• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ilk önce polipcim küçük bir yannış anlama ile dün sana gereksiz laf koydum özür dilerim..

benden aldıkları aşkım ona duyduğum saf aşkım,
ona duyduğum sonsuz güven,
her sabah dua ettiğim akşam olsunda kollarında uykuya dalayım dediğim mutluluğum,
aldığım nefes bastığım adımdaki huzur güven daha ne olsun beni aldı hayatımı aldı
çok bişi istemiyorum bunları versin bana geriye

Ayıp ya Ayıp ne o öle misafir amma da meraklıymışsınız hemen siper almaya hiç geç kalmadınız maşallah
3 seneyi siliyorsunuz diyorsunuz ya neden sildiğimi görün şimdi kesin sana değil diyeceksiniz değil mi ŞAŞMAM
ZEYNA sen nezamandan beri girmeye başladın sabahları bu ne hız böyle ne getirdi seni buralarada hemen başladın tekrar sohbet etmeye misafir yorumlarına başlamaya
Ne çabukta yandaş toplamaya başladın daha dün polip ile ilgili facete konuşulanlar nasılda unutuldu da Birdenbire ne özür diletti sana size merak ettim
İşte bu iki yüzlülükten iptal ediyorum bir daha gelmiyorum diyorum diğer konu ile ilgili yorum yapmıyorum gereğinden fazla uzadı beni seven tanıyan bilir gelir konuşur istemeyenede saygım sonsuz ama bu yapılanlarıda görmüyorsanız farketmiyorsanız ve sessiz kalıyorsanız sizin arkadaşlığınızdan bana verdiğiniz değerden şüphe ederim

Seda bak efendi efendi gidiyorum dedin uzatmadık.Silip gittin burdaki insanları.Ama artık karar ver, ne istiyosun.İnsanların huzurunu bozmaya hiç hakkın yok.Kaç gündür geriyosn herkesi.İyisin hoşsun ama biraz olgun davran lütfen.Herkes hata yapar.Önemli olan bunun telafisi.Böyle yaparsan hiçbişi el de edemezsin.İnsan kaybetmek kolaydır, kazanmak zor.Bence böyle davranarak saygınlığını yitirme.Bak nerelere getirdin olayları..Olmaz böyle..

Eğer terbiyesizlik yapılıyorsa susmam arkadaşım ben mi saygınlığımı yitiriyorum bu şekilde konuşarak bazı kişiler mi taraf tutma objektif ol ben gereğinden falza olgunum sen hiç merak etme kendinide yorma söz dalaşına münakaşaya giricek halim yok tarzım değil ama bu şekilde davranılması hoş değil bu konuşulanları onaylıyormusun tebrik ederim

noruyonuz laaa yıne
dısarı cıktım kuzuma babuk aldım
balıga babuk dıyor yaa kuzucum
bugun dedesı yedırsın kuzucuma afıyetle dıye

polıpım az kaldı evet ya bu adam elımde kalacak ya ben aradan cıkıcam
hos adam her hafta ızlıyor o tırtlar vadısını ama ben bu hafta cıngar cıkardım
sanırım bu dıs benım ıcımdekı canavarı cıkardı ortaya

zeynam aldıklarını ısteseler de veremezler kı maalesef
gıden gıttı artık canım kabullenelım lutfen
bundan sonra zarar vermesınler yeter

yasmınım mınık kusum demıs koca sana ne guzel
kucagına oturtmus ınce adammıs bak enıstem

lutfen arkadaslar dun bu konu fazlasıyla konusuldu ve herkesı gerdı
bır de buraya tasımanın manası yok
olanlar facede oldu ve lutfen bu konuyu orada cozun bu ekranda da aynı muhabbet olmasını ıstemıyorum kendı adıma

kızlar hakikaten uzamasın bu konu ya lütfen tam 3 senelik muahbbetimiz var burda herşeyimizi paylaştık burda lütfen toplayın kendinizi telefonda konuşun herşey düzelecek bende yasminimle bi oaly yaşamıştım yasminim büyüklük gösterdi beni aradı ve ben kendimden utandım benden nerdeyse 9 yaş büyük uzattım olayları anlaşacağınıza eminim lütfen toplayın kendinizi valal dün gece uyku uyuyamadım neden böyle oluyoruz biz??????????

Bak Seda Seçil,Beyaz, Gülbin yada başkası benim babamın kızı değil.Ben ne görüyosam onu derim.Kimseden menfaatim yok.Olayları abarttın ve gittin.Ben yine fikrimi defalarca dedim.Yeterince kırgınlık oldu.Ne gerek var şimdi tekrar bunlara.Diyeceğin kızlar ne konuşuyoruz biz ya, abarttık olayı deyip gelmendi..Çok mu zor bunu demek.Hem kendi huzurunu hemde sevdiğin sevmediğin herkesin huzurunu bozuyosun.Seni sevenler de arada kalıyo bak.Canını sıkma güzel güzel anlaşın bitsin bu iş. Ben yine söylüyorum sana.Sen megolaman falan değilsin.O muhabbette yaptın ama.Bu senin huyun değil.Diğer insanlarıda kırdın ve kırıldında.Ben senin kötü biri olmadığını biliyorum.Yalnız çok abarttın.Zararın neresinden dönersen kar.Herkesin dönem dönem olur bu tarz çıkışları..Kimse hatasız olmaz..

seda ne istiyosun ben biliyorum aslında ya neyse
sen silmişin arkadaşım bizi biz naptık sildin ama silme seda nolur gitme seda dememizi bekledin ama hepimişz koca koca insanlarız sen ne yazıkki yaşının olgunluğuna erişememişsin
diğer konu hakkında bilgim var ama muhatabın ben değilim ona cevap vermiicem
gidiyosan git kalıyosan kal ama huzur ver

Elifcino hoşgeldin bakem.Nasıl kuzucuğun?
hoşbulduk yasminim, kuzucuk iyi de, buralar haşat olmuş. konuyu da anlamadım ama üzüldüm. burda neleri paylaştınız, aileden biri gibi oldunuz, aile içinde de sürtüşmeler olur bazen ama geçer gider, inşallah burda yaşanan problem de bu şekilde halledilir. hepiciğiniz biriciksiniz, özelsiniz.

sedacım lütfen burda kaç senedir birlikteyiz sen küçüklüğünü yap ve ara anlayın birbirinizi eski kk gibi olalım herkse seni biliyor sende herkesi biliyorsun lütfen geri dön ve konuşalım anlaşalım canım çocuk değiliz biz....
bak tekrar diyorum yasminim beni aramasaydı bende kötü olacaktım konuştuk ve anlaştık yasminim dedi bana ne yapıyoruz biz diye ozman dank etti kafama ben burda huzur buluyorum çünkü kimseyle konuşamadıklarımı konuşuyorum bu kadar kolay olmamalı canımm

ne bildiğini merak ettim söylermisin
ben yeterince olgunum bana dünki mesajında turuncuyu hiç sevmiyordum şuan onun kadarsın gözümde dedin bunu da yaptın peki konu muhatabım değilsen bu ne oluyor peki söylermisin ben çoktan gittim bile ama siz rahat durmuyorsunuz hoş mu muhabbetiniz ne demeye çalışıyorsunuz neyi ifade ediyorsunuz misafir bilmem ne özür dilemeler gelmeyenlerin bir hevesle gelmesi bu ne peki

elifcim ne güzel demişsin aile içinde bile sürtüşmeler olur ama düzelir diye bizde burda aile gibiyiz sedacım sen dedin morlaim bozluldu üzüldüm diye demek burası senin için de bi o kadar önemli lütfen sakin kafayla düşün canımmmm

Back