2008 Kasım Anneleri

walla biz karı koca rezalet durumdayız istemezse ilkokulu bile okumasın modundayız sesli pek söylemiyoruz sıpa kaydetmesin diye

ama herhalukarda sistem böyle kalırsa tr de öss ,şu ss, bu ss sınavlarına sokmayacağım çocuğumu eğer çok idealist olup bırak kadın ben bu ülkede okuycam demezse

çocuk yetiştirme işine gelince ben sistematik bi anne değilim hiçde olamadım saldım çayıra mevlam kayıra modunda ilerliyoruz bakalım

ben de eger ısterse satranc oynamasını ısterım
gıtar falan sımdıden hosuna gıdıyor evdekı gıtarı sakladık basına bır ıs gelmeden
ılerıde amator olarak kendısı calar muhtemelen

valla iyide yapmış çocuk... ya ne kadar çabalarsan çabala sırf çevree bak bneim çocuk böyle üstün demek için her haltı dene üzerinde bence hiç bişey değişmez ne bileyim kendiliğnden olur böyle şeyler sen azcık destek verirsin yönlendirirsin o kadar. her şeyin fazlası zarar ...

valla burdaki kimse çocuğa zorla bişey yaptırmıyor zaten
ama yanlış yaptığımız şeyler olmasın derdim bu
çok tv izlettirmekle otizme yaklaştırdığınızı biliyormusunuz diyordu bir otistik annesi
odaklanma sorunu yaşarmış hiç böyle bişey olmasa bile falan filan
evdeki çocuk ne yapcak peki( çok zor işimiz

Tuncay beni msaclarimi boyamama izin vermiyor,daha hic boyamadim.hayir ilginc olanida bende itiraz etmiyorum.

pek akli selim oldum tabi :)

Anıl tencere tavayı çok seviyo.Kocaylan konuştuk.İyi bi yerde tükan alacaz.Züccaciyeci açıcaz.Yavrum seve seve çalışsın.Ben de emekli olunca yardım ederim yavruma:))))))

yok bide adamlar gayri menkul gibi yatırım yapmışlar hesap etmişler geri dönüşünü kaç yılda amorti edeceğini falan filan.

bende ardaya diycem ben seni 2 yaşında kreşe gönderdim tüüü bi başbakan bari olaydın

saçmalık yaw insan böyle bi beklentiye girermi yaw

bahçeli ev şart bence kedi köpek ördek bol kum çamur kışında Allah kerim

ben biraz okusun adam olsun modundayım,halbuki çocuk futbolcu olmak istiyo ama ben basket oyna diye diretiyorum sanırım sorunluyum
karnedeki 4ü görünce kadını arayıp çemkiresim geldi yalandan verilmiş bi not çünkü ama sonra frenledim kendimi .adam kayırıyo ,ben çok çektim bu öğrenci kayıran öğretmenlerden poff bilmiyorum

bende memur olsun diyorum hiç olmazsa:))
burda bayındırlık bakanlığınde yemek yiyoruz
böyle genişlik görmedim kardeşim
iş falan yaptıkları da yok
yemin ederim çiftlik
makine mühendisi kız var
ama hiçbirşeyden haberi yok
işleri güçleri avanta lavanta

bizde bi laf vardır kadınının kötüsü defci herifin kötüsü bekçi olur diye

aman bu iki mesleği yapan yakınları olanın affına sığırım öle geldi söledim
:90:

bende özlemişim çilekçim..
ne güzel konulara girmişsiniz yaa..
valla bizde babasıyla isterse hiç gitmesin diyoruz:))
babası zavallım hayata çok küçük atılınca yetti artık dedi sanırım..isterse ressam olsun
ama 4 yaşına gelirgelmez ilk işimiz aikido ve yüzmeye yazdırmak..
bunda hem fikiriz..çok istiyoruz ikimizde..
bizimki zaten su hastası seveceğine eminim..

tv konusuna gelince bizde olmadığı için zorluk çekmiyorduk ama 2 yaşından sonra babam açmaya başladı onlara gidince..
oyalıycaz diye maymun oluyoruz..

çilekçim bu arada brezilya fönünde istediğin şekle normal sokabiliyosun yine saçını..maşa filan ne istersen yani..
hep aynı kalmak zorunda değilsin..

unuttuğum bişi varmı?

benimki büyük ihtimalle karı kız muhabbetinden okuyamaz

akşam bi geliyo rahat 3-4 tane bayan parfümü oluyo üstünde
geçen kızalardan biri kreşi bıraktı diye okulu sermeye kalktı
şimdi bleyse ohooo o çok sürmez bizim eğitim öğretim hayatımız

ben..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…