• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

$kivanc+tatlitug+ezel+sekiz+resmi.jpg

bi façayla kirli sakalıda eksik olsun dimi:nazar:

üzülme uzar ama bende takarım ardanın otuna mokuna:61:geçen pantolonun birini daralttırdım terziye terzi çocuk pantolonu dökümlü olur abla falan dediysede yok yok dedim.babaannemizde güldü esastan bi oğlan var sanki dedi dar pantolon giyecek:97:

günaydın yavrukuşlarımmm
dün öğlene kadar genel kurulum vardı kaç haftadır evrak falan hazırlıyordum atlattım çok şükür,öğleden sonra da kocişle doktora gittik benim ki sinizütten kaynaklıymış hemogram verdim kanda bakteri çıktı eli mahkum başladım antibiyotiğe:( kocişe de faranjit dedi ilaçları içtim durmadan bi uyku hali offf sabah 08,30da zorla kalktım yataktan:75:
burnum hala tıkalı feciyim yanii:30:
diloksum hastaymış kuzuların geçmiş olsun canımmm,
maytabım behlülüm her haliyle yakışıklı yerim onun dazlak kafasını ben:)))
polipem ya bizde merakla bekliyoruz caillouyu kızım görse kesin delirir mart sonuda gelecekler karadenize geçen hafta avmde tiyatro var nasıl eğlendi hiç kalkmadı yerinden çok şaşırttı beni umarım caillouyu izlerken de rahat rahat dururrrrrrr

geçmiş olsun lavişim geçecek az kaldı bahara

ben kayuyu beklemiyorum senmi yanlış anladın ben izledim fragmanlarını accık uyduruk geldi giden annelerede öle dediler şimdi konyaya baktımda 4 seanstada ön koltuklar gitmiş dolu.eğer öle bi niyetin olursa çook erken davran önden bi yer ayarla çocuk arkada nasıl izleyecek.ben oğlanı sinemaya götürcem ne kadar duracak bi bakacam

lavişcim geçmiş olsun karı koca ikinizede...
kayu da benimde tanıtımlarından gördüğüm kadarıyla çok iyi değil ama idare eder..
polipim bize uyduruk gelirde kuzuların hoşuna gidebilir...yine diyorum benim öyle bir şansın olsa götürmek isterdim kuzularımı..

Pazar günü bende Anılı akvaryuma götürdüm.Giderken oğlum balıkları görücez, kocaman rengarenk balıklar dedim.Yiyelim mi anne diyo.Bugün yine bahsediyo.Kalktı, anne balıklara gidelim mi diyo:) Çk değişik geldi sanırım.Havalar ısınsada hayvanat bahçesine götürsek:)

yasminim yok işinden memnun sanırım yani bana bişey belli etmiyo artık kızıyorum diye ama belli olur halinden memnun
sadece yabancı dil konusunda biraz sıkışıyo git diyorum kursa 40 yaşından sonramı diyo ne var canım dedim yaşında öff kendine güvensizmi ne anlamadım
bende genel bi sıkıntı var ne idüü belirsiz hayır olsun inşallah bugün sıkkınım daraltmiim sizide

selam kk ahalisi
dün yazdığım şeyler hiç gelmemiş
ne iş anlamadım:(( kızdım bu kk ya ben
aaaaaaa aynı şeyleri 2 kere mi yazcan bu ne yaaw
neyse nassınız iyimisiniz
ben regl öncesi sendromundayım
olsamda rahatlasam
çok yorgun hissediyorum bitik vaziyetteyim :((
maytap çok güzel adam yaa :)) bende beğeniyorum onu.yani oya gibi yüzü var
bakmağa doyamadığım cillop gibi manita:))))))))))))))))))))
allah sahibine bağışlasın sadece bakarım yanii işim olmaz
hee onunda benimle çok işi olurdu da hehehe
ayyy neyse işteee öyle
kızlar yaa burası niye böyle tenhalaştı hiç kimse eskisi gibi gelmiyormu nee
öff dün akşam eve gittim
dünya tatlıma " uyudunmu oğlum sen bugun "dedim
yok uyumadım 10 da kalktım ben dedi:3:
kayınvalidemle konuşmuştuk ya gündüz onları hemen önbelleğe atmış deli yaa:9:

lavişcim geçmiş olsun karı koca ikinizede...
kayu da benimde tanıtımlarından gördüğüm kadarıyla çok iyi değil ama idare eder..
polipim bize uyduruk gelirde kuzuların hoşuna gidebilir...yine diyorum benim öyle bir şansın olsa götürmek isterdim kuzularımı..
yok o sevmeyen annelerin çocukları eğlenmiş o garanti çocuklar eğlenir sıkcan dişini oturcan artık yeterki onlar mutlu olsun

Pazar günü bende Anılı akvaryuma götürdüm.Giderken oğlum balıkları görücez, kocaman rengarenk balıklar dedim.Yiyelim mi anne diyo.Bugün yine bahsediyo.Kalktı, anne balıklara gidelim mi diyo:) Çk değişik geldi sanırım.Havalar ısınsada hayvanat bahçesine götürsek:)
benim canavar gibiymiş anılda geçen banyo yaparken ördeğinide o yıkıyor anne ben bunu yiyimmi diyor.çocuk etcil anam ilk balık yaptığımda oynamıştı balıklarla ay çocuk üzülür yiyemez şimdi psikolojisini bozacam diye üzülmüştüm daha pişmeden tavada yemeye kalkıştı dana
poli len bu adamın saçsız sakalsız sakallı saçlı her halimi güzel ne :)))
neyse doğurdum bitane ona hayran oliim ben en iyisi:)
valla hiç girmeyelim o konuya töbe Allahıma lokum gibi neysem behlülü ayarlayamasakda bizde doğururuz bununla yetinelim

noruyonuz guzeller
ıslerım cok yogun bu aralar
canım da sıkkın zaten maytab mısalı sebebsız
nedense pek nanemollayım
nazlanasım ve nazım cekılmezse de kusesım var
delımıyım nee

bu havalar kasıyor benı
yaz gelsın hava cıvıl cıvıl olsun
ınsanlar muzık seslerıyle dans etsın
herkes zayıflama derdıne dussun
sıkır sıkır alısverıs yapalım ıstıyorum

[ı]noruyonuz guzeller[/ı]
[ı]ıslerım cok yogun bu aralar[/ı]
[ı]canım da sıkkın zaten maytab mısalı sebebsız[/ı]
[ı]nedense pek nanemollayım[/ı]
[ı]nazlanasım ve nazım cekılmezse de kusesım var[/ı]
[ı]delımıyım nee[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu havalar kasıyor benı[/ı]
[ı]yaz gelsın hava cıvıl cıvıl olsun[/ı]
[ı]ınsanlar muzık seslerıyle dans etsın[/ı]
[ı]herkes zayıflama derdıne dussun[/ı]
[ı]sıkır sıkır alısverıs yapalım ıstıyorum[/ı]

az kaldı loremmm yakındır havalar ısınır benim oğlana cemre düşmüş bile her akşam dışarı çıkıp piyasa yapmak istiyor

yettim gari..Yine gaz SIkIsmalarim hortladi fenaalrdayim bugün.Habire yatiyorum koltukta,arada bi kalkip tombikler kosma yarisi yapiyoruz.

[sıze="3"]yettim gari..yine gaz sıkısmalarim hortladi fenaalrdayim bugün.habire yatiyorum koltukta,arada bi kalkip tombikler kosma yarisi yapiyoruz.
[/sıze]

accık dötüne başını kalın giyin:20:o illerin memleketinde ayazda kalma.içdonu gönderiyim sana bide içlik ohh ıscacık gaz maz kalmaz

Back