2008 Kasım Anneleri

Lorem afiyet olsun.Zeytin yağlandırır.Bana yasak mesela.Ben de yeşil zeytine bayılırım.Zayıfkene ekmek arası yapardım, yanına da kola tv izlerken götürürdüm:)

lorem afiyet olsun...
benim kuzulardan kaanda kaşarlı ekmek yedi çorba içiremedim keremde tavuk çorbası içti karınları doydu toplantılarda yapıldı sırada uyumaları var hiç bir işe elimi değemedim hep peşimdeler...

yasmin valla yağlı felan benimki alışverişte birde yeşil almış bu sefer limonlu zeytinyağlı sosda yaptı kendi ben yerleştirirken sabahları güzel gidiyorda az yemeye çalışıyorum bende ...

çileko haklısın valla çocuğu evcilleştirme seansı olmuş o durum....:))

hadı yaaa
kuru zeytın ekmek bıle dıyet lısteslerıne gıremıyor yanı
ben de garıban yemegı dıye severdım kendılerını halbukı

ben de sımıtle sıyah zeytını cay eslıgınde pek severım

Nazlım yasak tabi.Günde en fazla 3 tane normal kişilerede

Lorem bende kaşarlı ve zeytinli Ankara simidine bayılırım.Oooof of(

Betül hatun bende oğluma bıraktım çiş meselesini.Hazır olunca belli ederler.Kasmaya gerek yok..

gel beşte anlaşalım ben öle diye biliyorum ama 7-8de yediğim oluyor off boğazı bu yaştan sonra durdurmalı ama gelgörki yaşlandıkça iştahım artıyor

güle güle passin
bende kaçtım manava uğrayacağım bugün oyun hamuru etkinliğimiz vareve gidip oğlana hamur yoğuracağım artık akşam allah ne verdiyse yaparız
herkezlere kolay gele görüşürük:79:

gunaydın mıllet

dun aksam kuzumu doktora goturduk
guzel eglencelı gectı cok sukur

bugun daha ıyıyım ama yıne sabahları zor kalkıyorum nedense

cılegım amın ara ara gelıyordu ama bılmıyorum canım
benım de dıkkatımı cektı
gulız, eylul ve cıtos ıslerınden dolayı gıremez oldular
beyazmelek ve derın de eskısı gıbı gelmez oldu
saphıs, krıko falan yoklar
ne oluyor bu hatunlara yaww

Günaydın Lorem..Tontişin kontrolü iyi geçmiş, sevindim.Aman onlar iyi olsun başka şey istemeyiz..

Çileko belki Aminlerin düğün işleri filan vardır.

Güliz ve Çitoyla ara ara konuşuyoruz.Gülizin yeni görev yeri açık ofismiş sanırım, yazamıyo.Çitomda giremiyo maalesef.Beyazmelek de nadir giriyo..

yasmınım dun aksam kı kontrolun ıyı gecmesı benı de cok mutlu ettı canım
aksam mısafırlıkteydık
9 oluyordu neredeyse geldıgımızde
kuzum pek bır sevındırık oldu neselendı
eve gırerken aksamları once ben dıye yarıs yaparak cıkıyoruz merdıvenlerı
anne once ben once ben dıye dıye kosturuyor kuzum benım

günaydın kızlarr passin sevindim kontrolün iyi geçmesine bende erken yatmıştım sözde ama yine erken kalkamadım oğluşumda akşam 9da uyudu onada doyamadım geldim öyle salak salak
forumun ömrü azaldı bence 2.bebişler olunca burya hiç takılan olmayacak nede olsa yeni doğan bi bebek hakkında yazacak daha çok şey olacak neyse bakalım herkezler iyi olsunda

kızlar bu hafata lcw ye baktımda fiyatlar baya dibe vurmuş seneye bişeyler alsammı diyorum
kazak eşofman altı sweat gibi 3yaş gurubundan alsam seneye olur herhalde diye düşündüm.sezon içinde 27-29 tl olan eşofman altları 10-11 ytl mi ne olmuş kazaklar 8-9 a düşmüş güzelde geldi çeşitte çok daha ama elemanlardan birisi uyardı artık bundan sonra çeşit kalmaz dedi.bu hafta gitsemde bikaç parça alsam diyorum

tek bebeyle alaklı degıl bence
tamam bebelerımız ortak noktamız ama sonucta bır arkadaslık kuruldu burada
paylasılmıs cok anı var

neyse gıttıgı yere kadar dıyelım o halde

esım dun aksam yıne ıkıncı bebe konusunu actı
ısım bıle dusunmus pasazadem
sankı benım fıkrım olmayacakmıs gıbı
ayrıca da nedendır bılmem erkek ısmı dusunmus karar vermıs kendınce
kız olunca karısmayacagın anlamına gelıyor bu durum dedım
sustu
ama kaynanamdır o benım hıc karısmadan duramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…