• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydın güzeller..
geçmiş kandiliniz mübarek olsun:))
verimli geçmiştir inşallah geceniz..

maytapçım benim kuzuda babasıyla marketten dönerken anneye çiçek alalım demiş..
eve geldi verdi bana verirkende diyoki anncim sana çiçek aldım ama sakın koparma:))romantik yavrum..
sevgililer gününü kutlamadık zaten her zamanki gibi..

bu arada benim için bomba haber keyınvalidem bir melek oldu:D
yavrum kızım diyor başka bişey demiyor..
şoklardan şok beğendim..
yıllardır görüşmüyoruz özlemiş zaar..

çok geçmiş olsun polipe..

Son düzenleme:
sağolun kızlarr.amin bende hamilesin sandım valla okurken:37:bugünlerde bekliyom böle haberler galiba.kendini çok salıverme aman yavaş yavaş sindir bu sevgiyi bünye alışkın deel ya dokunur walla:1:

amın hadı hayırlı olsun
kayınvalıden de ılerleme varmıs
hayırdır ınsa allah varmıdır acaba ozel bır sebebı

bende ıslerımı hallettım geldım buradayım
acım ve ne yıyecegımı bılmez durumdayım

günaydın hanımlar..

polip hanım geçmiş olsun...
amincim maşlallah kaynanana başına bişey düşmedi değilmi.. polipin dediği gibi yavaş yavaş git ne olur ne olmaz...

maytabım geceyi bir sen dolu dolu geçirmişin...:)))
lorem sende ibadetini yapmışın ne güzel..

dün bizde evdeydik çalışmıyordu kociş sakin huzurlu bir gün geçirdik.. kavgasız gürültüsüz.. benimkide çok iyiydi bilg. takılma gel yanımda ol dedi durdu.. bende öle yaptım.. akşamda ben dizilerimi seyrettim o bilg. maçlara baktı.. sonra kuzuları uyutup ben ibadetimi yaptım yattım.. ortam duygusaldı ama mübarek gece diye yapmadık bişey.. :)) bugün hediyemi alıcak bakalım ne alıcaksa öle diyordu o gün yapmam sonra diye aslında her sene bizde kutlamıyoruz ama dün yasminin dediği gibi ben kızarım diye bişeyler alıp getiriyor biz sevgilimiyiz karı kocayız diyor...

perşembe evde o gün yine batmana gideceğiz kuzular için.. büyük alışveriş merkezinde oyuncaklara bindircez gezicez öyle diyordu... bende yatakları için arabalı nevresim takımlarına bakıcam..

bu arada yatk deyince çok memnunlar yataklarından.. yanlarında arbanın modelinden dolayı korumalar var düşme riskimiz yok sadece kaan bir kere başını vurdu deli yatınca onada çare buldum eski bebek uyku setinin yan koruma örtüleriyle kapattım daha iyi oldu babamız süngerli koruma alıcakmış varmış ona göre...

hoşgeldin nazlı ne güzel sakin bi akşam olmuş...canım sıkılıyor var bir iki şey çalışasımda gelmiyor.oğlumun yanına gidesim var.ateş sadece diştenmiydi takıldım yoksa hasta falanmı olcak kuzum.akşam olsaydı bi hayırlısıyla

maasallah nazlım guzel aksam gecırmıssınız cekırdek aıle olarak

ben de ısımı bıtırsem de erken cıksam dıye ugrasıyorum
nedense hava cok karanlık bugun ve benımde hıc calısasım yok

slm saphiş:80:

maytabım nereye kız gezmeleremi:10:

lore bende buz kestim ofis çok soğuk sıcak evime gitseydim.kar tipiden sıcak bi banyoya girmiş gibi oluyom eve girince
:97:

maytabım iyi eğlenceler tatlım...

kızlar su ve bardak deyince benim oğlanlarda bardağı veriyorum az içiyor suyu sonra el dalıyor içine birde benimkiler iyice abarttılar bağrış çığrış su istiyorlar veriyorum kırılmaz bardakla hemen oyuncakların oraya biri arabasını diğeri kamyonunu yıkıyor halı ıslanıyor suyu az koyduğum halde... birde bitince yine doldur diye ağlamalar şimdi zor sustrudum başımda bağrıştılar duuu dudu diye verdim yine yıkama işlerine başladılar :(((

maytabım iyi eğlenceler tatlım...

kızlar su ve bardak deyince benim oğlanlarda bardağı veriyorum az içiyor suyu sonra el dalıyor içine birde benimkiler iyice abarttılar bağrış çığrış su istiyorlar veriyorum kırılmaz bardakla hemen oyuncakların oraya biri arabasını diğeri kamyonunu yıkıyor halı ıslanıyor suyu az koyduğum halde... birde bitince yine doldur diye ağlamalar şimdi zor sustrudum başımda bağrıştılar duuu dudu diye verdim yine yıkama işlerine başladılar :(((

ayy aynen bide bulaşık süngerini kaparsa çabun dööök diyo seyreyle gümbürtüyü
geçen ıslak süngerden bulaşık makinasının tuşlarına su kaçmış elektrik çaaptı dedi hıhı dedim ciddiye almadım sonra bi dokundum çıtır çıtır çarptı benide ay sinir oldum vermiyom artık suda süngerde

iki gündür yağmurluydu hava.. az önce kar yağdı durdu benimkiler epey bir seytettiler... anne ağaç kaayy ağaaççç kay diye bağrınıyorlar ağaca kar yağmış...ağaç güzel söylüyorlar ayaç felan olmuyor ikiside olduğu gibi söylüyor..cümle düzgün olmasada yinede iki lafı bir araya getridiler diye sevindim...:))

Back