2008 Kasım Anneleri

selam hanımlar,
ay ne kayuymuş kaç saattir reklam dönüyor yok şarkı söyleyen bebek yok masası kafam şişti hayırlısıyla bir başlasa şu kayuu başımın etini yediler kuduruklar....

lorem hadi hayırlısı ikinci için.. eşin isim işinide halletmiş erkeke olacağından eminmiki..:)) valla isteyen herkeslere versin bana iki kuzu yeter...
polip 3 numaralar rahat olabilecek gibiyse al bence ben geçen seneki bir kaç şeyi giysdiremedim benimkilere bu sene lcw den aldıklarımda hep 3 numarydı kerem 2 aldım bazı şeyleri zayıf diye...3 numara ona bile normal oluyor seneye nasıl olur bilmem ama indirimden faydalanmakta lazım bu kuzulara çok eşeofmöan altı swet lazım oluyor yaz için alıcam bende bişeyler...

kendim içinde ayakkabıdan tutun üstüme bir kaç parça istediğim bişeyler var yaza.. ayakkabı ben hep düz taban giyotorum ya genelde ayağımda hep spor ayakkabı var hep pantolon giyoyorum çünki... yazın değişiklik olsun diye arada etek giyiyorum.:)) ama düğün ve şöyle şıkır şıkır gezinmek için hafif topuklu bir ayakkabı alacağım bu sene..

amincim düğün işleri ev yerleştirme bulma zor işler kolay gelsin...

anacım ben hep buralardayım biliyorsunuz....:))))

lorem bu göbüşle evet ortalığı gümbürdeteceğim kesin.. :)))))))

bir ay sonra ya söz nişan gibi yapalım demişler yani bu yaz düğün olurmu bilmem..
ama yinede kararlıyım şu misafir gitsin hareketlere ve diyete devam..

ay ikiside doldurmuş bezini yarım bıraktım yazıyı...
sabah beri benim sabrımı deniyorlar çoşucam bir tam olacak bakalım...
babamızda evde ama varla yok arası geceden beri uykluyor hastaymış...

biz kahvaltıyı geç yaptık ikindile anca bişeyler yeriz ama ne yiycez bilmiyorum yemek yok yine pöfff...

heiiii heiii....slm amincim sevindim iyi olmana aslinda tahmi netttim yogun oldugunu ama hic denkgelmedikya merakta ettim iste.

napiyonuss pacilerim,iyimisiniz?Bu ara burdada kiyafetler hep indirime girdi ..Ama bende söyle bisiy oluyor,hani indirime girip asiyorlarya hepsini benim canim o zaman almak istemiyor.sanki kötü gibi geliyorlar.yamam hasta bi mantik ama napiim hic icimden gelmiyor.

bu arada ben diger kizlarin isleinden dolayi buraya gelmediklerini hic sanmiyorum,10 gün eveline kadar isleri yokmuydu sanki?neyse benim icin hic önemli diil elbette ama,SikIsinca isim vardi demeleri bana komik geliyor.sanki bilmiyoruz yillardir buranin demirbaslariydilar.aman pöfff bananeyaa..

oyyy selamkızlar..nihayet iki si de aynı anda uyuyor da yazıyorum..geçmişe bakamadım...çokzöledimburayı valla..

nasıl yağmur var sormayın

canımsıkkın ne zamandır...4 şubatta kuru öksürükle başlayan başlayan hastalıklar zinciri hala devamedior..selin bronşiolit olmuş(((virüs müş havadan kapmış salgınmış..)))2 gün hastanede yattık..ilaçlar etki etmeyince..ben onunla pradayken tuna evde o gece ateşlendi..sabaha doktora..ilaç vs...geçmedi..2 gün sonra boğaz enfeksiyonu antb.başladık..10 gün kullandı şimdi iyi..

boğaz enfeksiyorunun arkasından da öksürmye başladı selinden kapmış..allahtan kısasürdü onun.

şimdi de selin iyi tamamderken hafta sonu yüksek ateş 2 gün sürdü..pazar dr gördü..boğaz enfk.abiden olabilir.iştah yok..huzursuz keyifszi..

tam geçecek derken 2 gündürde yüzü kafası ve sırtında kırmızı benekler çıktı..dr avil verdi deneme amaçlı..bu sabah verdim..sabah daha iyiydi ama takipteyim..yüzü düzeldi sırtında var..

bu yüzden gündüzleri emmeyi de reddeiyorr.ek gıda başladım ufaktan.

anlayacağınız 3 haftam çok zor geçti...eşimde hafta sonu bille çalışıyor..allahın cezası denetlemeleri başladı yine..martın 18 ine kadar sürecek..

sizde hakverirsinizki kızlar yorgunluğumkoşturmaktan uykusuzluktandeğil..onları hasta görmek..hele selin çok küçük..umarım atlatıyordur artık da rahatlarım<.

uzun yazdımamakusura bakmayın..içimi boşaltttıımmm vallaaa..
geçmişe bakayımbirazz

Diloksum çok üzüldüm.İnşallah yavruların tez zamanda düzelir.Selinciğin elbiseli hallerini hasretlen bekleriz.Tunişi de tabi ama küçükler daha sevimli oluyo.Bebek görelim di mi? Senin de canının sıkkın olması normal.Biz biri hasta olsa çöküyoruz.İnsan hayatı böyle işte.Onların derdi olmasa nasıl yaşlanıcaz, nasıl ömür bitecek Yaz geliyo, inşallah daha güzel olacak herşey..Çok da kasma kendini

Çilekom boşverin böyle şeyleri.Hepimiz ne olduğunu anlayacak kadar zekiyiz.Çok işim var ama arada bakıyorum bende..Diloksun yazısını görünce üzüldüm.İki arada bi derede giriverem dedim:)

çilek nazlı diloks hoşgeldiniz

aman net gitti elim ayağım bağlandı dedim noluyo len tayyipte bizim netimi kesti kaddafi gibi töbe töbe

nazlımo düğün bahane forma girmek şahane kışın heryerimiz kapalı ama yazın öle olmuyor tiril tiril giyiniliyor insanın gözü gönlü açılıyor o vakit göbüş möbüş hoş olmuyor başla sende diyetine bknz:yasmin

dloksada kolay gele geçmiş olsun kuzularına olacak böle ufak tefek sen sıkma canını

meraba hanımlar nasılsınız benim oğlumda -05-2008 doğumlu fotosu nu yolluyorum yarışmaya katıldık oy verirseniz sevinirim www.pınarkido.com fotosu enson 140.çocuktaydı bu fotoyu görünce oy kullanırsanız şimdiden hepinize teşekkür ederim

cılegım hosgeldın canım
her sabah duzenlı olarak gelıp slm verıyorum sımdılık
umarım herkes rengını net bellı eder dıyorum sadece
bunu kımse uzerıne alıp gonderme falan zannetmesın
zıra ustu kapalı ımalı bırsey soylemıyorum kımseye
soylemek ıstedıgımı dırekt soyluyorum zaten
sadece bır seslı dusunme dıyelım

dıloksum cok gcmıs olsun canım
emınım cok zor zamanlar gecırıyorsun ama az kaldı canım
ınsa allah rahat edecegın gunlerde gelecek

ben bişeymi kaçırdım yaww saf saf soruyom ama çilek pasin yasmin aydınlatın bu bacınızı mevzu ne önemli değilse dimeyin bişiycik zaten kafam bu saatlerde dolu oluyo bide onu düşünüp yormuyum şu eşsiz beynimi:78:

140.mı kaçıncı olması gerekiyor
bu arada ne yiyor oğlunuz merak ettim

canlarım çok teşekkür ederim...ammannn tek derdimiz bu olsun..allahtan ilçla geçebilin hastalıklar...allah beterlerinden korusun hepsini..

vereceksin yasmin bence de..tatlı kızartma hamur işleri ni çıkart ekmeği azalt..umarım ulaşırsın...ben de çok dikkatsiz gidiyorumbu ara ..tatlıya düştümepeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…