- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #96.721
Günaydın 2008 kasımının gözel karıları:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar,
lorem kontrolde herşey iyi çıkar inşallah..
yasmin hadi kolay gele şok diyete başlamışın..
polip hanım inş bir haftada alışırlar bilmiyorum ama bana epey uğraştıracaklarmış gib geliyore yazın bizde kesin halledizez inş. bu işi...
bugün bende azcık temizlik yapım diyorum mutfal örtüleri kirlenmiş perdesi felan onları yıkıcam odaları bir düzenleyim bu hafta içi misafir alacağım komşuları bir an önce halletsem iyi olur...
günaydın kızlar
policim benim ortanca abim 40lı bebeyken kakasını wc ye yaparmış annem tutarmış oda alışmış ıkınır sıkınırmış annem tutatrmış hemen anlayıp yaparmış çok şaşırmıştım ben hadi anne 40lı değildir dedimde öyleydi diye ısrar etmişti
neyse sonracıma ben doğmuşum 22 aylıkmış abim sonra bezine yapmaya başlamıştaannem çıldırmış seni kıskandı bvezine yaptı derdi hep sonra ikimizlede uğraşmış işte
yazın memlekete gittiğimde bize eski arkadaşım ve annesi geldilerdi arkadaşım tıpbı okumuştu branşını çocuk bölümü seçmiş benimkilere baktı kontrol etti sağlıklı görünüyorlar ama keremi bir test yaptır kansız olabilir biraz soluk demişti çıkmadı şükür..
tuvalet eğitiminide 2,5 yaşdan önce sakın başlama dedi.. çünki oların kendini hazır hissettiği bir dönem vr erken başlarsan başka sorunlara yol açar dedi ne gibi dedim çocuk yapsın diye lazımlıkta çok bekletince kabızlık gibi sorunlar çıkıyormuş sonra tedavi için yine bize geliyorlar demişti..
tabii herşeyde drla olacak diye bir kural yok her insan kendi çocuğunun kapasitesini bilir az çok..
evet dediğin gibi 15 güne belki bir ayda bu işi hallederiz gibi geliyor birbirlerinin gazınada gelirler...
[ı]valla nasıl olacak bılmıyorum bu wc egıtımı[/ı]
[ı]kasmıyorum kendımı nedense[/ı]
[ı]sutten ayırma konusunda korkuyordum ama ızıne cıktıgımda sureklı yanında olmama ragmen cok kolay ayrılmıstık[/ı]
[ı]yıne yaz tatılınde bu ısı halledebılırız dıye dusunuyorum[/ı]
[ı]sımdıden kasmaya gerek yok[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]