• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Benimki de çöp kutusunun dışında bişi görse, sen basketçi değilsin, bu tarz denemelerde bulunma der.Ama tezgahı köpüklü bırakır, banyoyu duş başlığıyla yıkar.Daha da detaya girmeyim.Beyazları mutlaka çamaşır suyuna yatırırım o kadar.Bak sinirlendim gene:))))

ben geldım
cok yogunum bugun ıslerım fazla

derın maasallah canım sana
hıc sabredemem bu ıslere ben

benım koca temızdır aslında
oyle wc ve mutfak temızlıgıne falan dıkkat eder
bır de dagınıklık olarak gordugum seylerı yapmasa ıyı olur ama
ustune dusmuyorum fazla
yıne de yatak ortusu falan serer ılk zamanlar ıstemıyordu ama ogrettım
wc banyo temızlıgıne dıkkat eder benım kullandıgım temızlık urunlerıne falan
makıne yerlestırme sevmez elınde yıkamayı tercıh eder
copu hep o doker bu sıralar ben ondan once cıkıyorum ben de atmaya basladım tabıı
kuzunun popo mıs operasyonları ve cogunlukla banyosu babasına aıttır
yıne de ıs yapar ama sıfon konusunda ben aılesınden cok cektım onlar yuzunden bır sepet el havlumu yer havlusu olarak kullanıyorum su an

benimkide değiştirir Allahı var ama yıkamaz yıkayamaz daha doğrusu bizimki hala ağlıyo çünkü duşta etinden et kopmuş gibi eli ayağına dolanıyo,çöpleri mırın kırınla atar ben çöpçümüyüm der her seferinde uzatma at işte derim gider:)
makina falan yerleştirmez haftasonları bombalar düşmüş gibi olur ev pazartesi akşamı normal bi eve gelir ama genede bıdı bıdı eder ne yapıyosun diye
buda insanı çok kırıyo ,

Ya benimki mutfağı falan toparlar, alışverişten sonra buzdolabını yerleştirir, yemek falanda yapar.Çene yapmasa başımın üstünde yeri var.Bıt bıt öter..

Bakin iste herkez bir olmuyor,Benimkisi makinaya daha bi bardak koymamistir,tezgaha koyar.

cok titizdir heryeri düzenler toparlar ama makinaya abrdak koymaz!

lavabo,tuvalaet filan temzi birakir hakkini yemiim..

cocugu naltinida degismez,ik idefa degisti simdiye kadar ama yikayip uyutur.

yatagida hic kapamaz,aksam yaticaz nasil osla der hep.

camasirlarinida katlayip öyle koyar pis sepetine :)

maytabim ikizler burcu.

Çileğim normalde ikizler burcu dağınıktır.Çünkü pratik zekalıdır ve bir şeyi yaparken diğerini düşünür ve harekete geçer.Seninkinin ki alışkanlık zannımca.Annesi de titiz değil mi?

Çileğim normalde ikizler burcu dağınıktır.Çünkü pratik zekalıdır ve bir şeyi yaparken diğerini düşünür ve harekete geçer.Seninkinin ki alışkanlık zannımca.Annesi de titiz değil mi?

evet evet anneside cok titiz ama nasil diyim;hmm mesela mutfak dolabi camasir dolabi inanilamz düzgündür kadidinin.hani santim santim hepsi aynidir.ama halisi pistir:) duvarlari desen berbattir.yani herkezin titizligi baska iste.git kadini nen ücra cekmecesini ac inanamazsin hicmi kullanmyiorlar burayi diye,tablo gibidir.ama duvarlar simsiyah filan.

İnanırım Çileko.Benim kaynanada öyledir, hastalık derecede titiz.Mağaza vitrini gibidir dolapları.Simetri hastası, en büyük zevki dolap toplamak.Ya diyorum ya bi yatak hazırlamış onda kaldığımızda, korktum yatmaya:(

İnanırım Çileko.Benim kaynanada öyledir, hastalık derecede titiz.Mağaza vitrini gibidir dolapları.Simetri hastası, en büyük zevki dolap toplamak.Ya diyorum ya bi yatak hazırlamış onda kaldığımızda, korktum yatmaya:(

all iste aynisi,kadin bi börek yapar peyniler bile simetri:)

benim annemde cok titiz inanilmaz hemde ama ayni zmandada pratiktir..

halisi,duvari,cami tertemiz olur annem oldugu icin söylemiyorum bunu.

ama ayni anda yemegini yapar,pasta börek filan.k.validem yemek yaparrsa baska bisiyle ilgilenemez

cünkü panik olur.hem evi süpürüp hem camasir yikayim hemde toz alamaz ayni gün icinde.

cünkü yetistiremez filan.

o yüzden ben ona titiz diil takintili diyorum.sanki kac kisi gelip aciyor cekmecesiniki?

önemli olan görünürdeki yerlerin temizligi.

Ya benim kaynana her hafta cam siler, iki haftada bir perde yıkar, koltuklar silinir.Görünen, görünmeyen heryer temizdir.Hiç otrumaz yerinde.İş bitse pasta börek yapar.

başak benimki gelin beri:97:

dağıtmaz ortalığı toparlar ama temizlik falanda yapmaz oda benim yüzümden sanırım.ben eve yardımcı sokmuyorum çünkü biri yapınca bende ardından yapıyorum
6yıldır sadece 1 kere annesiyle annem eve temizliğe geldiler doğum yakındı ama ben hiç istememiştim:50:
ama oğluyla ilgili herşeye atlar çişi şusu busu, elimden gelse emziririm ben bu çocuğu deyip duruyor.arada bi açıyor arda kapat baba yaa diyo kuzum:90:

Back