2008 Kasım Anneleri

Herbişeyi kendim yaparım.Kocada yardım eder.Yazın tüm halılarımı yıkadım.Camlarımı kocayla beraber sileriz.Perdeler de bana ait.Bi ara mutfak dolaplarını silmem lazım.Yağ çözücüler fayda etmiyo

bende daha yeni silldim tüm günümü aldı buzdolabı bulaşık makinası herşey çekildi..
evde yıkanmamış iğne kalmadı valla..nasıl rahatladım anlatamam..
bi ara ondan toz oldum zaten:)

Lorem geçen kocayla atıştık.Annemlerde bi yerden dönerken uğradılar.Ağlarken yakalandım.Ne oldu dedi.Bıktım bunun çenesinden, çocukluğundan alın beni dedim.Bana diyoki neyi varmış kocanın.Ertesi gün yine aynı şey.Tel. etti huzursuzum dedim.Gelicem dedim.Olmaz gezmeye gel geleceksen dedi.Çok zoruma gitti.Nazlı değilimdir ama eşime ders vermek adına istedim bunu.Bende son birkaç konuşmamızda iğneledim annemi.Ondan dolayı işte

bende her işimi kendim yaparım kadın almadım hiç almam da zaten ben ondan öncede sonrada temizlik yaparım çünkü kendimi biliyorum o yüzden alıpta kasmam kendimi
halılarımın her hafta buharla üstünden geçerim mutlaka zaten fazla halı yok kaynanam hep der mobilyacı dükkanı gibi masanın altına falan halı at ,ona kalsa 6 metrekareleri yaymam gerekmiş çocuk varmış ama ben habire koltuk çekeim halı olunca nası yapıcam o işi daralırım fazla sıkıntıyada gelemem,zaten bigün balkondan düşücem halı silkicem diye haberlerde duyarsınız:)
haftada bir dip köşe silip hergünde süpürünce fazla kirlenmiyo evim sadece parkelerde ayak izi falan varsa hafta arasıda silerim ,eskisi gibi kasmıyorum geçen sene d. gribvi dalgasına hergün koltuk falan çekip heryeri silerdim her akşam pestil gibi olurddum kendi kendime aştım o durumu fenaydı yani

Selam kızlar
Defne Joy Foster a çok çokkkk üüzldüm,ya inanamıyorum hala.Defne nasıl ölür diyorum.gencecik,minicik bebeği var...ama maalesef oluyor işte..toprağı bol olsun.
bugün kızımın eli yandı,çok üzüldük ama çok şükür iyi şimdi.bugün pek güzel bir gün olmadı bizim için.Allah beterinden saklasın

Önce anneme gittik yemek yedik.Sonra kardeşimin evine gittik.Karısı hamile olana.Hem bi konuda konuşmak istiyodum hemde oğlum kuzenlerini özlemişti.TOKİ ile ilgili bir haber duydum radyodan dün. 2+1 Daireler 4000 tl peşin 15 sene ayda kira verir gibi 250 tlden başlayan taksitlerle satılacakmış.Kardeşime araştır dedim. Ev alsınlar, üzülüyorum.3.Çocuğu olacak haziranda.Artık bi şekilde ev almalıSonra eve geldik, Anılı uyuttum, bizde uyuduk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…