• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

seviyor ama karakterine oturmuşşş huylarını değiştiremiyor belkide kendi bile farkına varmıyor o an için yaptıklarının sonradan pişman olup en azından özür diliyor

aman boşverrrrrrrrr bu erkekller anlaşılmaz varlıklar işte onlara ğöre de biz anlaşılmıazız ama birbirimizsizde yapamıyoruz ilginc dimi

haa bu arada bu senede hamam fotosu bekleyenleri biraz üzeceğim malesef çekilemedim çünkü bu yıl farklı bir otele gittik burası daha güzeldi güzel olmasına ama hamamı loş ışıklı yapmışlar içerisi karanlıktı çok net çıkmadı o yüzden yok ama özel pozlarım var mı birazdan bakıcam sizin için koyAcağım :23:

Beyazım seni güçten düşmüş buldum.Kızıııııım biz o dediğin yaratıkları normal günde giyiyoruz.İkoncanlığını göster, farklı bir tarz dene:)))))

Mucizem öyle gidiyo hayat.3,5 sENE 35 sene gibi geldi diyorum.İyi ya sana dolu dolu yaşatmışım diyo.Evet diyorum bende 50 senelik kavgayı 3,5 seneye sığdırdık:)

Lorem ne kızıcam kıı? Çocukluğundan dolayı böyle zati..

ben de esıme
senınle yaslanmak ıstıyorum derken bu kadar cabuk yaslandıracagını hıc dusunmemıstım dıyorum

evlı olmayan arkadas cevremıze bakarsak evlıler olarak bayagı degısmısız goruyorum

selam millettt..Kutlarim herkezin kandilini.digeri icin bisiy diyemiycem cünkü hayatimda gereksiz buldugum günlerden biridir.

pasa uyuyor bende netteyim iste olay bu.

evlilik hakkaten çabuk çökertiyormuş onu bende anladım hala savunuyorum hala söylüyorum hiç bana göre değilmiş evlilik bunu anlamam braz geç oldu ne yazııkki

evet loreme sonuna kadar katılıyorum allah göstermesin ama olurda birgün boşanacak falan olursam bir daha evleneceğimi hiç sanmıyorum

yasminim senin de gördüğün katalogtan aldım hani yapıyoruz yaa ondan işte şimdi yenisini sipariş edip gelmesi uzun sürer bu gece bununla idare edelim bir dahaki günlere artık bizde gün bitmez nasılsa :))
nazillide çok çeşit yok beni yansıtamıyor malesef nazilli :D

dıyoruz kı
evlenınce cabuk yaslanıyor ınsan
bekar arkadaslarımıza bakınca farkı goruyoruz dıyorumm
bedenen gorunmese bıle sımadan ve gozlerde kı ferden anlasılıyor dıyorum

anaaaaaa durun bee ne yaslanmasi,genciz dahaa:)))))))))))))

ahaha atlattim yas depresyonunuu bu ara.aman yok bee bazi bekarlar var

kabuk gibi biz daha güzeliz onlrdan...

Back