• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

aa mucizecim geçmiş olsun ya... hiç bişey yapmadan çalıp çırpıp geçinen insanlara ne kadar sinir olurum... hastalanmışınız birde onada geçmiş olsun.. eşinlede düzelir her dargınlık illaki düzeliyor ya ..

çileğim gözünaydın sizin ev şenlenecek desene ...

mucize işlek bir yerdemi eviniz... benim ablamınki memleketin en işlek caddesinde 3. kat ama apartmanda şansına hep yaşlılar var kimin bakıcısı kminin yerinden kalkacak hali yok ve güpegündüz daha bir ay evvel onunda evini soydular hemde bu 3-5 değil kaçıncı kez.. artık eniştem polise gitmemiş ablamın bir ince yeni aldığı kolyesi vardı altın onunla az birikmişi varemış komidinin gözünde onu almışlar salonda masada laptop varmış onu almamışlar sadece yatak odası karışıkmış...

bir zamanda sadece balkondan iç çamaşırları çalınıyuordu onlarda hep dantelli olanlar yani... sonunda on unlada göz göze gelmiş ablam baloknda alt katlar hep demirli old. için kolay tırmanıyorlar.. çelik kapıyıda açıp kolay girmişler.. artık hırsızlarda uzmanlaşmış...töbe töbe Allah korusun bizleride..

mucıze gecmıs olsun canım
cok korkuyorum ben hırsız ısınden yaww
evımde calıp goturebılecegı degerlı bır sey yok ama korkusu yeter
allah ıslah etsın hepsını

teşekkür ederim canım.valla bizim evden de tv .kamera,iki laptop,ve benim takılarım bide kızımın yatağının çarşafı:(((((

mucizecim geçmiş olsun canım
napmışki herif kilidimi bozmuş kitlemişmiydin kapını
çok korkuyorum bende o kadar ........................ varki memlekette hemde gözleri kara Allah muhafaza eylesin inşallah ...
bizede hamileyken girmişti hatırlamak istem,iyorum:((
çileko çok sevindim canım halanlar geliyomuş....alttak,leride takma canım okur okur gider no problem

sağol maytapcım.hem alltan hemde üsten kilitlemişti eşim.ama üst kilidi bozmuşlar alt göbeği kırmışlar ama sonra kırık olarak yerine takmışlar hiç anlamadım ben önce .hatırlıyorum sizin evinize de girdiğini sende baya bi soğumuştun yanlış hatırlamıyorsam evden atlatabildin mi ya ben nereye baksam sinirim bozuluyor hiç bişeyime dokunmak istemiyorum çamaşırlarıma özellikle

nazlıcım teşekkürler valla hem işlek cadde hemde apartmanın en işlek saati allta bir emlakcı birde çamaşırcı dükkanı çamaşırcı elinde tvle görmuş adamı ama tamırcı sanmış kadın adam koltuğunun altına almış salına salına gitmiş valla.daha enteresanı komşumun oğlu bana gelmiş betülle oynamak için zile başmış aşşadan bi adam gelmiş çocuğun arkasında beklemeye başlamış muhtemlen o gözçuleriydi,allahtan biz evde yoktuk ona sükrediyorum

a

bu arada lore bizimde 16 dişimiz var.17 .de sanırım sağ alltan zorluyor eli sürekli orada ama hemen çıkacak gibi gözükmüyor beyazlamış baya ama

çok sükür benim kız bu gün ilk defa ayaklarının üzerine dikildi babasıyla oyuncak yapıyorlar

mucizem çok geçmiş olsun giden mal olsun üzme kendini iyiki evde değildin
yawruyada geçmiş olsun niye yükselmiş o değerler bişey dedilermi
nazlı bizim 17.göründü öbürleride dürttü dürtecek ama tam 1ay oruç tuttu çocuğum onlar görünene kadar
çilek ne güzel akrabaların gelecekmiş sanada tatil gibi olur

mucizecim atlatıyorsun tabii
aman ne soğumak zaten ben düşük tehlikemden dolayı izmire postalanmıştım evde boyacılar ve tadilatçılar vardı hem banyo kırılıp yapıldı hemde duvarlar kapılar boyanmıştı eve geldiğimde 10 gün sonra koltuk takımının falan değiştiğini gördüm süprizdi neyse zaten bambaşka bi eve gelmiştim kendimi yabancı gibi hissediyordum bide üstüne geldiğimin 3. günü adam gi,rince eve bide bitek ben duydum evden iyice soğumuştum eşime ağlardım hep nolur geri ver koltukları ben eski evimi istiyorum diye:)
ama geçiyo gülüm bugünler hep öyle kalmıyo ama hep tedirgin oluyorum bi çıt duysam hemen dikkat kesiliyorum geceleri özellikle kalkıp dolaşıyorum odaları falan paranoyak moddayım hala

teşekkür polipe valla havadaki mikroptan dedi salgın varmışş bizim kız hiç kaçırmaz hemen kapar zaten kapmış yine.bademciklerden hemen kana karışıyor birde diş çıkarma sürecinde bağışıklık sistemi zayıflıyor bizimkinin herdiş çıkmasında muhakkak grip veya bademcik enfeksiyonu geçirir.

maytap valla ben zati ödlektim şimdi hepten kafayı yemiş neyse napalım buda geçer ya huu......

Allah yardımcın olsun mucize kolay atlatırsın inşalah...

offfff pöffffff... yine yemek yok bıktım ya artık düşünmekten.. kuzları ayrı düşün babalarını ayrı düşün...amannn...

bu ara tatlı isteğime bir parçada olsa kilit vurdum iyi gidiyor şimdilik o yüzden yine sebze yapasım var.. dün yeni aldı sebzeleride acaba etsiz güveç yapsam olurmuki...

saolun fistiklar,bende cok mutlu oldum vallahi..

mucizeee ayy okurken bi hos oldum,Allah akil fikir versin insanlara,ayy cok korkagimdir bende.

taktim vallaa diye diye cikarcam birini yukariya görün bak :)

geç yemeği nazlı aynen ööğk geldi ne yapacam demekten

ya bizim oda üyelerinden birisi ölünce yada yakını ölünce msj gelir hergün geliyor yaw

walla benim içim çok daraldı kızlar bugünlerde hasta olmasam bi camiye girip ,40 rekat namaz kılasım var anca rahatlarmışım gibi geliyor

Back