• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

valla bende okusnlar bir meslek sahibi olsunlar inş. düzgün çocuk olsunla başka bişey istemem daaa...

hergün fırçalıyoruz hatta şu anda elinde yine keremin kaan uyuyor...
ama macunu bitemne kadar sonra pek yok oda düzgün değil...
birgün bende alıp fırçalıyacağım kaanda bişey yokta keremin dişleri üzüerinde beyaz kalıntılar oluşmuş e herşeyi tırtıklıyor sadece olur düzgün yeme yok...

birde polipinki gibi işleri biterse özellikle kaan sonra tvden tutn arbalarına kadar herşeyi fırçalayı bitiriyor..:))

güliz hoşgeldin nasılsın kuzum iyisindir inş..

tüh ne güzel yemek konuşulacaktı konuyu değiştirdik ne pişicek muhabbeti havada kaldı

neyse sizden fayda yok ben gidiyimde manavla bi istişare edeyim bu konuyu

öptüm hepinizi

amincim o zaman baska seyden bahsediyoruz,beni mdedigimde sadece düz oluyor sac,,

burda ilkokul 1.sinifta mecburi yüzme dersleri var,yani zaten onu ögrenmis oluyor.

burda okumaya co ktesvik var,ne istersen okuyabiliyorsun ilginc bi ülke,o yüzden inslhayirlisi olur bizim icinde.

gulızım hosgeldın canım

ben de hazırlanıyorum
cıkıcam sımdı
fecı tırsak bır halde doktora gıdecegım
kacısım yok koca geldı bıle beklıyor
neyse herkese ıyı aksamlar
hoşbulduk loremmmm..
ben geldim diye kaçıyonmuuu :)))

kürklü kadınlar arasında tek çevrimiçi olan bayan

hoşgeldiinn aşağıda sap gibi kaldıydım iyiki geldin
kürkümü aldım geldim polipppimmm

valla bende okusnlar bir meslek sahibi olsunlar inş. düzgün çocuk olsunla başka bişey istemem daaa...

hergün fırçalıyoruz hatta şu anda elinde yine keremin kaan uyuyor...
ama macunu bitemne kadar sonra pek yok oda düzgün değil...
birgün bende alıp fırçalıyacağım kaanda bişey yokta keremin dişleri üzüerinde beyaz kalıntılar oluşmuş e herşeyi tırtıklıyor sadece olur düzgün yeme yok...

birde polipinki gibi işleri biterse özellikle kaan sonra tvden tutn arbalarına kadar herşeyi fırçalayı bitiriyor..:))

güliz hoşgeldin nasılsın kuzum iyisindir inş..
hoşbulduk nazlımmm...
kuzumda bende iyiym..kocişş memleketine gittii..kızımla aşk yapıyozz :)))

Vay ahretim, hayırsızım benim..Yerine döndün mü?
öyle deme ahretimmm...hiç hayırsız olurmuyumm..aklım hep sizdee..çokkk özlüyommm çokkk..dönmedim yerime..daha çokk..belkide hiçç :(((((

bugün ben fırında patatesli tavuk, çorba, pilav varrrr

Günaydın herkese.Resmen çıtır çıtır buzların üzerinde yürüdüm.Çok soğum yaa.Atletimin üzerine bady, onun üzerine kazak ve kaban bana mısın demedi:( Buz kesiyo dışarı.Ne olur yaz gelsin:)

günaydın kızlar
sabah sabah kötü oldum içim bi garip oldu
her ölüm erken ölümdür ama hayatın en gerçek şeyide ölüm.Allah taksiratını affetsin üzüldüm 3 yaşında oğlu vardı

sabah sabah bende güneşi gördüm çamaşır asiim dedim ama hava kesin sıfırın altında ellerim uyuştu resmen .bi kurutma alsam diyorum ama eşim gereksiz diyo kışın çamaşır kurutmak sorun miss gibi kokan çamaşırlarımı asıyorum akşam üstü ıslak kedi gibi kokuyo ve kurumamış oluyo
evde kurutsan nem yapıyo ,yazın desen çamaşırları silkelemeden almam bi arı bi böcek mutlaka yapışmış oluyo kaçıcak delik ara ondan sonra onu çıkarana kadar ecel terleri dök

dün akşam kocaylada atıştık elinde kumanda bi elinde pc bende ortalığı topluyorum çocukları yatırdım çamaşır at bulaşık at makinaları çalıştır ,camları kontrol et çöp çıkar yatıcam yatamadım bi türlü,sende iş yapıyorum diye gez ortalıkta herşeyi makina yapıyo büyütüp duruyosun dedi bana geldiler tabi gecenin o saatinde kavga çıkarmadım ama bigün hiç bişey yapmııcam o zaman görücek benim neler yaptığımı:(

Back