2008 Kasım Anneleri

Bugün dünya şehriyeler günü:)) Bende de şehriye çorbası, yaprak sarma, kıymalı ıspanak, tavuk sote var.Yaprak sarma ve ıspanağı kaynana göndermiş.Soteyi dün koca yapmış, çorbada benden:))))

Bugün dünya şehriyeler günü:)) Bende de şehriye çorbası, yaprak sarma, kıymalı ıspanak, tavuk sote var.Yaprak sarma ve ıspanağı kaynana göndermiş.Soteyi dün koca yapmış, çorbada benden:))))

aman sabahlar olmasın bulmuşun kocayı bulmuşun kaynanayı bunuyon derdi annem olaydı
daha ne istiyon daha neeeeee
benim yerimede ye
afiyet olsun
görüşürük kaçtım ben:90:

polipcim iyi akşamlar..
yasminim epey oldu bende yaprak sarma yemiyeli annem ki gibi incecik istiyor canım totomu kaldırım yapmıyorum...
valla kaynanananın boğazındanda sizsiz geçmiyor ha maşallah.. kocanada maşallah... benimkide evde olduğunda canı isterse yapar bişeyler dün etsiz çiğköfte yaptı bize daha yemek yiyemedik çocuklar bile daha yoğururken yediler..ikindide yedik akşam çay içtik sadece...kuzulara verdim bişeyler..

işde her güzelin bir bozarı olurmuş seninkininde çenesi..(
çok uykum geldi ya hadi bende kaçtım iyi akşamlar herkese makarnamı pişireyim kuzular yesinler..

günaydın kızlar çok sıkkın canım oyy sebebide yok aslında küçük küçük sorunlar çığ gibi oldu birleşince üzerime geliyolar sanki
dün akşam teyzeme gittik memoyla kandilleşmeye hani şu cicianane dediğimize
gerçi memo artık eskisi gibi değil artizleşti iyice :)
kestirsenize biraz dedi saçını bende dedim işte gittiler geri geldiler berberi yokmuş eşimin bidaha gittiler durmadı falan dur dedi makası aldı geldi geçen seferde o kesmişti ama bu dana durmadı tabii berberde yeri göğü inletmese böyle olmazdı teyzem keserken kafa hiç rahat durmadı kadın ne güzel kesti tam fazlalıkları alıyo kafa sağa sola derken şekli bozuldu kafasının tepesine kase koymuş gibi oldu eşim geldi sonra aldı eline makinayı keltoş yaptı oğlumu şimdi hepdi eşitD
daha sağlıklı uzucak ve kökü nasıl olsa onda diye kendimi avutuyorum ama feci canım sıkıldı
herkes şu ezelde behlül oynamış ya orda saçı yokmuş galba seyretmedim o bölümleri ona benzedi diyolar ama ben evde bile bere takasım geliyo sinirimden

Ayy Maytabım üzüldüğün şeye bak.Ben kendim götürür kestiririm.Çok vurdurdum 3.e..Uzar hem çocuk rahat eder.Sanki düğününden önce kel kaldı bebe:)

maytabım memonun canı sagolsun
her halıyle yakısıklıdır pasam
senın canın aslında baska seylere sıkılmısta acısını cocugun keltosluguna baglamıssın

benım kuzu kac kere kel oldu
ben ızın versem babası sımdı bıle kel yapar bu sogukta cocugumu
allah dert vermesın canım

günaydın hanımlar,
yasmin geçmiş olsun loremin dediği gibi ıhlamur felan iç limonlu seni rahatlatır biraz...
lorem sanada geçmiş olsun sende çok çekiyorsun bu aftlardan.. kekik çiğnemek acısını alıyor ama geçici çözüm eşim kremleri ile geçirir hep ama adını bilmiyorum.. yoğun tempodan sıkıntıdanmı oluyor nedir bu aftlar...
maytabım sıhatler olsun memoya.. aman şimdi gözüne iyi gözükmüyordur ama kökü onda nasılsa çabuk çıkar..benim kaanda bir kaça ay önce keserken doğru durmadı yarısı derin yarısı normal olmuştu düzeltebilidiğ kadar düzeltti benim tosunum güçlü kuvvetli maşallah zaptedemedik biz... şimdi kıvırcıkları geri gelid babamız bir daha kesim dedi kıyamadım kıvırcıklarını seviyorum bende...

dün kaan bey gündüz hiç uyumadı akşam 11 kadar nasıl durdu bilmem ama herzaman 6 da kalkan çocuk 10da kalkmıştı dün..işde 11 de yattık hiç süte felan kalkmadan 7,30 kadar uyudu .. offf kerem bey ise kaç kere meyve suyu içti tabi fışır fışırda işemiş bezi doldurmuş..

yaa aslında evet başka şeylere sıkıldımda ufak tefek şeyler ama can sıkıcı neyse evet kökü onda aslında yakıştıda karizma oldu yada kuzgun yavrusu kuzguna güzel görünürmüş hesabı bilemiyorum :)))
uyurken kuzum elini saçına dolardı hep parmağını bahsetmiştim dün gecede memesini aldı kafasına attı elini oyyy kuzum kıyamadım saç yok saçlar okula gitti akşam gelicek diyo abisi için öyle deriz hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…