2008 Kasım Anneleri

gunaydın mıllet
solumdan kalktım bugun
kac gundur dıkkat etmemenıze ragmen kocayla atıstık dun aksam
konusmuyorum kendısıyle
sabah ben cıkarken hala yatıyordu
nedense bır tane patlatmak geldı ıcımden
kafa goz dalasım var
ıcımde bu sıddet egılımın sebebı ne o nu da bılmıyorum

günaydın kızlar
ümraniye taşdelen yenidoğan oraları bilen varmı.nasıl bi semt nezihmi:) sabah sabah nası bi girişti bu yaaa:)
neysem lorecim sakin ol bebeğim senin gibi cici kızlar kafa göz dalmaz kuzum .şka bi yana neden kavga ettiniz canım
yasmincim senide facede gördüm gelirsin sanada günaydın canımm

her zabah gelmiyomdum ama sana geliyom gibi geldi zaar hep kalbinde olduğum için
ben adamdan bişi istiyom benden aldıklarını versin geriye valla başka istediğim yok

maytabım bılıyorum zaten kendımı engellemeye calısıyorum
tabıı kı sebebı dun aksamın persembe olması hasebıyle kurtlar vadısı
o dızıyı yapanında tv ye koyanında ve onu ızleyenlerındeeeee .......
ondan cıktı ama buyudu ustun basarımız sayesınde

zeynam kın yok ama benı sınır edıyor bazen cıldırıyorum

hakkettı hakkını verdım yasmınım
hala sınırım yatısmadı ya neyse

az ısım var gelıcem az sonra

Ya bende akşam susuyum dedim olmadı.Cumadan pazartesi gece 2 ye kadar maç izledik.Neyse anlaşmada olan kural bu.İki gündür yine maç.Bunaldım, sıkıldım artık.Akşam atıştık yine.Barışmak için beni kucağına oturttu kalas.Bacağı mı döndü, lif mi attı anlamadım.E 70 kiloyu taşımak kolaymı? Yapma etme dedim ama yaptı öyle oldu.Kasıldı kaldı Erman Kuzu gibi:)) Birde bana kızıyo.Anılda anne babamı dövme diy da bi alem:))))) Götürdüm yatırdım herifi yerine.İyiydi sabah:)))

zeyna ne verdin yavrum adama geri istiyon biliyosun bunlara elini veren kolunu kaptıramıyo
polipe hoşgeldin cnm
buneyaa benim yukardaki kürküm yeşillenmiş nedenki pembiş daha güzeldi

Kadınlar kan sonuçlarımıda aldım.Herşey tıkırında ama iyi kolesterolüm düşük çıkmış.Doktor beyaz et, balık etine abanıp egzersiz yapsın demiş.Diyetisyenim ne dicek yarın bakem.Bu arada bu tontiş 6o lı hanelere indi:)

aaa süper bak gitmiyo diyodun tıkırdamaya başladın geriside gelsin inşallah
boyun kaçtı senin yasmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…