi azmettin hep diyorum darısı benim gibi tontişlere..:)))
maytabım soğukmuş oraları biz burada yanıyoruz ya hafta sonu yağmurluydu çıkmadık bir yere ama idare ederdi...
lorem tahlile gidecekısin sanırım inş. sonuçlar iyi çıkar terkrar geçmiş olsun..
minecim kız kayuya götürmüşün ne güzel demekki kuzular beğeniyor bu tiyatro işini...
laviş sizde tatili ayarlamışınız gözünüzaydın canım..
hilalim sende daha iyisin sanırım.. inş. tamamen kurtulursun bu taşlardan...
ıcırım ev almışınız hayırlı olsun güle güle oturun canım.. bu arada cumaydı sanırım benim oğlan telimiş karıştırmış bir kaç kişi aramış sende varsın içlerinde çalmadan kapadımı ne oldu bilmiyorum ama aranmış gözüküyor...

bizde önümüzdeki hafta sonu samsun yollarına düşebiliriz ... kaynımın nişan var .. eşim istiyor gitmeyi bu göbüşle istemiyordum :(( sonra amannn dedim boşver ne yapım yaza gider göbüşüm nasılsa evde durmayacağım çünki:))))

Nazlım olsun o kadar.Yaza gider.İki sıpacığın peşinde koşacaksın:)) Nişana da git bence.İki bebeli hatunsun, kimse çok görmez canım, keyfine bak..

saolun canlarım daha ıyılerıde sızlerın olsun
pazar gunu mutfak banyo dolabı baktık ne guzel seyler cıkmıs ev alınca bakarız dıye uzak kalmısım boyle seylerden esımın begendı 2000 lıra gibu bısey cıkıyor benım begendıgım 5000 gıbı :52:
ınsan evı ve kendı ıcın en guzel seylerı ıstıyor hakkımızda hayırlısı bakalım ne kadara gucumuz yeterse onu yaptıralım dıyoruz

geldım hatunlar
ıslerım vardı hemen kapamıstım onun ıcın cevırımdısıydım yasmınım
oncelıkle verdıgın yaglardan dolayı senı tebrık ederım
emınım hedefınden de fazlasını vereceksın ben ınanıyorum

tahlıl sonuclarım cıkmadı
cuma sabahı kan vermıstım ama o test bır hafta da cıkıyormus
bız de bılmıyorduk cumartesı doktora gıderız dıye dusunuyorduk ama esım bılıyormus meger
onun sonucunu beklıyoruz
bır tane ıgne olmustum sonuclar cıktıktan sonra ıgneye ne kadar devam edecegımız ve ızleyecegımız yolu belırleyecek sanırım bılemıyorum

ıcırım yenı evınız hayırlı olsun canım
ınsa allah gonlune gore yaptırırsın ıcını de

lavısım hadı hayırlı olsun
rezerve ıslerını halletmıssın sanırım
sımdıden ıyı eglenceler
bız bu yaz burada degılız rezerve program vs yaptırmıyoruz
sanırım bayramdan sonra donucez
ısyerındekı durumları halledınce hazıran gıbı gıdıyoruz ınsa allah

nazlım gobusu falan bosver
gıt sana da bebelere de degısıklık olur hem
yaza gorduklerınden tanıyamazlar senı de sasısrtırsın herkesı

lorecım tesekkur ederım hayırlısı olsun bakalım para neye yeterse onu yaptırıcaz artıkk:51:
nazlımelekcım yok benı aramadı senın pasa arasaydı donerdım sana :emir_bebek: zaten

lorem hoşgeldin tekrar.. daha belli olmamış sonuçların inş. hayırlısı olur ilaçlarla biraz kendinde dikkat ederek kısa zamanda kendine gelirsin.. yaza sağlığın düzelmiş şekilde girersin...

ıcırım kendi evin olunca tabiki herşeyin iyisini yenisini istiyor insan.. inş. gönlüne göre döşer mutlulukla oturusunuz... darsıda bizim başımıza...:))

yasmin lorem zaten koci çok istekli gideceğiz sanırım kuzular ikide bir babanneye götüreyimmi dedeye gidelimmi oğlum deyip duruyor.. bende boşverdim aman sürekli evde olduğumu biliyıorlar zaten öyle şeylkere takılmazlarda ben kuruntu yaptım birazcık..gidersek değişiklik olacak kuzular ve benim için .. yeni gelinide yakından görmüş olucaz bakalım..:82:

tsk ederım yasmınım
ıddıalı degılım ben guzellıkte canım
mutevazılıkten yanayım her daım
sen guzel goruyorsun canım saol

nazlımelek bosversene
herkes dogumdan sonra gobuslu
benım kılo sorunum olmamasına ragmen gobusluyum yanı dusun

ya kızlar gece gece oscarı seyrettik canlı canlı bu kuzular yüzünden..:)) akşam vakti uyuyorlar ben uyutmuyorum artık ama bayılıyorlar 5-6 civarı sonrada 9 kadar uyuyorlar kalkıncada 1 2 yi buluyor yatmamız...

dün gece yeni bir kanal çıkmış atvnin çocuklar için minika kanalı test yayında daha orda sevdikleri çizgifilmler çıkıyor gecede açık ona bakıyorlardı belki öyle uyurlar dedik baktık uyumuyorlar hemen kanal değiştirdim başka bişey kalmaış o saatde cnbcede canlı canlı ascara gelen konukların kıyafet kritini yaptık gece gece..:))))))

anaaaa yavuz< bingöl nehir erdoğanla birlikteymiş .. hiç sevmem o adamı banal şeyyy:))))
nehir güzel kızdı başka adam bulamışmıı.... aman sanki kendi oğluma alacakmış gibi bana ne oluyorsa...:)())))hhahahahah...

şimdi aradı kociş çarşamba samsun yolcusuyuz....
bana iki ayağımı bir pabuca soktum deme hazırlan işde çarşamba sabahta çıkarız yola dedi...
neyseki yarında evde daha kolay çıkarım işin içinden.. bir haftalığına gidip gelicez..

lore kadın naptım sana neden küstün kız g.olsun demiştim
ıcırım güle güle oturun cnm istediğiniz gibi yaparsınız inşallah içini
nazlıcım güle güle gidin gelin kazasız belasız inşallah

mucize maytap hoşgeldiniz..polip hatunda gözüktü aşağıda..hoşgelmiş..:)))

sağolun kızlar inş. yağmurlu felan olmaz havalar diycem ama o tarflarda çok yağış olur ..niyeti aldık bakalım...

Back