• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Bende akşam yoğurt çorbası yaptım.Ispanak yapmış anası.Onunla yeriz.Ha dün tahlillerimi kaynanam gidip aldı.Doktor ona balık yesin demiş.Dün hamsi buğulama gönderdi.Seviyo beni galiba:))

oyyyyy komşum geldi kahve içmeye içtik kahveyi gitti.bende gene düştüm buraya.

maytapcım geçse olsa anladım canım.gel kız sen yine bu tarafa dediğin gibi benimki duygusal.hem depreme dayanıklı beölge.

çilek maşallah benimki odaklandımı tamamdır.öyle otur kalk yapmaz yapsada izin vermiycem de ortada ozaman sıkıldı demektir ve herşey torlanır toparlanır.

lore alemsin yaa.barışmak için vurdun yani:))) bende barışmak istediğimde hırçınlaşırım.valla bende anası babası burdayken baya gıcıktım ama dün gittiler bende akşama lokum oldum.kötü birimiyim ben yaaaaaaaaa

yasmin kız senin kaynana seni seviyor bencede .benimkide beni seviyo galiba bu seneden beri.
bana şal örmuş hediye .

akşama kıymalı kabuska yapacam.çorbada olaçak ama ne çorbası olsun bilmiyorum.yoğurt çorbası iki saat karıştırmama gerekiyor diye zoruma gidiyor

oyyyyy komşum geldi kahve içmeye içtik kahveyi gitti.bende gene düştüm buraya.

maytapcım geçse olsa anladım canım.gel kız sen yine bu tarafa dediğin gibi benimki duygusal.hem depreme dayanıklı beölge.

çilek maşallah benimki odaklandımı tamamdır.öyle otur kalk yapmaz yapsada izin vermiycem de ortada ozaman sıkıldı demektir ve herşey torlanır toparlanır.

lore alemsin yaa.barışmak için vurdun yani:))) bende barışmak istediğimde hırçınlaşırım.valla bende anası babası burdayken baya gıcıktım ama dün gittiler bende akşama lokum oldum.kötü birimiyim ben yaaaaaaaaa

yasmin kız senin kaynana seni seviyor bencede .benimkide beni seviyo galiba bu seneden beri.
bana şal örmuş hediye .

akşama kıymalı kabuska yapacam.çorbada olaçak ama ne çorbası olsun bilmiyorum.yoğurt çorbası iki saat karıştırmama gerekiyor diye zoruma gidiyor

Anacım yarım saatte kaynar ne olacak?

Lorem belkide tesadüftür.Geçen teyze yelek falan örüyümmü dedi:)

lore kocaya el kalkarmı len manyahh
olsun iyi yapmışın
mucize gelirim belki de bilmiyorum bu evde çok emeğim var giderken keserle girişirim gibi geliyo kaymağını yedirmem kimseye
yasmin seninki seni seviyo canım
12 senelikj evlilik hayatımız boyunca bi kerede balık yapmadı hep ben yaptım o yedi
eskiden eşim yapardı evdede istemezdim yukarda yapardı ayıklardı zorla yedirirdi artık seviyorum kimse tınlamıyo beni madem seviyon yap diyolar zaar bizde yerik diyolar
ay gıcıklar yaa bak oğlunada gıcık oldum şimdşi

yarım saatte kaynarda canım o kaynamaya çalışırkene bende onu sürekli karıştırırkene bizim betülün bir şey isteyeceği tutar kriz çıkarır ben karıştırmayı bırakıp hanımı sakinleştirirken bide gelirimki çorba kesilmiş.tam 3 kere başıma geldi ve bu çorbayla arama soğuk duvarlar girdi yasmincim

ya niye böyle oluyor maytap yaaaaa ben de onlara kızzınca oğluna iki katı gıcık oluyorum sonrada vicdana gelip onun suçu ne diyorum sonra içimde ki kötü ses hayır o engel olsa kimse sana böyle davranamaz deyip yeniden diş biliyorum:47:

ya niye böyle oluyor maytap yaaaaa ben de onlara kızzınca oğluna iki katı gıcık oluyorum sonrada vicdana gelip onun suçu ne diyorum sonra içimde ki kötü ses hayır o engel olsa kimse sana böyle davranamaz deyip yeniden diş biliyorum:47:

valla öyle oluyo gerçi bizimkide anasına kızgın çünkü haklıyız
sizin konu ne bilmiyom ama ben evin içinde dolaşan yabancılardan sıkılıyorum ya geriliyorum ister istemez yatıya yani

ee işte aynı dertten muzdaripiz üçünçu şahışlar .birde sürekli bana mudahele edilmesine.birde kocamın tavırlarının farklılaşmasına .

ama eskiye göre herkez durması gereken yeri öğrendi galiba, galiba diyorum tabi

Son düzenleme:
selan güzeller şöyle bi geçmişe göz atayım dedim ama atmsam daha iyiymiş neyse tatsızlıklar biraz halloldu sanırım
benim gözüme çarpan daha güzel şeylerdi mesela zeynamı ve elifcinoyu burda görmek harika hoşgeldiniz bacılar

kızlar bu pazartesi değil öbür pazartesi istanbula gitme ihtimalim var istanbuldakileri görmeyi çok istiyorum ama mümkün olur mu bilmiyorum seminer için gelicem sadece geldiğim gün birkaç saat serbestim sanırım ertesi gün akşama kadar full akşam 9dan sonra boşum ancak ama kampus çok uzak tuzladaymış oralarda yakın olanlar varsa akşamda görüşebiliriz

bende yemeklerimi yaptım .

betül hanım açtı ağzını 5 karış ağlıyıp duruyor.memnun olmuyor hiç birşeyden .bir şeye takınca takıyor mutfağı talan etmesine izin vermedim diye çıldırdı dikkat dağıtmakmış ne mümkün hiç de dağılmıyor valla taktı bbi kere bende ağlasın içi boşalsın diye kendi haline bıraktım napıyım

selamlar,
naber bugün kocim evdeydi temizlik yaptık iki çocukla yorulduk baya biraz daha kaldı bişeyler ama yinede açıldı ortalık...
kerem hala hasta bu arada ateşi bir çıkıyor bir iniyor... ilaçlara devam...
kaan bey çok tatlı sevimli ama çok zorluyor sanı9rım kerem hasta çok ilgi görünce kısakndı...:((

aklımda kalanlar;
yasmin kolesterolda bir sorun var sanırım ama diyetle düzelecek bişeymiş kolay gelsin..
lorem kocişinle başırşmışın ama önce bir patlatman gerekmiş sanırsım çok güldüm o kısma bazen bende yaparım ama hadi uztma diye ben poh pohlarım onu...

elifcino piroş hoşgeldiniz .. zeynam zaten dünden görmüştüm iyi oldu tekrardan burda olması...

mucizem maşallah senin kızada güzelce parmak boyası yapmışş..
maytap taşıncanmı kııı..gönlüne göre olsun ne olacaksa..
beyazmeleğim istanbula gidiyormuşun hemde TUZLAYA len bu bana yapılırmı ben tuzlada oturuyordum ya hem gündüz hemde akşam görüşürdük iyi olurdu ya tühhh üzüldüm şimdi bak..
neyse o tarafa en yakın maytap ve zeynam var benim bildiğim görüşürsünüz inşallah...

Back