• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

lorecim annemin yeri bana göre güzel ama ben manevi olarak düşünüyorum sanırım birazda annane dede toprağı dedem orda büyümüş sonra kardeşlerinden yeri almış falan filkan yani.şu abim olmasaydı biz daha beklerdik.
ne varki imarı yok %30 iskanı 2.5 kat
villa arazisi diye geçiyo imarda
bide ön görünüm sülüet bölgesiymiş oda neyse
onun dışında çubuklunun en merkez konumunda yeri
tabii çubuklu ne kadar merkez olur orası tartışılır kuş uçmaz kervan geçmez bankası kuyumcusu olmayan bim açıldı diye gözlerimizin pörtlediği biyer:))))))
yavaş yavaş gelişse deseeem oda nanay hidiv paşa beddua etmiş buraya onmayın diye hakkaten onmuyo :))))
bide arsada sorun var yan tarafta annemin halakızlarının binası var tapu hisseli yani
ay çok uzun oldu ama bazen orayı aalıp kafamımı dinlesem diyorum ama gönlüm topraktan yer sahibi olmaktan yana.hep dua ettim şurayı alabiliim diye ama şu anda oda mümkün değil
bakalım hayırlısı

maytap ümraniye tarafında yeriniz bellimi yani topraktan gireceğiniz yer belirlimi yoksa arayıp bulup beğendiğiniz bi yerden mi gireceksiniz.(nededim ben ya) anladın sen herhal

Bizim almamizla cöpe atmamiz bir oldu parmak boyasini.cünkü benim danacim oturup iki dakka dikkatini veremez biseye,ellleri boyaliordan oraya gezince bana fenalik geldi.attim bidahada aramadi deniz unuttu gitti.ama söyle sakin oturupta oynayan cocuklar icin cok güzel bisi.

bu arada selam :)

anladım maytabım hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyeyım o halde

mucıze ben calısmaya calısıyorum malum hafta sonuna gırıyoruz ıslerımı toparlamay calısıyorum
aksama yemek memek de yapmıcam yan gel osman yatıcam

yasmin böyle cıvık bir boya parmakla elini batırıp batırıp boyuyorsun.valla biz ilk aldığımız akşam ailecek babamızla beraber patırdık parmakları.ben yumurcak dünyasından aldım.

çilek ben yere örtü seriyorum ve kendi gözetimiimde boyuyoruz elde kalmıyor hiç zaten kağıda sürdünmu tamalm

neden beğenmiyon karı açık açık yazsana lo:))merkezi biyermi
lorecim annem,n yerini bi mütahit ist,yoda 3 daire veririm ordan dedi daireler güzel site beykoz lıfe cıty ismide .ben aslında topraktan daire istiyorum ama orasıda olabilir gibi geldi daireler hoş.eşimde olursa taşınalım gidelim yalnız kalsın aklı başına gelsin dedi ama gene kıyamıyorum salağım ben salak

estağfurullah sen insaflısın kuzum ondan
yanlız şey çekti dikkatimi 3 daire dedin 1'inde ben oturacağım bu adamı terk edince dimi?

Bizim almamizla cöpe atmamiz bir oldu parmak boyasini.cünkü benim danacim oturup iki dakka dikkatini veremez biseye,ellleri boyaliordan oraya gezince bana fenalik geldi.attim bidahada aramadi deniz unuttu gitti.ama söyle sakin oturupta oynayan cocuklar icin cok güzel bisi.

bu arada selam :)

a.s.

mucizecim topraktan girmiicez ümraniyede hazır daireler yeni yapılmış yukarda ismini verdim ya
topraktan dediğim yer burda annemin toprağından daire istiyorum dedim yani :)
çilo titiz karısın sana gelmez öle şeyler bende sevmem ya çünkü oynamaz zibidi deniz gibi dolanır durur onlarla az daha büyüsün belki
yaso sana kiralayabilirim dairemi senden iyisinimi bulucam kız:)))

mucizecim bende sürdüm yere örtü ama zapdedemedik denizi,zaten cocuk oturmayi bilmez o an sadace 2 dakka kaldi yerde sonra firladi gitti.

ister gözet ister naparsan yap,kasla göz arasi kalkiyor deniz o yüzden ben yo kettim canim boyalari.

offf napsamki bugün kociklede limoni olduk accik,ara gönlümü al diycem.özür filan dielsin affedim bende:)

cılek benım koca bugun aramıs benden ozur dılıyor
ben de telefona neeee dıye cıktım ozur dılerım kusum dıyor
ancak mı geldı aklın basına dedım
dıyor kı sabah bana vurup gıdınce anladım kı barısmaya nıyetın var o zaman aradım dıyor
olurmusun oldururmusun bılmem

cılek benım koca bugun aramıs benden ozur dılıyor
ben de telefona neeee dıye cıktım ozur dılerım kusum dıyor
ancak mı geldı aklın basına dedım
dıyor kı sabah bana vurup gıdınce anladım kı barısmaya nıyetın var o zaman aradım dıyor
olurmusun oldururmusun bılmem

hahah vurdunmu? ya aslinda bizde sorun yokta,bana geldiler iste.

bazen cok kalas oluyor beni anlamiyor sanki..mesaj attim simdi.yarin beni su centere götür.basbasa yemek yiyelim affetcem seni söz veriyorum diye..

haha tamam yazmis.off bende kendi kendime egleniyorum iste.

vurdum tabıı
baktım yatıyordu uyumuyordu ama gozler kapalı ben dondukce acıp bakıyordu
bende gıyınırken aynadan goruyordum tabıı
tam cıkarken bır tane patlatıp cıktım yoksa aksama kadar kendımı yerdım
yarım saat sonra aradı barısmak ıcın demek kı fayda etmıs

Back