2008 Kasım Anneleri

günaydın..
bende üzüldüm baya nedense çok etkilendim..
küçükken ben kral tv deydi ordan hatırlıyorum..
eşime söylüyorum o kim diyo..onunla paylaşamadım sizinle paylaşayım bari..

benım kocı sımarık bulurdu kendısını
hoca koca muhabbetınden sonra kızmıstı hatta
ama o bıle uzuldu sabah
olum herkesı etkılıyor bu bır gercek
ben en cok ta mınık kuzusuna uzuldum
annesız kaldı mınık bır yavru

dun aksam kuzucum hem babasına hem bana sarıldı sureklı
ıkılı koltuga ıkımızı oturtup aramıza oturdu
kafası benım kucagımda ayaklarını babasına uzatmıs osman ızledık
ben basını oksayınca babasına gosterıyor baba bakk dıye
sanırım bızı daha fazla bır arada gormek ıstıyor
son gunlerde nane molla oldugumuzdan dolayı cok soguktum evde
sanırım farkettı yolda evımıze gelırken baba annenın elını tut dıyor kuzum
ufff fecı ozledım yıne yaa

Anılda bazen öyle yapıyo.Aramıza oturup anneler babalar ne yapıyoşunuş diyo.Gece yatırdım tontişimi. Yanınada yatıp sıkı sıkı sarıldım.Anne bığakıymışın, rahatşış etme beni diyo

Oyyyy yere oturmus araba carpistiriyoruz biz,simdi bana izin verdi kalktim.

karsidan karsiya itiyoruz arabalari birbirine carpincada iste buu diyip seviniyoruz:)))

sana bu arabayi vereyimmi anne ne dersin diyor:))

zor izin aldim belki simdi vazgecer:)

slm millet
of başım ağrıyor ya acayip
bilgisayarım göçtü dün akşam
ana makine birde bu içinde muhasebe var
halletmiş tamirci ama yine msn yok bilmem ne öfff
evde desen wc temizlemekten bıktım
tuvaleti düzgün kullanmayan insanlardan nefret ederim
bir insanın temizliği ordan belli olur bence
benim kocam hiç ailesine çekmemeiş allahıma bin şükür
bunların hepsi aynı yalnız sinir oluryorum bakalım ne zaman patlarım:)))
maytap şu adamların bu lafları adamı öldürür
ne yapıyorlar allah aşkına
kapıyı ben kilitlemesem açık yatarız
koltukta sızıp kalır herk gece
meyve soyup getirisen yer
yatağına kalk dersin gözü kapalı gider yatar
allah aşkına biz bunları 1 gün yapabildik mi
ben yapamadım şahsen

ay derin Allah yardım etsin ((hiç sevmem bu durumu
benimkide hööööh dedirtecek cinsten ishal bile olsa sifonu çekmez heryer idrar ve diğeri ıyyk iğrenç .evdekileri alıştırdım ama ödleri kopuyo benden

Benimkide bana sorar, kapıyı kitledin mi, ocağa baktın mı? Ben de emin olsam bile hayır derim.Kalkar bakar gelir.Rahatsız bunlar ya.Dün kanter içinde spor yapıyorum, o da oturmuş ders çalışıyo.Karıcığım bi kola, kuruyemiş falan yok mu kocaya diyo.Nasıl bir anlayış bu ya

selamlar,
bu sate kadar temizlik yaptım mutfak ve banyo kaldı..
kuzularda kerem uykluyor kaan tv seyrediyor...

sabah gözümü bir açtıom eşim tvyi açmış karıştırıyordu baktık defneyi gördüm çok şardım ya.. kıpır kıpır bir kadındı astımıda varmış bu enerjiyi nerden buluyordu acaba hayret yani neyse en çok oğlu ve kocası için üzüldüm .. ALLAH rahmet eylesin...

ayyyy derin aynı konular bende wcyi pis bırkanlara gıcık olurum neyseki benimki idare eder o konuda...
ama her gece aynı şeyleri bizde yaşıyoruz..
etraf oyuncaklarla doludur mutfak karışık çocuları uyurken bu uyur ben ayağından yada yanından nasıl uyuttuysa alırım çocuğu haberi olmaz.. ben oyuncakları toplarım kapıyı peceyi kontrol ederim çocukların gece içeceği meyve suyu ve sütü hazırlarım mutfağı toplar sabah için bişeyler hazırlar koyarım en son elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalar buna kalk hadi yatalım derim dediğin gibi gözünü bile açmadan neredeyse yatağa gider.. ben kremlerimi süreyim derken bakarım hemen fosuldamış uyumuş bile..hepsi aynı demek erkek milleti..

Bizde biraz farkli bu isler..Bu ara denizle ben cikiyoru myukariya uyutmak icin,o zaman Tuncay toplar evi cikar yanimiza.Sömineyi kontrol eder,kapiyi kilitler..Mesela sabah ise giderken illaki cöpü alir,ben kendim hic cöp koymadim daha disardaki kutuya.

Odun getirir ,söminenin külünü o alir..Alisveristen geldigimizde dolabi o yerlestirir.Bizimde kavgamiz bu yüzden olur iste.Cünkü nereye koydu diye arar dururum sonra.

kiyafet dolabini ilk evlendigimde düzelttim,bidaha hic bozulmadi.Giriste ayakkabilari herzaman düzenli tutar,oda bana kizar firlatma sunlari ayagindan diye:)

daha cok sey varr bunlar il kaklima gelen.
hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…