2008 Kasım Anneleri

bende haala düşünüyorum ne yapıyım diye

benim herifin bademcikleri şişmiş sadece çorba istiyorum dedi mantar çorbası yapıyımdiyom markete gitmeye üşeniyorum yine tarhana yapıcam herhal kıza bişeyler yapmak lazım ama ne yapsam neyapsam

Limonlu şehriye çorbası ve tarhana çorbası hasta çorbasıdır:) Geçmiş olsun lokumuna:)

Amann bittti nihayet,aslinda persembe yada cuma yapicaktim ama baktim evi mo kgötürüyor neyse söyle bi üstten aldim ..

Aksam icin but koydum simdi onlar biraz kizarsin yanina karnabahar ve patatez koycam ,kapuska ve pirinc pilavi yeter degülmü:)

oyyyyyyyyyyyyyyy ben cok severim acili acili.Kasar bicagiyla kesiyorum ben lahanayi o zaman tel gibi oluyor incecik.Azcik yag ve salca koyup salcanin kokusu cikana kadar kavuruyorum,ardindan lahanayida ekleyip briaz daha kavuruyorum.Sonra biraz su koyup pisiriyorum böyle yani.Servis ederkende ac ekiyorum üzerine,tuncay cok sevmez ama denizin yannda yemek zorunda kaliyor:)

annem pirinçli felan yapardı baharatrlı nane felanda olurdu yani lahana sarmasının mix edilmiş hali gibi bilmeme pek sevemezdim ama seninki yemeğin yanına sebze niyetine iyi olmuş...bende çok şeye acı katar daha lezzetli olsun diye..

Son düzenleme:
dısarıdaydık guzeller
bır kasvetlı hava var dısarıda ya da bana oyle gelıyor bılemıyorum

kocısle konustum azıcık rahatladım ama yıne de ıcım sıkılıyor benım

neysem aksama dunden kalan taze fasulye yemegım var
bır de yuvalama corbam var o kadar
aksama bır tereyaglı pılav yapmayı dusunuyorum
taze tursum var zaten salata da yapmam
tatlı da kocıstenmıs oyle dedı

ne zaman ıcım sıkılıyor desem aksam sana tatlı getırıcem der
neden acaba

cıleko yatılı mısafırlerın gelecektı senın dı mı?

yasmınım vazgecmek yok
devam et aynı sekılde dıyetısyenının dedıklerıne
vazgecme sen kılolardan daha ınatcı cık

mucıze bır hırcın da bızde var sorma
yarın doktora gıdıcez bakalım ne surprızlerle gelecegız

nazlimo baharak bende katiyorum yazmayi unuttum,ama pirinc koymam.

bak aciktim gidimde yapim bari.loree tatli mutluluk hormonu salgiliyorya ondandir canim.

lore tatlı yiyip tatlı konuşmak için olabilir mi acep...

bende aynı hastanedeki pedegogla bir görüşme yapmak istiyorum daha çok kendim için.birde kızımın öpme hasstalığı için .napcam bilmiyorum giderek artıyor bu öpme alışkanlığı çocuklar öptürmüyor diyede çok sinirlenip ağlıyor .dün tembih ediyorum bak çocuklarla kavga etme oyuncaklarını paylaş diye falan hepsine tamam anne diyo bide çocukları öpme hasta olursun diyorum yaaaaa öpiyim anne diyor ona asla tamam yok illa öpecek

güzel süprizlerle gelirsiniz inş lorecim

Son düzenleme:

nasil yani herkezi öpmekmi istiyor cimcime?

Kızlar cinsel gelişimleri başlıyo sanırım.Anıl da pipisini oynatıyo, anne bak ne yapıyorum diyo, bezini değiştiriken anne pipiş nerde diyo, uyku tulumunu giydirdiğimde pipişi sakladık diyo..Ne yapmak lazım acep...

evet çilekcim herkez derken çocukları ve beni.ama öyle böyle değil durmadan öpüyor ve öyle bir sarılıyorki sıkıştıra sıkıştıra sanırsın içine sokacak çocuklarda kaçıyor tabi sonra ağlıyor bizimikide. bana da durmadan öpiyim anne deyip yapışıyor .bbasınada sakalını kes öpemiyorum diiyor.babasının deyimiyle sevgi pıtırcığı

yasmin bizimkisi çok tan beri böyle çinsel gelişimiyle alakalı ddeğil ama bu gidişşle öyle olacak

mesela senle otursun 15 dakka sonra bana bi sarıl öp de hemen sımsıkı sarılır bide seeni öper kendini de öptürür.tanıdık tanımadık fark etmez yani

benım kocıs ona sarmayım bu durumlarda sıye dusunuyor zaar

mucıze bız yarın hastaneye gıtmeyecegız
ozel bır klınıge gıdecegız
ınsa allah ıyı haberler ve sonuclarla cıkarız

benım kuzuya da dedesı elın nerde, ayagın nerde, pıpın nerde dıye sormus
altını acınca anne pıpı dıyor

mucize güldüm valllahi,bence sicakkanli ondan öyledir..

yaso deniz cok ender dokunuyor pipisine,heyyyy bu benim diyor sonra:)

kendi vücutlarini tanimaya baslyorlar galiba..

yasmin cinsel atraksiyonlar için daha 1,5 sebeleri falan var ama belli olmaz tabi bizim sıpalara
sadece gülüp geçiyorum ben dikkatini çekmesin diye
yoksa hiç bırakmaz diye korkuyorum arkadaşın yeğeninki iltihap lanmıştı çocuk sürekli oynuyormuş sünnet oldu hala yapıyomuş

evet çilekcim bana ve babasına göre çooook sıcak kanlı.

ama ben unutturmk istiyorum nedense rahatsız oluyorum.daha sık hastalanmasınada sebep gibime geliyor

anladım lore sende benim gibi farklı arayışlara geçtin sanırım bende baya bi dr ggezdim ama alışkanlıklarımdan kurtulamayıp kürkçü misali aynı dr muza devam ediyoruz birde arada alerji dr mehmet beye gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…