- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #96.401
onu bunu bilmemde benim her bahar aşık olasım geliyy garip ama artık evlisin her bahar aynı adama aşık olabilirsen ol yoksa otur oturduğun yerde diyor iç ses:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyazım ben çeşit yaptım biraz:) Uygun nasıl olsa.Koci çok tutumludur ama bu sektörde beni serbest bırakıyo:)) Hoşuna gidiyo keratanın:))))
onu bunu bilmemde benim her bahar aşık olasım geliyy garip ama artık evlisin her bahar aynı adama aşık olabilirsen ol yoksa otur oturduğun yerde diyor iç ses:97:
Beyazım güle güle.Bugün o işi yaparsam suçlu hissederim kendimi.O yüzden bu gece kendimi gerçek sevgiliye adayacağım![]()
Bende çıktığımız günler aklıma geldikçe gülümsüyorum.Ne güzeldi o günler![]()
geçen arkadaşın kocasına siz benim kocayla oturun sizin evde senin hanım çocuklarda bizde bekar hayatına geri dönelim dedim.benim kocaya güzel olmazmı haftasonları falan buşuruz dedim benimki pek bişey demedide arkadaşın kociko yıktı ortalığı
kusura bakmayında öle bi hayatımız olsa sizle niye buluşacaz takılırız serbest serbest dedi![]()
ah ah hiç deme hiç işte o yüzden diyorum yaa bir daha evlenmem diye
her bahar başka adama aşık olurum
allah biliyor da evlendirmiş beni yoksa yoldan çıkacağım sanırım puhahaha![]()
Arkadaşının kocası sağ mı halen:))
Benim k.pederin ilk norvecli ikincisi türk :))
Özüne dönmüş galiba:)
Benim kocanin sülaleside hep iki es degismis,babasi dahil..hatta amcasi 3.esiyle evli.insl.genetik diildir hahahaha