2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlar.Bugün canı acımıyor artık derken parmağındaki su toplamış yer patladı.Bu kez de onun acısı var.Yarına daha iyi olacak inşallah

Günaydın yavrular..Yarın misafirim gelecek.Sabahtan gelecek akşam gidecek., öğleden sonra da başka misafir gelecek.Ne yapacağımı şaşırdım.Akşam alışverişe gidecez, yarın 12.de diyetisyen kontrolüm var. Nasıl çıkıcam işin içinden bakalım.Ne ikram etsem, ne yemek yapsam

Dün Çitomla buluştuk.Saçlarını değiştirmiş, kestirip boyatmış ve güzel olmuş.Ayrıca da 5 kilo vermiş, farketmiş..Hoş buldum kendisini.Diyetlerimizi hafiften bozup yemek yedik.Sonra ayrıldık Selamı var..

gunaydın yasmınım
cıtos gelmeyı dusunmuyor mu buralara
bızde gorseydık son halını

sabahtan aksama kadar mısafır ve oglen dıyetısyen randevusu
nasıl bırakıp gıdeceksın kı
akraba falan mı gelecek

günaydın güzeller..
saphira çok geçmiş olsun canım(
yasminim sanada allah kolaylık versin..nasıl çıkacan bu kadar işin içinden bilemiyorum..
çitosla buluşmanızda bende yanınızda olmayı çok isterdim..bir dahaki sefere inşallah..

Lorem hem amca hem teyze kızlarım var iki tane.3 Er bebeleri var.Bebe dediysem 4 ü genç kız, ikisi küçük.Teyzem ve annemde gelecek sanırım.Yani 10 kişi falan oluruz en az.Ankranın ilçesinden geliyo biri.O yüzden sabahtan eşi bırakacak arabayla:)

Hilalim akşam 7 de buluştuk.Batuhan için alışveriş yapmış Kızılayda.45 Dakika falan ayaküstü görüştük, bişiler yedik. Icır ilerki günlerde gelmeyi düşünüyo sanırım.Çitom ve sende müsait olursan ağırlamak isterim. O zaman görüşürüz.Bebeler kaynaşır hem:)

çok sevinirim yasminim..
buralarada pek uğruyamıyorum..hasret kaldım hepinize..hem işler yoğun hemde oda arkadaşım izinde tek başıma yürütüyorum buraları..

günaydın kızlar yasmincim zor olacak yarın senin için neyseki akrabaymış annende olacak 1 saat ayrılabilirsin yanlarından ,kolay gelsin canım
omuzum ve köprücük kemiğimin orada biyer ağrıyo dünden beri hayır olsun sürekli aynı tarafta yatmaktan diyo kocam dün zorla yatakta yer değiştirdik ama ben hiç uyuyamadım sürekli soluma dönmeye çalıştım ama kimseyle nefes nefese yatmaktan hoşlanmadığım için hep uyandım

Hilalim memnunum ya...Ama bu hafta veremedim gibi geldi, durdu sanırım.Kan tahlillerine falan bakıyo.Proteinin falan düşmüşse müdahale ediyo.Biraz çok konuşuyo ama olsun:) Pahalı da değil.Ayda 100 tl.ye geliyo bana..Bana yakın, sanada yakın sayılır.Birazdan o yüzden onu tercih ettim.1 Saatte gidip geliyorum..

Maytabım günaydın.Bende sevmem nefes nefese uyumayı.Yalnız oğlumla başka:) Yatak işine gelince, bende hep aynı tarafta yatarım ama problem olmadı..Zorladın mı acaba biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…