- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #96.501
yok o sevmeyen annelerin çocukları eğlenmiş o garanti çocuklar eğlenir sıkcan dişini oturcan artık yeterki onlar mutlu olsunlavişcim geçmiş olsun karı koca ikinizede...
kayu da benimde tanıtımlarından gördüğüm kadarıyla çok iyi değil ama idare eder..
polipim bize uyduruk gelirde kuzuların hoşuna gidebilir...yine diyorum benim öyle bir şansın olsa götürmek isterdim kuzularımı..
benim canavar gibiymiş anılda geçen banyo yaparken ördeğinide o yıkıyor anne ben bunu yiyimmi diyor.çocuk etcil anam ilk balık yaptığımda oynamıştı balıklarla ay çocuk üzülür yiyemez şimdi psikolojisini bozacam diye üzülmüştüm daha pişmeden tavada yemeye kalkıştı danaPazar günü bende Anılı akvaryuma götürdüm.Giderken oğlum balıkları görücez, kocaman rengarenk balıklar dedim.Yiyelim mi anne diyo.Bugün yine bahsediyo.Kalktı, anne balıklara gidelim mi diyo:) Çk değişik geldi sanırım.Havalar ısınsada hayvanat bahçesine götürsek:)
valla hiç girmeyelim o konuya töbe Allahıma lokum gibi neysem behlülü ayarlayamasakda bizde doğururuz bununla yetinelimpoli len bu adamın saçsız sakalsız sakallı saçlı her halimi güzel ne :)))
neyse doğurdum bitane ona hayran oliim ben en iyisi:)
[sıze="3"]ohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nbrsiniz üleyn[/sıze]
[ı]noruyonuz guzeller[/ı]
[ı]ıslerım cok yogun bu aralar[/ı]
[ı]canım da sıkkın zaten maytab mısalı sebebsız[/ı]
[ı]nedense pek nanemollayım[/ı]
[ı]nazlanasım ve nazım cekılmezse de kusesım var[/ı]
[ı]delımıyım nee[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu havalar kasıyor benı[/ı]
[ı]yaz gelsın hava cıvıl cıvıl olsun[/ı]
[ı]ınsanlar muzık seslerıyle dans etsın[/ı]
[ı]herkes zayıflama derdıne dussun[/ı]
[ı]sıkır sıkır alısverıs yapalım ıstıyorum[/ı]
[sıze="3"]yettim gari..yine gaz sıkısmalarim hortladi fenaalrdayim bugün.habire yatiyorum koltukta,arada bi kalkip tombikler kosma yarisi yapiyoruz.
[/sıze]
çilekom hareket etmedikçe çıkaramazsın.bacaklarını karnına çek , bırak..ondan sonra gör olacakları:))
sende varya grubun ebrusu şallısı olcan he bu gidişle
al nefes ver nefes passin
kapat kaburgayı polip
bırt yap çilek:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?