2008 Kasım Anneleri

İlerki saatlerde görecez Lorem, şok diyete girdim bugün:(3 Gün sürecek.Yalnız 68,3 olmuşum dün.Sanırım 67 li haneleri görecem bu hafta:) Sen nasılsın?

günaydın kızlar iyisiniz inşallah bende iyiyim şükür

çiş mevzusu konuşulmuş gözünüzde büyütmeyin 1 haftalık işi var tatilde süper fırsat olur.ben ardayı alıştırırken bir arkadaşım gaza gelmişti onun oğlu 4 ay büyük bizimkilerden 1hafta içinde oda alışmıştı

beypazarı kurusu hımmm güzel geldi kulağıma tereyağlı falan oluyosa hiç dayanamam konyanında tandır gevreği vardır ama çok yağlı değildir.banada kuru gibi gelir o yüzden.ama tazesi süper olur

lore genel bi kontrol sanırım eğer hasta idiyseniz ben atladıysam geçmiş olsun

günaydın hanımlar,
lorem kontrolde herşey iyi çıkar inşallah..
yasmin hadi kolay gele şok diyete başlamışın..
polip hanım inş bir haftada alışırlar bilmiyorum ama bana epey uğraştıracaklarmış gib geliyore yazın bizde kesin halledizez inş. bu işi...

bugün bende azcık temizlik yapım diyorum mutfal örtüleri kirlenmiş perdesi felan onları yıkıcam odaları bir düzenleyim bu hafta içi misafir alacağım komşuları bir an önce halletsem iyi olur...

günaydın hanımlar,
lorem kontrolde herşey iyi çıkar inşallah..
yasmin hadi kolay gele şok diyete başlamışın..
polip hanım inş bir haftada alışırlar bilmiyorum ama bana epey uğraştıracaklarmış gib geliyore yazın bizde kesin halledizez inş. bu işi...

bugün bende azcık temizlik yapım diyorum mutfal örtüleri kirlenmiş perdesi felan onları yıkıcam odaları bir düzenleyim bu hafta içi misafir alacağım komşuları bir an önce halletsem iyi olur...

hadi seninki 1haftax2 olsun
2oğlan sonuçta
ama belli olmaz birbirlerini gazlayabilirlerde benim arkadaşta bak arda tuvalete yapıyor deyince onunki fena gaza gelmişti
bulursam linkini veriyim kadının birisi ilk çocuğunda çok çekmiş zor alışmış falan filan
ikinciyi daha bebekken oturtmuş lazımlığa bu bi ingiliz yöntemimiymiş neymiş 2.çocuğu sanırım 1 yaş civarında bezi bırakmış
bizdede var garip bi yöntem ama ben uygulamadım 40ı çıkmadan çişe tutarak başlanıyor falan filan
bende 1 yaşında yokmuşum çişimi sölediğimde

günaydın kızlar
policim benim ortanca abim 40lı bebeyken kakasını wc ye yaparmış annem tutarmış oda alışmış ıkınır sıkınırmış annem tutatrmış hemen anlayıp yaparmış çok şaşırmıştım ben hadi anne 40lı değildir dedimde öyleydi diye ısrar etmişti
neyse sonracıma ben doğmuşum 22 aylıkmış abim sonra bezine yapmaya başlamıştaannem çıldırmış seni kıskandı bvezine yaptı derdi hep sonra ikimizlede uğraşmış işte

günaydın kızlar
policim benim ortanca abim 40lı bebeyken kakasını wc ye yaparmış annem tutarmış oda alışmış ıkınır sıkınırmış annem tutatrmış hemen anlayıp yaparmış çok şaşırmıştım ben hadi anne 40lı değildir dedimde öyleydi diye ısrar etmişti
neyse sonracıma ben doğmuşum 22 aylıkmış abim sonra bezine yapmaya başlamıştaannem çıldırmış seni kıskandı bvezine yaptı derdi hep sonra ikimizlede uğraşmış işte

işte benim dediğim yöntemde bu benim abimede hiç bez kullanmamışlar bu yöntemle banada bi süre kullanmış işde düşün çiş diyemiyomuşum sadece tutup sallanırmışım annem 1 yaşında ya vardın ya yoktun der

yazın memlekete gittiğimde bize eski arkadaşım ve annesi geldilerdi arkadaşım tıpbı okumuştu branşını çocuk bölümü seçmiş benimkilere baktı kontrol etti sağlıklı görünüyorlar ama keremi bir test yaptır kansız olabilir biraz soluk demişti çıkmadı şükür..
tuvalet eğitiminide 2,5 yaşdan önce sakın başlama dedi.. çünki oların kendini hazır hissettiği bir dönem vr erken başlarsan başka sorunlara yol açar dedi ne gibi dedim çocuk yapsın diye lazımlıkta çok bekletince kabızlık gibi sorunlar çıkıyormuş sonra tedavi için yine bize geliyorlar demişti..
tabii herşeyde drla olacak diye bir kural yok her insan kendi çocuğunun kapasitesini bilir az çok..
evet dediğin gibi 15 güne belki bir ayda bu işi hallederiz gibi geliyor birbirlerinin gazınada gelirler...

Son düzenleme:
bende mart nisan gibi düşünüyorum nasipse bi unutmasam lazımlık alsam da tanıştırsam oğlumu saltanatıyla ön hazırlık.ben alaturkaya giremezdim evdede ondan vardı 4 yaşında falandım babam saltanatına yürü derdi :)))
2.5 oldu bu danalar artık

yazın memlekete gittiğimde bize eski arkadaşım ve annesi geldilerdi arkadaşım tıpbı okumuştu branşını çocuk bölümü seçmiş benimkilere baktı kontrol etti sağlıklı görünüyorlar ama keremi bir test yaptır kansız olabilir biraz soluk demişti çıkmadı şükür..
tuvalet eğitiminide 2,5 yaşdan önce sakın başlama dedi.. çünki oların kendini hazır hissettiği bir dönem vr erken başlarsan başka sorunlara yol açar dedi ne gibi dedim çocuk yapsın diye lazımlıkta çok bekletince kabızlık gibi sorunlar çıkıyormuş sonra tedavi için yine bize geliyorlar demişti..
tabii herşeyde drla olacak diye bir kural yok her insan kendi çocuğunun kapasitesini bilir az çok..
evet dediğin gibi 15 güne belki bir ayda bu işi hallederiz gibi geliyor birbirlerinin gazınada gelirler...

nazlım bu dediğim yöntem bi garip :61:
kaç saat arayla yapıyorsa o vakitte tutuyorlar çocuğu ve oda yapıyor altı açılmayınca çiş yapmıyor öğreniyor şartlı koşullanma mı ne diyolar psikolojidede:40:
dediğin gibi her çocuk kendine özgü
anneleride öyle
hangi kadın çocuk 150 kere çiş yaptığı dönemde koşar vc ye çişe tutar

valla nasıl olacak bılmıyorum bu wc egıtımı
kasmıyorum kendımı nedense
sutten ayırma konusunda korkuyordum ama ızıne cıktıgımda sureklı yanında olmama ragmen cok kolay ayrılmıstık
yıne yaz tatılınde bu ısı halledebılırız dıye dusunuyorum
sımdıden kasmaya gerek yok

[ı]valla nasıl olacak bılmıyorum bu wc egıtımı[/ı]
[ı]kasmıyorum kendımı nedense[/ı]
[ı]sutten ayırma konusunda korkuyordum ama ızıne cıktıgımda sureklı yanında olmama ragmen cok kolay ayrılmıstık[/ı]
[ı]yıne yaz tatılınde bu ısı halledebılırız dıye dusunuyorum[/ı]
[ı]sımdıden kasmaya gerek yok[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]

ah pasin ah bende o memeden korkuyorum çişden hiç ama hiç korkma

çocuk bi bakıyor fışş fış önce işediğini öğreniyor

sonra ortalığı batırdığını

tutması gerektiğini

nasıl tutacağını ki bunu ortalığa fışfışlarken sıkıp bırakma yöntemiyle öğreniyo

sonrada bi bakmışın wc ye koşan bi böcük

ama en zoru ilk başta gaz la kakayı karıştırmasıydı:90:

Siz deyin bakalım memeyi nasıl bırakcak bu garip polip

ben evde yanındayken bıraktırdım
ama bızım ısımız gercekten cok zordu
gecede 4 kez sırf emmek ıcın kalkan kuzunun sırf bu yuzden odasını ayıramıyorduk bıle
ızıne cıkınca gogus ucuna mınık yara bandı yapıstırdım ben
ıstedıgınde acıdıgını ve su an olmayacagını soyledım
ılk ıkı gun sık sık acıp ıstedı sonra alıstı
tabıı bu donemde geceler babası ılgılenıp uyandıgında yanına gıttı

ne kadar dogru bır yontem bılmem ama ben bu sekılde bıraktırdım

ısler bazen cok bunaltıyor yasmınım
ben de bazen o kadar sıkılıyorum kı
evımın bır faturasını odeme ya da yemek bahanesıyle cıkıp azıcık hava alıp gelıyorum
yoksa sabahtan aksama kadar ısın ıcıne bogulmak dokunuyor bunyeye
sendromlu olup cıkıyoruz sonra

neyse ben bol kasarlı bır tost eslıgınde sıyah zeytın yedım
bır tatlı gelıyor kı sıyah zeytın bana sormayın
bılmesem kendımı hamıs sanıcam o durumdayım
ama mıdem cok fecı bulandıgından dolayı sanırım zeytın tuzlu tuzlu bastırıyor ıcımı

selam ahali..nasil yani 40 li bebe tuvalete tutulurmu bee,kizim hepsi bi tarafa bu cocugun kimyasina ayriri..hem ben bu kadar büyütülcek bi olay oldugunu sanmiyorum,cünkü cocuklarin duygusal olarakta buna hazir olmalari sart diyor heryerde.nazlimelegin dedigi tuvalet egitimine baslandiginda cok israr edilrise cocukta kabizlik one cikiyormus.

suan bizimkiler anal dönemdeler,ve ben bunuda en iyi sekilde yasasin istiyorum.Bazen tutuyor kakasini biliyorum bu bence bi basari(kendimizden bahsediyorum.)

birde ben söyle dusunuyorum,benim cocugum evcil hayvan diilki onu egiteyim.Kendi dürtüleri sonucu bunu istemesini bekliyorum.

Back