• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

saolun fistiklarim,ben hep böyle oluyorumyaa.en ufak bisiyde üsütüyorum hemen gaz sancisi oluyor sonrasinda.

göya sevgililer günü kutlamayan biz;o gün tuncay geldi hadi hazirlan yemege gideli mannemi ayaraldim denize bakcak dedi.

bendede sac bas o bicim yani:) dus alip ciktim,hava -11 di.ee üsüttüm iste o gece galiba.birazda

kisaydi giydigim galibaa sifayi kapiyorum.

pöffff sabah sabah 2 defa kolbasti oynadik denizle,aksamada mutfak temizliycem insl.düzelirim.

çilek liptonun zencefili var zencefil limon yazar at sıcak suyun içine iç tadıda mis gibidir evde varmı yoksa al şak diye yumuşatır 1gr gazın kalmaz.

yahu ben zencefili hic sevmem,cok yakiyor bogazimi :18:

yesil mesil buldum bisiler ictim,sicak su torbamla geziyorum zati.cocukta sasirdi bunu cokmu seviyorsun

anne diyor):))

Tamam deniycem poliss,markete gidince bi bakim..

lorecim aslinda tuncay hic romantik bi adam diildir,dümdüzdür yani.Bilmez öyle seyelri

ama o gün nasil olduysa artik,kendi plan yapti.

Benim kocamdan da düz olamaz:( Dün diyoki tek taşını neden takmıyosun.Kaybettim diyemedim.Gelmiyo dedim.O zaman büyütelim diyo:( Ben hallederim dedim.Çok pahalı ya pırlantalar..

Annesi almıştı, kızar ve ömür boyu başıma kalkar.Ben kendim alacam.Evde bi tane daha var kullanmadığım, eşimin aldığı.Onun üzerine eklicem.Geçen sordum kuyumcuda 3400 TL DEDİ.Denkleştirip alacam.

anladım canım ınsa allah kımseler anlamadan alırsın canım

ben de esımın bana aldıgı dogum hedıyesı ıncımı kaybettım zannetmıstım
hatta esım sorunca annemlerde demıstım ama ucbucuk atmıstım korkudan ya kaybolduysa dıye
sonra buldum tabıı hemen gozune soktum baaak burada dıye :9:

çileğim geçmiş olsun .. öyle durumlarda bende sıcak su torbamla pek yakın olurum ayağının altına koy karnından çok daha iyi geliyor hemen bırtlarsın...:)))

ay kızlar benim kayında yaza söz nişan yada düğünde olabiler (benim kaynanagil aceleci) acil zayıflamam lazım şu anda tek gelinim havam söncek yaa:(((

yasmin kı pahalıda meret söyle ya başka ihtiyacını karşıla bence diycem ama çenesini sen bizden daha iyi bildiğin için sen daha iyi bilirsin kanımca...

Yok anacım onun çenesi durmaz.Alıyımda kurtuluyum.Zeten başka ihtiyacım yok şükür.Hem alyansım da yalnız kaldı:(

Lorem bazen rüyaya yatıyım dua okuyup diyorum:)

:60: oyle bır ruya mı varmıs
bosver yasmınım al gıtsın bır tane
gıden paran olsun

nazlım maasallah yaza dugun cok yıne sanırım
ınsa allah ıstedıgın olculere gelırsın canım

her sene bu kadar kısı evlenıyor valla bır o kadar da bosanan var
ben de ısın takı kısmındayım tabıı
herkese takı yetıstırmek bazen kasıyor benı
:68:

arıyor tabıı yasmınım
ama kafa dengı olacak yanında
bız abımın esıyle takılırız hep dugunlerde kınalar da