2008 Kasım Anneleri

selam bacılarım döndüm dönmesineden hiç bi değişiklik olmamış hafta sonlarında oldumu şimdi aaaaa
ben bütün gün yattım uyudum uyandım uyudum baya baya dinlendim
ev allah kerim

kimsecikler yokmuş buralarda

bizimkiler oyun oynarken canım sıkıldı bi bakınayım dedim

öğlene kadar yattık bugun valla.1 de kahvaltı yaptık 3 te kızı babaya bırakıp kaçtım pazara gittim zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım akşam ezanından sonra girdim eve .yemek yiyip tekrar çıktık üsküdar belediyesinin düzenlediği ezgi dinletisine katıltık ısıklar sönüp müzik sesi yükselince bizim kız korktu ağladı önce sonra hoşuna gitti alkışlayıp durdu .yolda bizim koca bebek salep salep diye inledi eve geldik bunlara bir salep yaptım sesleri kesildi kendi hallerinde oynuyorlar baba kız .

çok komik ve tatlı konuşuyor bu kız ya..hayvanları var onları gösterip isimlerini sayıyor babasına ,züyafa,mincap,bablumba,gangulu, lebla,yaramaz mamun,takıcam diyicenede gakıcam diyor,ahh ahh giderek büyüyor buyuyup hareketlerini görmek hoşuma gidiyor seviniyorum ama bi yandandan üzülüyorum buyumesine değişik bir duygu.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Bunu demeye utanıyorum ama canım sıkkın yine.Ne büyük bir imtihanmış bu.Neyse günaha girmeyim.Herkese güzel bir hafta diliyorum..

günaydınnn
kızlar ya hem kızım hem ben gribin son noktasını yaşıyoruz offf bugün de geç çıkıcam hasta hasta bıraktım geldim
cuma gecesi işler uzadı iyice 22,00de çıktım işten cumartesi de arkadaşımın düğünü olunca yoruldum bayağı allahtan dün bütün gün yan gldim yattım evde de dinlendim....
bu arada bugün kocişimin yaş günü dışarı çıkarız diyodum ama hem kuzum hasta hem de ben alırım bi pasta yaparım gönlünü artıkkkk
yasocum sana ne oldu canım hayırdır????????????

Ya dün 12,30 da yattım.Gece 1 saat spor yapıyorum evde.Oğlanı yatırdım, sporumu yaptım.Dün maçlar vardı ya, özetleri seyretme günü kocamın.O maçları izlerken gittim yattım.Saat 1,40 da bir ağlama. Anıl uyanmış çünkü babası odasında pc den net.e girmiş.E yazık banada ya.Yorulup yatmışım, iş günü erken kalkıcam.3,5 Senedir bu meseleyi tartışıyorum ve defalarca özür, aynı manzara.Sabah anasına şikayet ettim.Gücüm yetmiyo benim dedim anlattım. O da oturuyo dimi geç vakte kadar dedi, gülüyo kadın.Anlamadım onu da ya neyse.Yani benim kocam kalın kafalı ve onunla yaşaması çok zor.Sinir hastası oldum..

lavısım gecmıs olsun canım sana da kuzuna da
esınle de nıce mutlu seneler sıze

yasmınım hamurlarında var dıyecegım bır erkek anası olarak bana da dokunacak
bır sey demıyorum bak farkındaysan
cunku soylemeye baslayınca susmayacagım bılıyorum
dun benım kecı de benı cıldırttı
aksam gerı gelmıs ozurler durum duzeltmeye calısmalar
ne fayda balıkmıyım ben yasananlar 3 sn sonra unutayım
fecı bozugum bende

Valla Lorem Anıl beni hiç böyle üzmüyo.33 Yaşında bi adam ama 15 yaşında ergen gibi.Çekilmez bir hal aldı bu hayat ya.Annemlere dedim, otur evinde diyolar.Kafayı yicem..

Lavişim geçmiş olsun..

yasminim hakikaten sinir olunmayacak gibi değil zaten zar zor uğraşıyorsun ev,iş,çocuk,bide çocuk gibi bir eş ne diyeyim allah yardımcın olsun hep bu oalydan müzdaripsin umarım düzelir canım yaaaa

slm kızlar
ayy varya bir hastalandık ailecek sormayın
daha yeni kendimize geliyoruz tam geçirmiş değiliz
ateş ateş koca insanlarda mahvoldum yaa
buğradan kan falan aldılar enfeksiyon şüphesi için
neyse yokmuş çok şükür ama
haftalarca geçmeyen bir grip bu
bizim hastanede çocukları yatırmış doktorumuz
ben çarşamba cuma işe gelemedim zaten
seda gelmiyormu halan noldu o iş valla hiç haberim yok.
şimdi de kardeşim ve eşim yeğenim hasta

Geçmiş olsun Derin..Hastalıklar bi kere geldi mi gitmez.Hava 37 derece olmadıkça geçmeyecek gibi(

Kızlar bir de iyi haber kendi adıma.Cumartesi diyetisyene gittim.Bu hafta 900 gr vermişim.Bunun 300 gr'ı su , 600 gr'ı yağ:))) Doktor süper dedi.Toplamda 3100 gr verdim.69 Lu hanelerdeyim:)) Şükür..

selam arkadaşlar..
ya çok kısa kısa bakabiliyorum tekip edemiyorum malesef..
benim minik geliyor "anne bak şimdi sana ne yapıcam" diyor..
masasına çıkıp pc yi kapatıyor..
sonrada gülmekten kırılıyor..
benim yüzümü görüncede "şu haline bak" diyor..
sabrımı deniyor sanırım:))

yasmin canım diyetisyene gitmene ve spor yapmana çok sevindim insana nasıl iyi hissettiriyor..
eşine dersin bak zaten gittikçe güzelleşiyorum koyarım seni kapının önüne diye..
ama yüzsüz adamda çok zor..seninki için demiyorum..küsemiyorsun bile ağız tadıyla..

lorecim sende dişlerinden muzdaripsin sanırım çok geçmiş olsun..
hellettin mi bitti mi tedavi..

mucize parmak boyası iyi fikirmiş..
ama ben daha cesaret edemedim..
boya yapmayı inanılmaz seviyor ama ve ciddi ciddi şekiller yapıyor artık..
dünkü diyaloğumuz:

ahmetemir: bak köpek balığı çizdim
ben: uuuu çok korkunç görünüyor, kaçmalıyım
ahmetemir: anne korkma ben yanındayım..

çok duygulandım..

bide hamur tabi hamur yapmayıda seviyor..bi yandan heryere dağıtıyor bi yandan merak etme merak etme önemli değil ben yenisi alıcam diyor..
çok komik bu çocuk ya..

ay ne güzel yasmin çok sevindim senin adına
kilo verince verebildiğini görmek bile çok güzel bir duygu dimi
bende bu hastalığımda kilo vermişim biraz ama daha fazla inemiyorum işte

derin geçmiş olsun..
yasmin süper vermişsin valla..
ben bıraktım diyetisyeni..
baktım ben bırakmadan o beni bırakmayacak..
seni manken yapıcaz deyip duruyor..
bende baktım paracıklar 200 gr 300 gram için akıyor kaçtım..
2 aydır deli gibi yiyorum çok şükür diyetisyenle verdin mi kolay kolay geri almıyorsun..
yeşil çay çok iyi geliyor tabi..

Amincim sağol. Dün Anılda karnım acıktı anne dedi.Bende hazırladım, yedirdim.Anne ellerine şağlık dedi.Oğlum sen akıllı bi çocuksun, seni çok seviyorum dedim.O da diyoki anne sende çok akıllı bir annesin. Ya ölürüm, Rabbimden hediye misin sen diyorum.Evet diyo..Anıldan önce ben nasıl yaşıyodum acaba:))

Derin uğraşıyorum.Her spordan sonrada Allah'ım emeklerimi zayi etme diyorum:)) Darısı sana, hoş sende verdin bayağı..

günaydın kızlar
yasmincim Allah kolaylık versin sana canım anılla daha az uğraşıyosun valla
bu arada tebrik ederim canım geriside gelir inşallah
lorecim seninkide aynı gün sinirlendirip aynı gün özür dileyenlerden benimki gibi oda sinir ediyo insanı yap yap özür dile!!
derincim geçmiş olsun canım lavişede yazdım şimdi keçi gribiymiş inatçıı her sene bi hayvanlı gribimiz oluyo bu sadece türkiyedemi var anlamadım:)
bol bol vitamin almak lazım

bizdende
cts günü daireye bakmaya gittim 11.ve 16. kattan teraslı daireleri gösterdi ama biz eşimle asansörde gittik zaten ayaklarımız yerden kesildi evler çok güzel lüks daireler ama gel görki yüksek ne oturulur ne kiraya verilir yani kime vericem 16. katı kiraya
alt katlardan verirsen,80 tl aidattan muaf tutarsan veririz dedik .kabul etmedi ama yakında döner.abimlede gene tartıştım körü körüne veriyim istiyo offf benim imtihanımda abim sanırım sinirlerimiz bozdu gene

derincim yağmurda hasta havadaki mikrop aldı hepimizi yatağa düşürdü geçmiş olsun buğraya ve sana tatlım bende ilaç aldım şimdi umarım düzelir yaaaa
yasminim vermişsin bak kiloları umarım hedefine ulaşırsın en kısa süredeeeeee

maşallah..
akıllı bi annesin haa..insan nasıl eriyor..
kıymetinide biliyor bak kendinin:)
bizimkide sorup duruyor sen hiç hayatında benim gibi yakışıklı çocuk gördün mü diye:))
megaloman olmasın diyor babsı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…