• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Bugün ay dolunayda sanırım.Ne oluyo yaaa? Neyi bırakıyonuz, kime ne oluyo?

geçenlerde beyazmelek uğrarım fırsat bulunca demiş bende gel burdayız bekleriz dedim

safişde biz gelmesekde gönlümüz burda demiş beyazda buna benzer şeyler söylemişti.buraya kadar sorun yok
şimdi zeyna da onlardan alıntı yaparak işde o özlü sözünü yazmış dünümüzü bilmeyen yarınımıza şeytmesin falan diye

mevzu bu
ben ne dedim niye bu lafı yazma gereği duydu arkadaş anlamadım
biz burdayız derken ben bilmeden hakaret yada haksızlık mı ettim
neyse hayırlısı

maytabım ne edecen öyle böyle bu deveyi güdecen anlayamadığım hiç minnetide yok size.. dediğin gibi yaş 60 ama kafa yaşı 10 olabiler ileriyi hiçmi düşünmüyor acaba yasminin banannesi gib ablamın kaynansıda böyleydi ama sonlarda bir ayağım çukrda diye ablamla yağlı ballı olmuştu oda biliyordu onu nazını bir tek çeken ablamdı sizde oğlu bile çekemzken sen uğraşıyon ne diyim......

valla bugün herkesler soldanmı kalktı ne neyse yorum yapmıycam amannn...
bende misafirm var ama sakinim kendimide ödüllendirdim az önce gerçi sipariş verdiğim şey kocişinde işine yarar bilşey ama heheheh..:)))
kuzumda iyi sayılır ateşi düşmüş ilaç iyi geldi ama yine mızırtılı vercem az sonra tekrardan......

Yanlış anlaşılma olmuş.Herkesin burası.Şimdi cici kız olup kesin sesinizi.Güzel kuş cıvıltıları duymak istiyorum:)) Hayat yeterince zor canlarım.Bunlar moktan şeyler..

noruyonuz leynnnn
zaten ıkı gundur onume gelene catma modundayım dıye parmak uclarımda yuruyorum
sıze noluyo sız mı dıs yaptırıyorsunuz

cılegım ıyıyım canım daha ıyıyım
agrı hep var ama hafıfletıyorum ılaclarla
benım agrı esıgım dusuk her zaman kı mıymıntıyımda bılıyorsun
ortalıkla pımı cekılmıs bomba gıbı dolasıyorum
kımse bana bulasmıyor annem bıle hıc konusmadı benle
meger arkamdan kooalısyon cevırıyorlarmıs kocısle :27:
agrı sıddetlenınce benmde sıddet egılımın artıyor

yasminim sağol inşallah geçer her ay yaşatıyor bize bunu kerem bey her aya antibiyotik içiyor kendine geliyor deli çocuk ...

lorem ben şanslıyım sanırım o konuda.. ağrı eşiğim normal üstü sayılır dayanıklıyım o knularda...
doğumdan sonra sezeryan olduğu halde hiç acı çekmedim çoğu kişi yatar ben yatamadım bile küvözde oldukları için o zaman arabada yoktu lohusa lohusa iki vesait hastaneye gittim hergün...
daha önce bel fıtığı amelkiyatındada kolay atlatmıştım çok şükür aman deyim bir o konuda şanslıyım nazar değmesin..:((((((((

sanırım ağrı konusunda bende şanslılardanım.ilk doğumum hüsran doluydu biliyosunuz.40 saat sancı çekmenin ardından doktor yanıma gelip hiç sesin çıkmıyo sancının şiddeti az sanırım bi bakalım nst ile demiştide sancıları görünce gözleri pörtlemişti dayanıklıyımdır yani bide muayne edip 9 cm açıklığı görünce napıcanı şaşırmıştı salak dr .ondan sonra hatırlamak istemediğim bir yığın olaylar zinciri .acıyada üzüntüyede dayanıklıyım bi ara çok imtihan oldum bu durumdan özellikle annemin ve babamın peşpeşe vefatı ve eşimle tamda o dönemde olan sıkıntılar :((şimdi diyorumki nasıl dayandım acaba

Bana da kolonoskopi gibi bişi yaptılar bekarken.Dötten 70 cm uzunluğunda hortum salıp kamerayla izliyolar.Ama önce gaz veriyolar ki yol açılsın.Aslında bunu biraz narkozla yapıyolarmış.Ben istemedim. Gıkım çıkmadı valla.Doktor bana dediki sen normal doğum yapabilirsin.Kadın doğumcuma demiştim ama sezeryan oldu.Normal epidural istemiştim:(

selam güzel anneler sabahtan full dersim vardı şimdi de dershanedeyim gelirken laptopumu getirdim burdaki pc nin düzelmesini beklersem çok beklerim çünkü :D

aa beni geldiğime pişman etmeyin yine kim gidiyor kim kalıyor allah aşkına napıyonuz yine geçmişe tam bakamadım ama zeyna ve sedoşmu bişeyler yazdı anlamadım

polipecim ben safişin yorumuna açıklama getirdim dün bende bi problem yok yani

ay şu saat oldu kuzular daha uyumadı...:((

biri hasta nazlı mızırdak kucağımda..
diğeri çoştu kıskanıyor...
kolum ağrıdı keremi taşımaktan...
daha yemek yok ne yapılacak bilmeme geçen mantar aldım sanırım onu soteliycem ...

nazlıumeleğim geçmiş olsun kuzuya bir de duru okyanus hastaymış heralde dimi sarı şekerime de geçmiş olsun

lorem bende hiç duymadım ama yan etkilerine bakmak lazım hiç belli olmaz
dün bende soğuk algınlığı için bi ilaç aldım normalde her zaman içtiğim bir ilaç ama dün akşam yaramadı bir tuhaf yaptı özellikle midemi böyle kazındı yanma oldu falan bir tuhaftı yani

gecmis olsun sapisimyaa,aman nezle zor is.biz hala kendimize gelemedik.Denizin burnu zaman zaman tikaniyor,sagolsun hic susmadigi icinde cok garip oluyor.

istah olayi bizde degisiyor,bazen iyi yiyor bazen istemiyor.bende zorlamiyoru mzaten,ac gezcek diilya illaki acikinca istiyor.

yatirdim bi saat döndü yatakta,babacim gelsin o uyutsun diye.her gece babasi uyuytuyor bu gece ben cikmistim yanina.cagirdik geldi artik,beni gönderdiler yanalrindan.:) sarki söylüyorlar bangir bangir..

gunaydın mıllettt
zor bır gecenın ardından ısımın basındayım yıne

saphısım kuzuya gecmıs olsun canım

Günaydın kızlar.Bende uykusuzum.Anıl 12 de yattı:(

Lorem azalmadı mı acın?

Saphişi geçmiş olsun Durucuğa..

selam kızlar günaydın
lorecim geçmiş olsun canım ,safiş sizede geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk derken şifayı kapıyo bebeler ,
yasmincim sanada günaydın canım
ya kızlar sinirlerim tepemde .Allah aşkına bi söyleyin bana eşinin ailesinin evinde oturup da ailesine kira veren varmı .gene geldi cevriye akşam bana kira vericeksiniz dedi.esk,dende isterdi sonra faturlarını bize yamayınca sustuydu.2 aydır faturalarını kendi ödüyo eşim netten yatırıyo oda faturayı gördüyse getiriyo yani anlayın gördüyse ::/
cebinden para çıkınca delirdi sanırım .daha yeni işe girdi bırakta bi toparlayalım kendimizi uyuz
ay valla sabah sabah elim ayağım titriyo yaa
ben asla istemem çocuklarımdan dedim istersin dedi.istemem anne doyuramadık seni dedim .olsun ben isterim diyo pişkin pişkin .banane iste kendi bilicen iş oğlun çalışıyo sen ye! dedim gülüyo yaa .eşimde çok kızdı .her haftasonu yemekte içmekte bizde her akşam bizde çaya kahveye
bundan sonra zor bulur kusura bakmasın!

günaydın kızlar bizdede kerem hasta dünden oldu olacak diyordum ya tam oldu ateşi çok yükseldi gece banyo yaptırdım rahatlasın diye gece uyumadı doğru dürüst babamızı istedi hep damda uykusuz gitti işe ben öyle dolandım ayklarımdan almışım birde misafirm var kasık ağrısından duramıyorum şimdi biraz hafifler gib oldu...
keremin hala ateşi var antibiyotiğe başladık mecburen boğaz enfeksiyonu.. sabah çorba yaptım içsin diye bir kaşık içti içinde ne var ne yok kustu yine ... sürekli su içmek istiyor aslında oda iyi enfeksiyonda ama aç açına ilaç içirdim...
az önce fırından ekmek istedim pide varmış pide gelidi kaan isteyince oda istedi azcık çikolatalı ekmek yedi bunada şükür... yumuşaktı pide ondan rahat yedi sanırım...

derincim sizede geçmiş olsun ailecek..
lorecim senindse hala devam ediyormuş zor Allah yardımcın olsun..

maytabım ne demek kira her derdinde siz yanındasınız sizde yiyp içiyor daha ne istiyor altanda kira alıyormuş...
benim kayınvalidemlerde hem kaynım hem kardeşi kayınvalidemin bedeva oturuyorlar 4 katlı binada sadece birinci kattan kira alıyorlar.. kayınvalidem her yapılan yemekten aşağıya dayımıxzda yollar kaynım zaten hep orda mangal balık felan olur herkesi çağırır sizinkinin tam tersi durum yaniii...
hatta büyük kaynım yine baya bir borçlanmış etrafa sütüne üstlük kaç senelik çok rahat çalıştığı işdende keyfi çıkmış kayınvalidemler ödüyecek borcunu...eşidende ayrılmıştı demekki bir sorumsuzluğu varmış hiç bişey tek taraflı değil...

yasmincan senin babannenin yaptığını benim blamın kayınvalidesi yeğenlerime yaprdı bahçelerden elma meyve gelirdi yeğenlerime taşıtıre bir tane bile vermezdi odasında peynir zeytin olurdu bizmkilerde kahvaltılık yok tek yumurta ile okula giderlerdi ablamgil hep borç ödediler şimdi rahatlar kaynana yok ama hastalık var onla uğraşıyoırlar aman zor işler bunlar...

zeynam hoşgeldin kuzum...

safiş gözden kaçmış duruyada çok geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah...
tüm hasta kuzularada geçmiş olsun...

günaydın kızlar...

bugün ilkkez oğlum işe giderken peşimden ağlamadı. ay ne sevindim bilemezsiniz. ben işe gidiyorum sana mama getirecem dedim tamam dedi.
offfffff ne zaman alışıcaz yaaa...çok zorrrr

geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler kızlar.kuzunun burnu dün gece bugün hiç tıkanmadı,zaten tek şikayetimiz tıkanıklıktıöbugün bir kaç kez öksürdü ama hastalıktan mıydı onu bilemedim.bakalım,3 gün ilaç kullanayım da garanti olsun.

hasta bebelerime geçmiş olsun.

gülçiçek alışmaya başlamış demekki,hadi gözünaydın.çok zoe insanın yavrusundan ayrılıp işe gitmesi ama onlar için her şey

gel kokoşum mis gibi köfte patates biber kızarttım kolada varrr ısmarlıyayım sana

kolami:52: belkide 1 aydir icmedim kocam almiyor :27: vallahi icmedim cok canim cekiyor ama..kokusu geliyor burnuma...

sapiss en kötü tikaniklik,cocuklar burnu tikali oluncada agzindan nefes aliyor oda kurutuyor bogazlarini tahris ediyor.cok zor oluyor kücükkenyaa..acil sifalar insl.

Back