• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

eskıden bu tarz seyler daha fazla olurmus sankı
hatta sımdıkı gıbı saklamaz gurur duyarmıs erkekler falan

gercekten kadınların daha evvel ozguvenlerı yokmus
sımdı cok sanslıyız bence

yok be lorem herşey aynı hiiiiçmi değişmez bu tür olaylarda bişey değişmemiş
konyada kızlar evlenince işi gücü varsada bırakıyor azıcık zenginse altında araba o gün senin bugün benim geziyor heriflerde yemedik halt bırakmıyor herkez herşeyi biliyor.ama kimsennin sesi soluğu çıkmıyor.ana maşallah işleride iyi çoluk çocuklarıda iyi şunların bunların diyor teyzeler ama bilseler adamlar evde baba dışarda ceyar gibi ah ahhh:50:

Cünkü gonyalilar cok müslüman,cünkü gonyalilar örtüye cok önem verir.cünkü alkol satisida gonyada en coktur ama aslinda kimse icmez.Alirlar 14-16 yasinda kücücük bebeleri anaya babaya baktirirlar,arada bide bebe patlatirlar.E yazvrum benim genelde zenginlik gözünü kör etmistir,kocaman villada bi oraya bi buraya k.valide k.peder hizmet eder.kocayida geceden geceye görür¨.

iyide ben bunlari niye yaziyorumki,banane laa ne halt yerse yesinler.ahaha kirdim kafayi hayirli olsun pöf

polıpe benım kastım o degıl
zaten senın bahsettıgın ınsanlarda da bence ozguven eksıklıgı var
ama benım kastım annemız yasındakı ınsanlar sıneye cekemedıklerı durumlara maruz kalsalarda,
gıtmek ısteselerde gıdemıyorlarmıs
hem gıdecek yerlerı olmadıgından hem de belırsızlık ve gelecek korkusundan
ozguvenlı olup ben heryerde gecınırım yasarım dıyen cok az kadın var eskıye baktıgımızda

sımdıkı kızlar ısterlerse cekemezlerse hemen bosanıverıyorlar

kendımızden ornek verırsek
esımız bıze agır gelecek bır davranısta bulunsa bence hıcbırımız cekmeyız
hele kı aldatma vs
hemen bosanırız korkmayız dıye dusunuyorum

Cünkü gonyalilar cok müslüman,cünkü gonyalilar örtüye cok önem verir.cünkü alkol satisida gonyada en coktur ama aslinda kimse icmez.Alirlar 14-16 yasinda kücücük bebeleri anaya babaya baktirirlar,arada bide bebe patlatirlar.E yazvrum benim genelde zenginlik gözünü kör etmistir,kocaman villada bi oraya bi buraya k.valide k.peder hizmet eder.kocayida geceden geceye görür¨.

iyide ben bunlari niye yaziyorumki,banane laa ne halt yerse yesinler.ahaha kirdim kafayi hayirli olsun pöf

çilek gerisine bişiycik dememde şu alkol işi şehir efsanesiymiş o istatistiği saf alkol satışından almışlar onuda burda çok fazla olan kolonya üreticileri şişiriyormuş saf alkol tüketiminden dolayı.geçen efes pilsenle ve diğer alkol satan firmalar verdi satış raporlarını konya belediyesi bastırmış accık biz listede ilk 10 girememişiz:44:neysem ama şu hap map muhabbetinin satışıda hiç fena değilmiş buralarda
neyse onuda geçtik
ben heriflere değilde o kadar üniversite okuduktan sonra sırtını zengin kocaya dayayıp kulağını gözünü yuman kızlara kızıyorum.analarının kaderlerini yaşamaya devam ediyorlar çok garip geliyo bana

polıpe benım kastım o degıl
zaten senın bahsettıgın ınsanlarda da bence ozguven eksıklıgı var
ama benım kastım annemız yasındakı ınsanlar sıneye cekemedıklerı durumlara maruz kalsalarda,
gıtmek ısteselerde gıdemıyorlarmıs
hem gıdecek yerlerı olmadıgından hem de belırsızlık ve gelecek korkusundan
ozguvenlı olup ben heryerde gecınırım yasarım dıyen cok az kadın var eskıye baktıgımızda

sımdıkı kızlar ısterlerse cekemezlerse hemen bosanıverıyorlar

kendımızden ornek verırsek
esımız bıze agır gelecek bır davranısta bulunsa bence hıcbırımız cekmeyız
hele kı aldatma vs
hemen bosanırız korkmayız dıye dusunuyorum

sen ben çekmeyiz çalışırız çocuğumuza bakarız deriz.ama o çalışmayanlara anası babasıda vize vermezse oturuyor işte evinde
feministliğim tuttu yine ama kendi ayakları üstünde durma imkanı varken niye bu kızlar böle davranıyo ben anlamıyom

gunaydın mıllet
uykusuz ben yıne geldım sabahın korunde ısımın basına
yaz gelsın dıye bakıyorum resmen
ne uzun surdu sankı bu kıs yawww
yaz gelse
tatıle gıtsem
kendımı serın sulara bıraksam
saat kavramı olmadan yasasam kısa surede olsa
uffff
tatıl zamanım geldı benım

neyse gercek hayata donunce oglum hala oksuruyor
dun aksam kandıl zıyaretımızı gerceklestırıp evımıze geldık
kuzu bızım yanımızda yatmak ıstedı seve seve evet dedık
ama uyumak ıstemedı
o oksuruklu kartlatmıs sesıyle sebeklıkle yaptı bıze
sabah ben yıne zor kalktım tabıı

Günaydın herkese..Uykum var yine, geç yattım, sabah da Anıl 6.da uyandırdı şükür:(

Lorem yaz gelsin istiyorum.İçim sıkılıyo kapalı havalarda ve bıktım hastalıklardan.Yavrum az öksürüyo ama canımı sıkıyo:(

günaydın kızlar
yasmin kız kocanı anlatırken rahmetli babam geldi aklıma
oda bişeyler yapardı kendince kendince diyorum çünküğ çok erken çıkıp geç gelirdi eve ama elinden her iş gelirdi çokta titizdi eksik bişey görürse yapardı ama çene hiç durmazdı pislik midenize yuva yapmış,ben olmasam b.kunuzla oynucaksınız gibi incileri vardı genelde abimlere derdi çok dağınıkltılar, annemede çok çektirdi doğrusu eğer yaşlılığını merak ediyosan da yol yakınken dön arkadaşım:))))şaka şaka umarım geç olmadan değerini kıymetini anlar

pazar günü eşimle dışardaydık o telefonla konuşuyodu uzayınca bende mağazaya girdim bi hırkaya bakıyodum ben diğer tarafa gidince bu almış hırkayı çıkınca verdi efendimizin doğum günü hediyesi adı altında :)
dünde ben mutfaktaydım eşim geldi baktım memom elinde kocaman bi buket karanfille geldi kapıyı açıp şok oldum şok şok şok flash flash flash :)
yavrum bebeğim küçücük sevgilim nasılda güzel verdi anlatamam romantik prensim benim :)
kocamıda atlamiim tabii oda çok romantikti
dün abdest aladım 1 haftadır regl dim akşam hoca olan arkadaşımı aradım alo fetva hattı:))bu gece iş yapalımmı dedim yapın yapın mübarek olsun dedi zira o işin meyvesi doğmuş kutlama gecesi bu gece özel bi ibaeti yok regaib geceside aynıymış zira efendimizin ana rahmine düştüğü geceymiş tabiki ibadetinide yapıcaksın o ayrı biz önce aşnafişne yaptık sonra ibadet
bazen evlilik bana görede değil diyorum şu her bahar aşık olmak kalbi pır pır etmek isteyenlerden biride benim:24: evlilik insanı gerçekten değiştiriyo olgunlaştırıyo bazen eski özgürlüğümü özlesemde genede memnunum halimden maşallah subhanallah huzursuz olsaydım böyle düşünmeeyebilirdim ama halimden memnunum çok şükür

günaydınnnnnnn :54:

dün gee ve bi kaç günlerden konuşmak istemiyorum
maytap kafa olan var olmayan var anlatıyon bide ne diyim bilmiyorum sana :43::43:
dün gece sadece ibadetimi yaptım mutluyummmm

Bende dün eve hediye alıp gittim.Benimki eşimi sevindirmek değil utandırmak amaçlıydı.Eve gidince sevgililer günün kutlu olsun dedim, verdim hediyesini.Ama ben almadım, yarın maaş alınca epileydi alalım sana dedi..Gerek yok, içten aldığın hediye önemli benim için dedim.İçimden gelmese almam falan dedi..Sonra yemekteyken misafir geldi, apartman yöneticiliğini devralacaktı eşim.Adam pat diye geldi. Biraz hesaplara baktılar ben Anıl'la cebelleşirken.Sonra kavga döğüş uyku vakti geldi.Çok huysuz, bardağa elini sokuyo, yere döküyo falan..Nihat Beyi izledik starda biraz, dua ettik, yattık.Kocamda Maytabım sizin stili önerdi ama çok uykusuzdum zaten, o yüzden bayrak sallayamadım:))))

yasmınım o bardaga elını sokma huyuna gıcık oluyorum
benım kuzu da yapıyor bunu ne yazık kı
masaya bardak koymaya korkar olduk valla

bız de hedıyelesme yoktu
ben eve gıderken bır tane gul alıp gıttım sadece
o da sevgılıler gunu ıcın degıl mevlıd kandılı sebebııyle
kucuk karta da hadıs yazdım ve esıme verdım pek sevındırık oldu
hayatımda ılk kez gul aldım dıye sevınıp durdu garıban
anneme gosterıp nıspet falan yaptı
baska da bırsey kutlamadık dua edıp yattık o kadar

biz bir gece önce az buçuk kutladık dün akşam eve geldiğimizde pestilimiz çıkmıştı dedik biz manita değiliz manitalar günün kutlamasakda olur
benim içimde kaldı ama ne yapayım adam sevmiyo zorla sevdiremiyorumki

kızlar günaydın ben dün akşam fenaydım boğazım ağrıdı vücudum kırıldı belli belirsiz bi öksürük hiç bişey yapamadan sızmış kalmışım Allah affetsin şimdi daha iyiyim neydi anlamadım.paşam sabah uyandı dişim acıyy dedi kafasında az ateşi vardı umarım artmaz hayırlısı.burdada hava karanlık yağmur çiseliyor

Back