• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

neyse ben gıdıp bır corba ıceyım barı
yaslı neneler gıbı sıvı tuketıyorum habıre
zayıfladım valla zaten ıkı gram almıstım o da gıttı
acıktım yıne gorusuruz kızlar

elifcinom hoşgeldin canım yoksun bayadır
mucizecim sende hoşgeldin sana bi sorum olacaktı
sen ümraniyede oturuyodun dimi
taşdelen yada yeni doğan sanırım aynı yer zaten oralar nası bi semt insanları binaları falan

elifcinom hoşgeldin canım yoksun bayadır
mucizecim sende hoşgeldin sana bi sorum olacaktı
sen ümraniyede oturuyodun dimi
taşdelen yada yeni doğan sanırım aynı yer zaten oralar nası bi semt insanları binaları falan

hoş bulduk maytabım, buraya gelemedim, okul çok yoğundu arada kkya girdim ne yalan sölim, iki oyun oynayıp çıktım. :17: "şincik elif tatilde" :) istediğim kadar gelebilirim, ayy çok mutlu oldum.
maytabcım bikaç sayfa gerisini okuyabildim ancak ama cevriyenin marifetlerini anlamama yetti, allah kolaylık versin sana canım vee bol bol sabır versin, yaşlılarla uğraşmak çocuklarla uğraşmaktan çok daha zor biliyorum.

gunaydın mıllet
solumdan kalktım bugun
kac gundur dıkkat etmemenıze ragmen kocayla atıstık dun aksam
konusmuyorum kendısıyle
sabah ben cıkarken hala yatıyordu
nedense bır tane patlatmak geldı ıcımden
kafa goz dalasım var
ıcımde bu sıddet egılımın sebebı ne o nu da bılmıyorum

GEÇMİŞ OLSUN LORE .ama acı goncana çocuğunun babası nihayetinde....,

maytabım bılıyorum zaten kendımı engellemeye calısıyorum
tabıı kı sebebı dun aksamın persembe olması hasebıyle kurtlar vadısı :47:
o dızıyı yapanında tv ye koyanında ve onu ızleyenlerındeeeee ....... :47:
ondan cıktı ama buyudu ustun basarımız sayesınde

zeynam kın yok ama benı sınır edıyor bazen cıldırıyorum

lore malesef kronik bir hastalık bizim evdede perşembe hayat durur .g
örunurde bir adam olur evde ama okadar sadece görüntu
ilk önce polipcim küçük bir yannış anlama ile dün sana gereksiz laf koydum özür dilerim..

benden aldıkları aşkım ona duyduğum saf aşkım,
ona duyduğum sonsuz güven,
her sabah dua ettiğim akşam olsunda kollarında uykuya dalayım dediğim mutluluğum,
aldığım nefes bastığım adımdaki huzur güven daha ne olsun beni aldı hayatımı aldı
çok bişi istemiyorum bunları versin bana geriye

zeyna bunların üzerine sana aşkın nur yengiden ayrı gayrı yı hediye ediyorum.
benim çok hoşuma gitti

neden beğenmiyon karı açık açık yazsana lo:))merkezi biyermi
lorecim annem,n yerini bi mütahit ist,yoda 3 daire veririm ordan dedi daireler güzel site beykoz lıfe cıty ismide .ben aslında topraktan daire istiyorum ama orasıda olabilir gibi geldi daireler hoş.eşimde olursa taşınalım gidelim yalnız kalsın aklı başına gelsin dedi ama gene kıyamıyorum salağım ben salak

maytapçım ben zeynep kamildenn ümraniyeye gelin geldim.bulgurlu eyüpoglu kolejinin yakınında oturuyorum.epey bi ağladım buraya alışana kadar.z.k amilden sonra bana burası baya bi kırsal gelmişti .şimdi süper oldu çok şukur.ümraniyeden aşşası bana uzak geliyor bilincaltı bir ön yargı benimkisi yani.aslında oralara çok güzel siteler yapmışlar bide artık baya bir hareketlendi oralar.bence tabi çok içerilere doğru düşünmeyin.

Back