2008 Kasım Anneleri

polıpım bılıyorsun sanıyordum
benım bır arkadasım yaptırdı
beyaz peynıre reaksıyon cıktı kızda
sımdılık dıkkat edıyor yedıklerıne bakalım nasıl sonuclanacak

nazlım york testı kan alınarak yapılan bır test
senın hangı gıdalara karsı vucut reaksıyonun oldugunu, bunyenın nelerı yabancı kabul edıp yakmadıgı ve rahatsız ettıgını ayrıstıran bır test-mıssss
ama cok pahalı bır test
yaptıran da cok ama henuz meyvelerını verdı mı bılmem

yasmınım bence yavas ama emın adımlarla ılerlıyorsun
yılmak yok bence sonunda sen bıle sasıracaksın

Ben de yarın için yapıyım diyodum.Dolapta kızarmış patlıcan var..Dün akşam köftenin hem sulusunu hem kurusunu yoğurdum.Birde yeşil mercimek çorbası yaptım.Makarna ve köfteyle yeriz inşallah:)

amaan nolsun kızlar ya geldiler yine sağdan sağdan

ne kendime yetiyom ne evime yetiyom ne kocaya yetiyom ne çocuğa yetiyom

yetersizim yine anlıycanız

kocaya da küstüm ama umrunda değil herifin fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış modunda

ilgi sevgiye ihtiyaccım var ama veren yok((((((((((((((

hayırdır mucizem noldu dün ben aynı ruh halindeydim bugün azalsada gene aynıyım aslında havadanmıdır nedir
haftasonu gelsin hafta başı gelsin ay başı gelsin derken varya hep monoton ve rutine bağladık Allah sağlık versin çok memnunsuz oldum bu aralar,

sigarayı bırakınca seyredin bide siz beni off ki off
bu arada oturtmadan vazgeçtim normal patlıcan yemeği ve makarna yapıcam kızartma ben yemiyorum onlarda yemesin hihiii

oy kıyamam sana toprağım benim salla gitsinnn ne takılıyon sanki biz de farklımı hep aynı
bi ebru şallı var ülkemde en iyi eş en iyi anne en fit en bakımlı en ....
Neysem sıkma canını elden gel bir pasaklı beceriksiz şaziyede burda var meyhaneye gidip küfredip ağlıyalımmı kaderimize

lorem anladım iyi bir testmiş ama pahalı ya ...

mucizem çoğu zaman hepimiz aynı bunalımı yaşıyoruz ...valla benimde var sevgiye ilgiye ihtiyacım bebelerden sıra gelmiyor(((

bende sinirliyim benimkinin müdrüne ya adam izinli tam hazırlandık çıkıcaz ayakkabıları giymek kaldı bugün toplantı varmış arkadaşı müdür seni sordu gel bir gözük dedi çıktı biz sap gibi kaldık..
kerem pencerede baba yolu gözlüyor gelmedi içeri...

az öncede aramış arabayla gidecekti arabanın aküsü bitmiş işde müdüriyetin arabasını kullanıyor gelip alıyorlar devre deşiyor araba yatınca 2 hafta çalışmamış şimdi arkadaşı geliyormuş aküyü doldurcaz gitmem toplantıya siz bekleyin yarım saata olur dedi ama bilmem işde..(
o sinirle açtım bilgisayarı bakınıyorum...

Denize hadi gel artik degiselim kakani dedim aynen sunu dedi ve hala soktayim;

bana öyle deme
sus
kapa ceneni

ve oyuna daldi.yeminle soklardayim,kendime gelim gecmise bakcam.

Valla Mucize kocaya karşı bende tavşan modundayım, küstüm haberi yok.Sevgililer gününde hediye alıp gittim utanır mı diye yok anam yok.Dün dayanamadım adam bi çiçek alır gelirken utanırda dedim.Hiç mi almadık diyo.Bende evet çıkarken 4 sene önce almıştın dedim..

Anılda kes sesini anne diyo.Son günlerde bana olan aşkından şüphe ediyorum.Geçen günde inanamıyorum anne sana diyo.Ne kadar kızgın olsam da sarılıp öpüyorum, ısırıyorum.Işıığma diyoyum diyo:)

denize hadi gel artik degiselim kakani dedim aynen sunu dedi ve hala soktayim;

bana öyle deme
sus
kapa ceneni

ve oyuna daldi.yeminle soklardayim,kendime gelim gecmise bakcam.

allah yardımcınız olsun
geçen kadının biride demiş dr lar 2 yaş diyolar bu çiş muhabbeti içinde bu sıpalar kendilerini 2 yaşta herif sanıyor diye
ben kendi adıma sölüyüm şimdi herşeyi o biliyor çişe alıştırmaya kalkışsaydım sallamazdı beni 6ay öncesi çooook farklıydı
otur deyince oturuyordu kalk deyince kalkıyordu
şimdi kızdımı benimkide sen konuşma sus diyo eşşek herif

yasmınım esın de pek hazırcıymıs heee
vaktınde aldıklarıyla mı yetınıyor hala

cılegım koca adam senın kuzu
ben bıle sasırmadım soyledıklerıne maasallah
sen nıye sasırıyorsun akıl kupu bunlar

mucıze gel canım hepımız aynı moddayız
daha dun dedım nazlanasım ve nazımı cekmeyene kusesım var dıye
hos kussekte farkedılmıyor bu herıflere

ben aksama yemek ısını kısa yoldan hallettım mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…