2008 Kasım Anneleri

Seda bu misafir muhabbetini zamanında sende yaptın.Alınganlık etme, belki diğerlerine söyleniyo.Alttaki yazılarda ne zaman fazla misafir olsa herkes yapıyo bu muhabbeti.Zamanında senin yaptığın gibi. Çok zor değil be Seda gönül almak..

yasemincim canım bayılıyorum yaklaşımına seni ne sanmışım ben ya valal utanıyorum kendimden sen çok ii bir insansın canım çok seviyorum seni ve tüm kkyı....

mesajımı tekrar oku seda sevmediğim turuncu değil SEVMEDİĞİN turuncu yazıyo orda
ve sana pesss diyorum facedeki olayı buraya taşıdığın için
seni görmezden gelmek var ama insanın kişiliğine saldırıyosun
bu sana son mesajım muhatabın ben değilim
benim olayda hiç bir yorumum hiç bir şekilddee hemde yokken beni günah keçisi ilan ettin sildin ettin sorun değil sil öenmli değil bu da senin bana ne kadar değer verdiğini gösterir ama hiiiç sorun değil inan benim için
olgunlaşmışsın evet gayet açık ve nettt

sedacım yapma arkadasım lutfen
hırcınlık edıyorsun su an
kırgın ve kızgın olabılırsın sakınlesmesını ve aramıza gelmenı beklerız bız cunku senı cok sevıyoruz gercekten
ama yanlıs seyler bu yaptıgın canım
ınsanların ıyı gunlerınde ve ya sana ozelınde paylastıkları seylerı kotu hıssedınce ortaya ıfsa etmen yakısık almıyor canım
bıze yakısmaz bu yaklasımlar lutfen arkadasım yapma
hırcınsan bıle sakınlesmeyı bekle ama bu kadar kırıp dokme lutfen

Seda bak yazında dikkat etmemiştim ama özelden konuşulan şeyleri burda söylemen çok ayıp cidden.En yakın dostların artık sana sır verirken 2 kere düşünecekler.Başkalarındaki güvenini zedeliyosun.Orda konuşulan orda kalır.

Neyse arkadaşlar buraya tekrar girmemin nedeni belli tükürdüğümü yalamıyorum cevap hakkı doğuyor üstü kapalı sataşmalar var ve buna cevap vermek için girdim
Kimsenin huzurunu bozmak değil amacım buraya tekrar gelmeyi asla düşünmüyorum artık benim kendi düşüncem bazı şeyleri gerçekçi bulmuyorum şimdi son kez yazıyorum ve çıkıyorum bir daha da asla girmeyeceğim şu dakikadan sonra özelden istediğinizi konuşun hiç problem değil ama burada konu olarak benim adımı anmayın yada üstü kapalı konuşmayın hiçbir şekilde eğer halen konuşulmya ima edlimeye çalışılırsa atık onuda kişiliğe verip olgunluğumla susacağım ben facete sadece biz bize açtığım guruptayım ayrımcılık değil amacım sadece rahatsız olduğum kişilerle karşılamşmamak ve sevdiğim değer verdiğim insanlar ile hatır sormak için açtığım bir yer değer veren seven gelir gelmeyende gelmez saygı duyarım onun dışında facete arkadaş olarakta kalmak istemiyorum silicem beni yanlış anlamayın alıngansam alınganım ama bana o guruptan çıkmak yada etik bulmamak doğru gelmiyor çünkü bir ayırımcılık yok neyse uzatmıyorum SON KEZ Allaha emanet olun hakkınızı helal edin HOŞÇAKALIN SON

dost kavramını ciddi ciddi düşünmeye başlamam gerekiyo sanırım hayatımın neresine hangi insanları koymam gerektiğine karar vermeliyim .şuan verdiğim değerin zerresini görmediğim olaylar yaşıyorum ve çok şaşkınım.3 sene dile kolay öyle ha diyiince çıkarılmıyo ama çıkarılmak zorunda

Seda kimse sana bişi demedi gidiyorum dedikten sonra.Yaptığın çok kötü bunu bil.İki gün önce canım cicim deyip bugünde görmek istemediğim dediklerini bir kere daha düşün.Sende dostluk, arkadaşlık ne ucuzmuş.Ama zamanla seninde burnun kırılacak.Yaşadıkça kapı çarpmanın kolay olmayacağını göreceksin.Sende öyle bi zamanda beni hatırla olur mu?Kimse seni atıp satmadı burda.Sen özel hayatınla ilgili sanırım bu asabiliğin, kırıp döküp geçtin ve gittin.Yakışmadı sana..Hadi bakalım, helal olsun hakkım varsa..

sen gerçekten çocuksun başka hiç bir şey demiyorum bir çok şeyi vermiş allah kesinlikle gözüm yokda olgunluğa erişmene engel olmuş ona şaşıyorum hırsından ne yapacağını şaşırdın

bir kere ben buraya neden gelmiyordum bir süre önce gene sana kızdığım için gelmiyordum
şimdi nede geliyorum gerçek dostlarımı kıramadığım için

eve dün polipe bir şey yazdım ama sonra olayları farklı değerlendiğimi anladım ve özür diledim senin olmadığın erdemden oldum özür dilemek küçülmek değildir merak etme ben yannışımı anladım o kadar

he cevap hakkı doğuyor diyorsun ya girip okuyorsunki rahat duramadığından elbette cevap hakkı doğar ve sende çok güzel geldin oltaya misafir üye falan filan afferin sana

sana hiç bir şey demiyorum yolun açık ola insan kaybetmeyi pek güzel beceriyorsun yazık

kızlar yarın yıne hem dıs doktoruna hem de olcume gıdıcem
ayrıca kan tahlılı vs de yapılacak
sonra kuzenım benı kahvaltıya davet ettı oraya gıdıcem
kocaya soylemedım bunları aslında daha evvel laf arası soylemıstım ama untmustur kesın
soylesem mı dıye dusunuyorum

bende az önce dr gittim akut bronşit başlangıymış o ne laaa dedim adam üşütmüşsün kafayı dedi dedim sağol bu hayatta kalmak zor iyi dayandım gene gülüyoo

kızlar noluyo böyle yaa
keşke talıya bağlansaydı olay ben sizin kadar giremiyorum ama seda,yasmin,lore,derin hergün gelip bişeyler paylaşıyodunuz keşke böyle olmasaydı...
arada kalmış hissediyorum kendimi, dünde çok rahatsız olldum normalde hiç girmem gireceğim tuttu net.e... ama asla konuşulanları söylemedim sedaya tam okumadım bile yazdılkarınızı çünkü olay olayla hiç bir alakam yok.adım geçince girdim yazdım, yemin ettim söylemedim diye daha da ötesi yok...bundan sonra da asla söylemem ve böyle bişeyle anılmayı da hiç istemem.
aranızın düzelmesini de çok isterim

Piroşum bugün yazılanları okuduysan Sedanın nahoş yazılarınıda okumuşsundur.Biz defalarca dedik tatlıya bağlansın diye ama istemiyo.Kendi bilir.Sende kendini kötü hissetme.Arada kalmak kötü ama zamanla çözülür..

kolestrolun dusuk olması ıyı bır sey degılmıymıs yasmınım

zeyna kafayı nerde usuttun sen yawww
banyo yapıp dısarı mı cıktın acaba

pırayem bız senı cok ıyı bılıyoruz merak etme canım sen
bızlerde arada kalmıs hıssettıgımızden zaten konustuk ve arayı duzeltmeye calıstık
ama fazlaca buyudu mesele sanırım

Forumda tartışmak,tartışmaya mahal vermek,cevap yazmak yasak.ayrıca kk manifestosunda 'gidene kal,kalana git demeyiz' ,bunu yapmak da yasak.Eğer bu uyarımın üzerine hala tartışma devam edilirrse yönetime bildirmek zorunda kalcam arkadaşlar.Lütfen,rica ediyorum hiç kimse yorum yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…