2008 Kasım Anneleri

nazlı tadını çıkaralım bugünlerin yaza kadar aile sırrı falan kalmaz bu çenesizler yüzünden napıcaz bilmem o vakit.

naber milletimo:)) bakiyorumda kuzular ziplatiyor sinirlerinizi:)

benimkinler alindi galiba artik etkilenmiyorum ahahahah

bu arada sizinkielrde kudurukluk yapinca inanin zevkten dört köse oluyorum,hep benimkimi azgin olcak

ohh birazda sizinkiler azsin:)

suan patlamis misir yiyor pasam,popcorn istiyorum annee anladinmi dedi.tamam anladim dedim

icerde yiycem ama sakin unutma dedi:) cok essek bu ya..

ben artık cay bardagında verıyorum suyu
onun ıcıne elını sokamıyor
ama yıne de bızımle masada yemek yerken aynı sorunu yasıyoruz maalesef

ben artık o tarz iğrençliklerine bişey demiyorum içiyor o suları bazen kafasından aşağı boca ediyor.yediği şeyleri bi yerlere sürüyor sonra tekrar yiyor yemekleri birbirine karıştırıyor turşu suyu döküyor içtiği çorbaya ayy anlatamam daha neler neler

içerde yiycek çocuk unutma burda çene çalma şimdi

Ben de dün oyuncakları topluyodum, toplama dedi paşam.Ben devam edince inanamıyorum anne sana diyo.Dünde çikolata verdim, nefis bişey anne diyo..Bal bunlar ya...

Bu hafta sonu gonyaya caillou geliyormus polis haberin varmi?

ahahahah cok üzüldük duyunca.

anam benim oğlan duymasında ben onu sinemaya götürecem ratotu muydu neydi bi fare varya o geliyomuş kayu uydurukmuş accık çileğim geçen burdada dedim kıyafet dekor rezalet diyor giden analar bakalım bana belli olmaz

Ben de dün oyuncakları topluyodum, toplama dedi paşam.Ben devam edince inanamıyorum anne sana diyo.Dünde çikolata verdim, nefis bişey anne diyo..Bal bunlar ya...

ilahi sıpa inanamaz tabi toplamayın çocuklar yatıncaya kadar şu oyuncakları
benim delide baktı ben onu atlatıyom kandırıyom başlıyor çakaaaal demeye (babası öğretmiş sağolsun)

kızlar herkese meraba..

tuna uydu tam yazayımdedim selin uyandı şimdide...1 haftadırda hastalar..çok moralim bozuuk...şimdi iyiler ama doktora gideceğiz vyarın ya da öbür gün..

yasminim amin cnm..
1 eylülde başlıyorum ama kim bakacak belli değil..tuna kreşe gider ama 1 sene daha istemiyordum gitmasini...

pasincim özlnir vallahi..

tuna1haftadır çok zor oldu..herşeye ağlıyor..hastalık huy değiştirtirmişçocuklara derler ya doğruymuşşş

diloksum hoşgeldin geçmiş olsun ....

çok bunaltıcı kapalı bir hava var ya daralldımmmm.....bir ara kar yağdı şimdi acayip sis var göz gözü görmüyor yolda olanlara kolay gelisn kocimede..:)))

Ben de özledim.Akşam girer girmez anne montunu çıkar diy üzerimdeyken gideceğimi düşünüyo.Çıkarırsam garanti gitmiyorumdur.Bi 5-10 dakika sarılıp öpüşüyoruz.Sonra yemek faslı ve daha sonra siyam ikizi ana ve oğul:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…