2008 Kasım Anneleri

mucıze bız aslında genel manada doktorumuzdan memnunuz
asıları, yeme ıcme alıskanlıgı ve hastalık donemlerınde bızı memnun edıyor yaklasımı ve tedavı yontemıyle
eee neden baska yere gıdıyorsun dersen detaylı olarak anlatırım canım sonucları alınca

Yapilan bi arastirmaya göre,27 aydan kücük cocuklarin tuvalete alisma süresi;27.aydan büyük cocuklara göre dahada uzun sürüyormus.Birde kiz bebeklerin erkek bebeklere göre tuvalete alismalari daha kolaymis.ahahah bizim 28.ayimiz bitti hala tik yok..

Mucize Beypazarı kurusunu diyosun değil mi? Yiyemiyorum ben, yağlı:(

Çileko yazın alışırlar.Şimdi kıçlarını açmayalım.Ben tatilde alıştırmayı düşünüyorum.Denizde yani:)

lore vallla ben biraz pimpirikli olunca betülun çok köötü olduğunda dr rahat davranmasıyla ben kızıp tavsiye üzerine başka başka dr ları gezdim yalan değil sonra dr muzun haklı olduğunu anladım rahat olmakta çünkü diğğerleride çok farklı değildi sadece illaç değiştiriyor okadar dedim tamam ben fazla hassas davranıyorum diye kabul etmek zorunda kaldım

insalllah sonuçlarınız iyi çıkar canım

ben de yazın tatılde alıstırmayı dusunuyorum
bızım ıcın de kendı ıcın de kolay olur bu sekılde sanırım

mucıze pımpırık degılım ama kafama takılan seyler oluyor bazen
arıyor ya da gıdıp soruyorum
doktorumuz cevap verıyor guler yuz ve anlayısla

evet yasmin beybazarı kurusu sağğolsun arkadaşıma sipariş ettiydim getirmiş yağlı mağlı götürdüm yine.

çilek valla bizimki kız ama gözüme baka baka ben çişimi bezime yapıyom anne diyip yanımda yapıyor 1. alıştırma denemem başarısızlıkla sonuçlandı bakalım bahara deneyicem şimdi ama kakamızı lazzımlığa yapıyor allaha şukur

bende memnunum llore iyice tanıdık birbirimizi artık.birde benim yiğenimin dr idi kendisi 11 yılldır ama insan kendi çocuğuna daha bi hassas sanırım.ben çok pimpiriğim yaa.eskiye göre şimdi daha iyiyim hakkımıda yemeyimde

oh rahatladım yemeğimi çorbamı yaptım geldim....

benim kuzulardan kaanda pek yok bişeyde kerem arada pantolonu çıkarıyopr donuda yada çıtlı badiyi açıyor daldırıor elini bezin içine oynuyor yada öyle geziniyor bir ara göbeğini keşfetti ikiside göbek açıyorlardı.. bugün yine çıkarmış donu çökmüş bekliyor kaka yapmadan önce oluyor genelde acaba oda kendini yavaş yavaş hazırlıyormu nedir...ikiside açınca anne bak pipi diyor biliyorlar...

beypazarı kurusu ne kıı merak ettim ben bilmiommm...

Nazlım kıtır kıtır bi hamur işi.Baklava dilimi şeklinde, tarçın da var içinde.Çayın yanında falan yenir.. Tatlı değil.Kuru şekilde hamur işi..

hım çok merak ettim dolandım nette gogle amcam gösterdi öğrendim...severim kıtır şeyleri ama hiç denk gelmedi ankaraya gelirsem bir arşatırım bakalım...

mrb kızlarr

tuvalet eğitiminden bahsetmişsiniz kasım kuzularından söyleyen yok heralde daha bende ara ara lazımlığına yaptırıyorum piroşa ama çok üstüne düşmüyorum, bazen canı istiyo tuvaletime çiş yapıcam diyo ama devamı gelmiyo :) alışırrlar nasılsa yaa sorun etmiyorum çok

mucizecim senin kuzu çok sevecen heralde öpmek istiyor demek herkesi :)

hoşbulduk mucizecim
piraye de öyle çok sıcak kanlı ben onun kadar değilim babasına çekmiş benimki de :)

şu beypazarı kurusunu bende merak ediyorum ama yemedim hiç severim öyle yağlı gevrek şeyler aslında:)

Back