2008 Kasım Anneleri

ben gelınımızı cok severdım zaten sonrasında daha bır sever oldum
aynı evdeydık zaten orada gecelerı kalkardım gelınımız cok agır gecırdı dogumunu
bebemızın altını ustunu degıstırırdım buyuk bır zevkle
ayyy ozledım goruyormusun kac ay oldu gormeyelı

günaydın kızlar
bugün geç kalktım biraz işler duruyo daha anca kahvaltı ettik masayı topladım sadece
nedense sıkkınım biraz bugün ,hayır olsun
yasmincim ne güzel yardım etmen kardeşlerine Allah sana daha çok versin
bende yeğenlerimi çok severim ikisindede birer tane çocuk var ama ne yazıkki birini annesinden birini babasından dolayı göremiyorum ...
hayat bazen çok insafsız olabiliyo işte ... neyse daha fazla yorum yapmııcam üzülüyorum sonra

bende biraz işlerime bakayım

sağolun kızlar..
allah kimseye yaşatmasın..
kaybolması mümkün değildi orda ama insan o an mantıklı düşünemiyor..
mahfoldum resmen..
başım hala geçmedi

yasmincim maşallah ne kadar güzel yüreklisin..

ablamınkilerden teyze olalı 20 küsür sene oldu abiminkilerden 10 küsür..
her birin yeri başka ama ablamın kız ilk yeğenimin yeri bende başkadır arkadaş gibiyiz koyun koyuna çok yattık aramızda 8 yaş var.. şimdi büyüdüde avukat oldu teyzoşunun fıstığı...
halaıkda süper yengem çok düşük tehlikesi yaşadı yanında hep kaldım doğumdan sonra ben kaldım çok temizledim altını üstünü kuzuların... geçen seneye kadar hala diye ölürlerdi şimdi mesafelrmi girdi bilemem yazın çok soğuk buldum birde liseye başladı abimin kız birazda deli doluluk var işin içinde kuzular için çok gelidiler onlarsız yapamıyorlardı ama hala yeğen sanki mesafe vardı aramızda anneme bile dile geitrdim çok üzülmüştüm .. görünürde sorun yok yengemlede iyiyiz ama gençkızlığa adım atıyor gözü kimseyi görmüyordu zaar ama dediğim gibi hepsinin yeri ayrı ...

Kaynanam benim yeğenlere yaptıklarımı gördükçe öğüt verir.Nazlım kaynanamda benim gibiymiş yada senin gibi.Ama yeğenleri büyüyünce aramaz olmuşlar.Bize de mutlaka öyle olacak.Allah bilsin, benim vicdanım rahat.İster arasın ister aramasın.Ben severim onlar ne yaparsa yapsın..

öyle yasmin sene seneyi aratıyor.. herkes değişiyor..bizler bile... kimi olgunlaşıyor, kimi gençlik yelleri esiyor başında ama hepsi için elimden ne gelirse yaparım zaten hala yada teyze aynı farketmiyor ... onlar iyi olsun güzel şeyler yaşasınlarda gerisi boş....

kızlar benim oğlanların dişleri hala çıkmadı aynı 8 üst 8 alt sizinkilerde çıkaranlar olmuştu sanki..
bu ara kaan yine yemek yememeye başladı birgünü süt meyve ve kuru ekmekle geçirdi.. artık akşam dqayanamdım büskivi verdim biraz gece 10da dünde yine yemezse diye havuçlu kek yaptım onlar için yine çorba yyemek makrna yemedi artık kek yedirdim meyve suyuyla ne olacak bu oğlanın sonu çok seçici.. dün kerem hem pırasadan yedi hem patatesli tavuk vardı ondan yedi buna yemek deme hemen başlıyor zırlamaya...

Nazlım Anılın 2 tane eksik.18 Oldu sanırım.Pek dikkat etmedim bu aralar.Ama süper iştahsız oluyolar bu dişler çıkarken.Acıyo diyolar yerken.Ben yoğurtsuz yemek vermedim bu dönemde.

nazlıcım hoşgeldin mucizecim altta senide gördüm hoşgeldin
benim dananında 16 dişi var esamesi yok diğerlerinin ama huysuz ve sürekli parmak ağzıda ufak bebe gibi salyası akıyo herhalşde yoldalar bi çıksalardı hayırlısıyla sanki çok gecikti gibi geliyo aban ama fatih yaşında çıkarmıştı ilkj dişini 2 yaşında 20 dişi vardı ağzında

heyooo selam bebikler napiyonuz?Bizim dislerimiz coktan tamamlandi cok sükür.

zaten huysuzus birde dis huysuzlugu oluyordu fenalik gelmisti ama gecen yil tatile gitmeden hepsini

cikardi tombalak.

bu ay sonu halamlar geliyor cok mutlu oldum yipppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..kuzenim isvecte zateen master icin

ayy cok iyi olcak toplancaz bende 4 gün kalcaklar...pasam icinde cok iyi olcak.

selam arkadaşlar nasılsınız iyisiniz inş. ben hiç iyi değilim valla.haftaya çok kötü bir başlangıç yaptım öyle devam ediyor.

anlatayım sırasıyla başıma gelenleri.pazartesi günü güle oynaya evden çıktım kızımı anneme bırakıp oradan arkadaşlarla buluştum aksam eve geldim anahtarım kapıya uymuyor zorluyorum zorluyorum olmuyor eşimi aradım çilingir getirdi eve girdikki evime hırsız girmiş nevar neyok toplamış götürmüş.tabi bilgisayarlarıda oyüzden kaç gündür giremedim nete.sinirlerim çok bozuk valla evde yabancı gibiyim odadan odaya geçmeye korkuyorum.gece uyuyamıyorum ,bütün bunlar yetmezmiş gibieşim ve kızım çok hastalandı akşamdan beri 39 buçuk ateş kusma yiyemiyor içemiyor sürekli kucağımda veya ayağımda sallıyorum.dr götürdük sedimetasyon yüksek çıktı 5 tane iğne verdi nasıl yaptırılacak bilmiyorum.evdeki gerginliktenmidir nedir eşimlede aramız çok gergin onada sinir oluyorum çok bencil ,ahhh ahh evliliği pekmez sandım ,yala yala bitmez sandım,yüreğimi yakmaz sandım ,offfff benim yüreğimi bu aralar pek bi yakıyor

Aaaa Mucize geçmiş olsun.Cidden zor günler geçirmişsin ve geçiriyosun.Ayyy ne iğrenç insanlar var.Başkasının emeğini çalmaya utanmıyolar.Yemek nasip olmaısn ........................lere

sağol maytabım sende hoşgeldin altta çilekle polipide gördüm..
valla benimkilerde salyada yok canı istedimi yiyeceğini yiyor totoş...
yemek seçme huyu kötü daha bu yaşta..
keremde az ama öz yiyor hala zayıf...
kaan yoğur cacık felan yiyor peynirde..
kerem süt ürünleri yediremiyorum sadece sütü nesguikle içiyor o kadar makarnada yiyor anlamıyor peyniri.. yoğurt hele asla ağzına almıyor hatta şu küçük dannenelri yerdi küçükken şimdi yoğurt diye yemiyor...

hoşbulduk maytapcım

teşekkürler yasmincim.hiç sorma aklım ermiyor insanlara nasıl bir cesaret gündüz vakti nasıl bir vicdan bilmiyorum gidenler gidiyor ama insanın içine saldıkları şu korku ve huzursuzluk hiç birşeye benzemiyor.hergün beddua ediyorum valla

mucıze gecmıs olsun canım
cok korkuyorum ben hırsız ısınden yaww
evımde calıp goturebılecegı degerlı bır sey yok ama korkusu yeter
allah ıslah etsın hepsını

cılegım cok sevındım canım
senın ıcın hareketlı gunler olacak ne guzel

bızım dıslerımız de henuz 16 tane
neden boyle bılmıyorum ama baska doktora gıtmeyı dusunuyorum
muhtemelen aynı seylerı soyleyecek ama ben en azından tasdıklettım dıye ıcımı rahatlatıcam

mucizecim geçmiş olsun canım
napmışki herif kilidimi bozmuş kitlemişmiydin kapını
çok korkuyorum bende o kadar ........................ varki memlekette hemde gözleri kara Allah muhafaza eylesin inşallah ...
bizede hamileyken girmişti hatırlamak istem,iyorum(
çileko çok sevindim canım halanlar geliyomuş....alttak,leride takma canım okur okur gider no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…