2008 Kasım Anneleri

cılegım sen neymıssın bee abııııı aaaa aaaaa aaaaa
dıye bır sarkı var bılırmısın :60:
o yemegı ben pek sık yaparım
ne yapacagımı bulamayınca ılk basvurdugum yemektır benım

canım cacık cektı nedense :9:
ben de aksama cacık yapıcam

anacım kilo verenlere kocaman bir maşallah diyorum bugün yediklerim ve daha yiyeceklerimi duysanız şaşarsınız:))) çoooookkk kötü oldu ammma ne bileyim kaç zamandır tutyorum kendimi bugün bişeyler oldu...

sabah koci evde olunca çocuklara kızartma ona sck felan öel geçti ama ben kızartma yemedim derken öğlen benim adam uykudan uyandı hadi hava alalım kantine gidelim deyince çıktık alışverişden geldik kaan et yemiyordu geçen gezide hamburgerde köfteyi çok güzel yedi diye hazır hamburger köfteleriyle ekmeğide vardı ev hamburgeri yaptım çok güzel yedi e yapınca bizede yaptım içinin öteberisiyle felan güzel götürdüm..
ardından kahve içerken dünden benim adam hastayım diye kadayıf almış ondan götürdüm ..
akşam canımız değişik bişeyler istedi hadi mıhlama yapak dedik tereyağlı peynirli birde onu indirdik..
kadayıf hala ye beni diyor belki çayla iner mideye aman bugün çok kaçtı hakkaten günlerin acısını çıkardım yaneee...:25:

ama yarın salata yoğurt felan geçiştireyim günü diyorum...

günde bir tartıdayım aynı kilom almamayı başardım sanırm birde vermeyi başarsam süper olacakhehehehe.:)))
bugün haberde hüreemi zayıflatan diyetisyen diyordu önce kilo almayı bir durdurun sonra az ve sık sık yiyerek verirsiniz diyordu eğer canınız mantı istedi yedini ertesdi gün kendinizi cezalandırın dengelemek için daha hafif kalorisiz şeyler yiyn gib bişeyler dedi oran kendimi avutuyorm almadım ama vweririrm diye amaman üfff.. ne çok şey saçmaladım ben ya...
neysem yarın görüşürükkk ben buralardayım...

evet uzun süre sonra yine buralardayım..
15 gündür izinliydim..15 tatilde kuzularımla beraber olayım istedim..
pazartesi başladım işe..evde olmak çok güzeldi..
dünürüm, ahretim taşlarım hala duruyor:((sadece bir tanesi kırılmıştı..şimdi kırılmak üzere bekleyen bir tane daha var..bikaçtanede ufak var..
taş ocağı çalıştırıyorum..

Lorem senin mide rahatsızlığın ne? Psikolojik mi? Ben de üzülünce ağrı yapar..Geçmiş olsun canım.

Hilalim izindeydin demek, adam çıkar gelir bebeleri alır:( Diğer taşı hallettiysen bu da olur.Sabır canım..

günaydın naparsınız fındıklar dün geç kaldıydım bi koşu eve gittim herşey yarım kaldı ben azcık değüşük topikleri gezip gelcemmm
ezan okunmadan evdeyim baş baş:80:

gunaydın kızlar
hılalım ve lorem gecmıs olsun
hılal yoksa bobreklerınde tas mı var cok zordur onun agrısı kayınbabamda amelıyat oldu senınkı de oyle bır sorunmuu

ıcırım iki ay önce falan böbrek ağrısıyla gece hastaneye gittim..
biri 13mm, diğeri 10mm olan iki taş varmış..kanalları kapatmışlar ve böbrek süzme yapmıyormuş..
13mm olan taşı kırdılar ve düşürdüm..
10mm olan taş hala duruyor..onun kırılma ihtimali biraz azmış yeri kötü dediler..
bilmem nasıl olacak..şimdilik ara ara hafif ağrılar oluyor da o günlerdeki gibi ağrı yok..
yasminim gelecektim sana ama benim uygun olduğum hafta senin misafirlerin gelecekti..hani şu sabah erkenden gelecekler demiştin ya o zaman..bende bişey demedim..
nasip kısmet..

Back