• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

onu bunu bilmemde benim her bahar aşık olasım geliyy garip ama artık evlisin her bahar aynı adama aşık olabilirsen ol yoksa otur oturduğun yerde diyor iç ses:97:

onu bunu bilmemde benim her bahar aşık olasım geliyy garip ama artık evlisin her bahar aynı adama aşık olabilirsen ol yoksa otur oturduğun yerde diyor iç ses:97:

ah ah hiç deme hiç işte o yüzden diyorum yaa bir daha evlenmem her bahar başka adama aşık olurum puhahaha
ben yoldan çıkacağım bu sayede duruyorum sanırım :9:

ah ah hiç deme hiç işte o yüzden diyorum yaa bir daha evlenmem diye
her bahar başka adama aşık olurum
allah biliyor da evlendirmiş beni yoksa yoldan çıkacağım sanırım puhahaha :52:

Bende çıktığımız günler aklıma geldikçe gülümsüyorum.Ne güzeldi o günler:(

geçen arkadaşın kocasına siz benim kocayla oturun sizin evde senin hanım çocuklarda bizde bekar hayatına geri dönelim dedim.benim kocaya güzel olmazmı haftasonları falan buşuruz dedim benimki pek bişey demedide arkadaşın kociko yıktı ortalığı
kusura bakmayında öle bi hayatımız olsa sizle niye buluşacaz takılırız serbest serbest dedi:37:

geçen arkadaşın kocasına siz benim kocayla oturun sizin evde senin hanım çocuklarda bizde bekar hayatına geri dönelim dedim.benim kocaya güzel olmazmı haftasonları falan buşuruz dedim benimki pek bişey demedide arkadaşın kociko yıktı ortalığı
kusura bakmayında öle bi hayatımız olsa sizle niye buluşacaz takılırız serbest serbest dedi:37:

Arkadaşının kocası sağ mı halen:))

eskıden bu tarz seyler daha fazla olurmus sankı
hatta sımdıkı gıbı saklamaz gurur duyarmıs erkekler falan

gercekten kadınların daha evvel ozguvenlerı yokmus
sımdı cok sanslıyız bence

Back