2008 Kasım Anneleri

yaşla ne alakası var yasmin yumurta kalitesine takıldıysan seninkiler iyidir bence:76:büyütme kısmına takıldıysan ki ben ona taktım kafam götürmeyecek gibi bugün doğsa

hoş ben 1kere bile miğdem bulanmadı ama sevmedim hamilelik işini ayaklarım ne ağrıyordu 23 kiloyu alınca koca bi karın yat yatılmaz kalk kalkılmaz:49:

Anılın içe basmasının düzelmesi lazım.Eğer yaz tatilinden sonraki kontrolde doktor iyi bişiler derse yapmayı düşünüyorum.Demezse 1-0 olsun bizim olsun dicez..

selam hatun kişiler
bende sabahtan bi uğruyorum bidaha gelemiyorum bide facede anlık mesajlaşma olayı daha kolay geliyo bana artık nedense bide totoş öğlen uykularını bıraktı bikaç gündür acaip yoruyo beni
bunlar bahane olamaz tabikide ama elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum zaten ismim geçmemiş gelmeyenlerin arasında:)))
sırtım ağrıyoo sanırım duruş ve yatş pozisyonuyla alakalı
bide kaç gündür ayaktayken kucağıma gelmek istiyo sürekli anne anne kooktum neden korkuyosa anlamadım
sevgilim ol diyorum ııh d,iyo manitam ol diyorum gelip duddağımdan öpüyo şap d,ye ne anlıyosa birine ııh biirne cukk:)))
lorem kontrolünüz iyi geçmiş sevindim canım bizim nisanda son aşımız var o zaman götürücem hasta falan olmazsa bi boy kilo gelişime baktırıırız

kızlar bu hafata lcw ye baktımda fiyatlar baya dibe vurmuş seneye bişeyler alsammı diyorum
kazak eşofman altı sweat gibi 3yaş gurubundan alsam seneye olur herhalde diye düşündüm.sezon içinde 27-29 tl olan eşofman altları 10-11 ytl mi ne olmuş kazaklar 8-9 a düşmüş güzelde geldi çeşitte çok daha ama elemanlardan birisi uyardı artık bundan sonra çeşit kalmaz dedi.bu hafta gitsemde bikaç parça alsam diyorum

görmediniz zaar böle demiştim ne diyonuss seneye yatırım saçmamı olur

kız maytap ısmın gecmedı cunku
en azından sabah bıle olsa slm verıyorsun seker

polıpe gecen yıl ben senın bu dedıgını yaptım
bu yıl hıc alısverıs yapmadım
ama bu yıl aynısı yapmayacagım sıkıldım

Ya ben öğle arası geziyorum ama LCW yok buralarda.Akşam Ulusda bakayım diyorum.Ben 3 yaş kıyafeti aldım Anıla geçen seneden.Eşofman, yazlık falan:)

bu kış 2 yaş grubu tam üstüne göre oldu lcw nin ürünleri seneyede 3 tam olur herhalde çok bişey almıycam kazaktı penyeydi bide eşofman altı
2yaş kontrolünden sonra 2cm uzamış ben geçen gün ölçtüm boyunu 90 cmdi kilomuz 12 idi ama bence şu diş faslından sonra 12nin altına inmiştir.ben geçen götürdüğümde dr tartmadı bile bile ben kilo verdi şöle oldu böle oldu deyince
ne bekliyorsun bundan sonra yılda 2 kilo alsa yeterli dedi bende ses etmedim gari

günaydın fıstıklar..

ç,lekç,m burdayım canım çok şükür herşey yolunda..

dün bütün gün misafirim vardı..
her allahın günü hemen hemen abime ev arıyoruz..malum düğüne 3 ay bile kalmadı yoğunuz biraz..

polipe bence çok mantıklı al valla ne alabiliyorsan..
ben mothercare benetton ve boyneri yağmaladım ama size bişey bırakmadım..

hıı bu arada carfurdaki jokerdede baya bi indirim var nike eşofman takımları 50 ye düşmüş..yakın olanlara öneririm..
seneye kreşe başlar diye aldım bol bol eşofman..

günaydın fıstıklar..

ç,lekç,m burdayım canım çok şükür herşey yolunda..

dün bütün gün misafirim vardı..
her allahın günü hemen hemen abime ev arıyoruz..malum düğüne 3 ay bile kalmadı yoğunuz biraz..

polipe bence çok mantıklı al valla ne alabiliyorsan..
ben mothercare benetton ve boyneri yağmaladım ama size bişey bırakmadım..

hıı bu arada carfurdaki jokerdede baya bi indirim var nike eşofman takımları 50 ye düşmüş..yakın olanlara öneririm..
seneye kreşe başlar diye aldım bol bol eşofman..

hoşgeldin amin Allah yardımcınız olsun zor bu ev bark işleri
oh istanbullular ne gü<el mağzalarınız var bende yaza geliyim en azından bir iki pantolonla kışlık mont alıyım diyorum gap zara bide mothercare in ürünleri hoş geliyor burdan bakınca

eşofman kreşte çok lazım oluyor hiç bişey olmazsa yemekte çorba olsun benimki muhakkak döküyo bi yerlerine orda değişiyor eve geliyor evdede hallediyor yemekti boyaydı günlük bi kaç parça değişiyor

Amincim hoşgeldin tontiş..

Polipe geçenlerde home-office düşünüyorum demiştin.Ne oldu o iş?

büro baktık 1-2 hafta yasmin evimiz de buralarda bu civarlarda ki ofislere baktık eski olnalrın fiyatları makul ama çocuk için çok sağlıklı değiller yenilerde çok büyük ve çok pahalı senin anlayacağın iş geldi duygusallığa dayandı yani cüzdana.elimizi koynumuza soktuk bekliyoruz şimdi
fena halde anneanne ve babaannelerden baskı var onlar bakacakmış ama ben hiç ama hiç istemiyorum
kreştende çok memnunum ama bu yaz tatile girme muhabbetleri var 10çocuk var çoğuda öğretmen çocuğu 3ay gelmeyecekler.ardanında günü gününü tutmuyor bazen gitmem diye tutturuyor bazende cmt si pazar gidicem diye bağırıyor.bence oda seviyor öğretmenide geçen dedi burda eğlenmese sevmese zaptedemeyiz ardayı diyor çok baskın bi karakteri var diyor sadece size nazlanıyor diyor.

anneanne babaanne ihtimali benim için çok imkansız gözüküyor yaza ne halt yerim bilmiyorum siz olsanız napardınız

ben gecen yıl almıstım bayagı bu kıs ıcın hazırlık dıye
ama bu yıl yapmak ıstemedım bunu nedense
canım cekmıyor
kendıme alısverıs yapıcam azıcıkta

dünde ben kendime iki tane bot aldım kışın pahalı gelmişti eskileri az daha sürüyeyim dediydim bi etek bi gömlek aldım yanında amakış bitti neyse seneye giyerim Allah ömür verirse
benimde o kadar eksiğim varki ama grdrobu boşaltıcam öle alıcam verebileceğim bi fakir fukara bulursam

Back