• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar bizdede kerem hasta dünden oldu olacak diyordum ya tam oldu ateşi çok yükseldi gece banyo yaptırdım rahatlasın diye gece uyumadı doğru dürüst babamızı istedi hep damda uykusuz gitti işe ben öyle dolandım ayklarımdan almışım birde misafirm var kasık ağrısından duramıyorum şimdi biraz hafifler gib oldu...
keremin hala ateşi var antibiyotiğe başladık mecburen boğaz enfeksiyonu.. sabah çorba yaptım içsin diye bir kaşık içti içinde ne var ne yok kustu yine ... sürekli su içmek istiyor aslında oda iyi enfeksiyonda ama aç açına ilaç içirdim...
az önce fırından ekmek istedim pide varmış pide gelidi kaan isteyince oda istedi azcık çikolatalı ekmek yedi bunada şükür... yumuşaktı pide ondan rahat yedi sanırım...

derincim sizede geçmiş olsun ailecek..
lorecim senindse hala devam ediyormuş zor Allah yardımcın olsun..

maytabım ne demek kira her derdinde siz yanındasınız sizde yiyp içiyor daha ne istiyor altanda kira alıyormuş...
benim kayınvalidemlerde hem kaynım hem kardeşi kayınvalidemin bedeva oturuyorlar 4 katlı binada sadece birinci kattan kira alıyorlar.. kayınvalidem her yapılan yemekten aşağıya dayımıxzda yollar kaynım zaten hep orda mangal balık felan olur herkesi çağırır sizinkinin tam tersi durum yaniii...
hatta büyük kaynım yine baya bir borçlanmış etrafa sütüne üstlük kaç senelik çok rahat çalıştığı işdende keyfi çıkmış kayınvalidemler ödüyecek borcunu...eşidende ayrılmıştı demekki bir sorumsuzluğu varmış hiç bişey tek taraflı değil...

yasmincan senin babannenin yaptığını benim blamın kayınvalidesi yeğenlerime yaprdı bahçelerden elma meyve gelirdi yeğenlerime taşıtıre bir tane bile vermezdi odasında peynir zeytin olurdu bizmkilerde kahvaltılık yok tek yumurta ile okula giderlerdi ablamgil hep borç ödediler şimdi rahatlar kaynana yok ama hastalık var onla uğraşıyoırlar aman zor işler bunlar...

zeynam hoşgeldin kuzum...

günaydın kızlar...

bugün ilkkez oğlum işe giderken peşimden ağlamadı. ay ne sevindim bilemezsiniz. ben işe gidiyorum sana mama getirecem dedim tamam dedi.
offfffff ne zaman alışıcaz yaaa...çok zorrrr

nazlımeleğim bizimki bi garip canım
normalde annelr evlatlarına kol kanat gerer .sanırsın ki küçük bir çocuk ben anneyim dün ben almam dediğimde bana nası gülüyo ama ben alırım falan diye .yazık 60 olmuş ama sanırsın 10 yaşında

dünümde olmayanlar, yarınım için akıl vermesin. Hakkımda bilginiz yoksa, fikriniz de olmasın!!

sanırım ne demek istediğimi bizler anladık
sizi seviyorummmmmm :69:

bu laf banamıydı sebep?

biz iş nedeniyle masa başındayız hepde burdayız sende müsait oldukça uğra beyaz dediğim içinmi

pardon bizler dediğin kim

ben kimim?

çok komik ya hakikaten komik.tapusunu falan almadık neticede ki bende dün üye olmadım 2007den beri bu sitenin müdavimiyim ama hiç önemli değil bugün size bırakır giderim
liseliler gibi kafiyeli sözlere ihtiyacım yok o yaşları çok oldu geçeli

bundan sonra ben asla yokum burda hakkımda asla ve asla yazmayın merak eden olursa özelden yazarım Allaha emanet olun Allah çocuklarınıza uzun ömürler versin

Son düzenleme:
bu laf banamıydı sebep?

biz iş nedeniyle masa başındayız hepde burdayız sende müsait oldukça uğra beyaz dediğim içinmi

pardon bizler dediğin kim

ben kimim?

çok komik ya hakikaten komik.tapusunu falan almadık neticede ki bende dün üye olmadım 2007den beri bu sitenin müdavimiyim ama hiç önemli değil bugün size bırakır giderim
liseliler gibi kafiyeli sözlere ihtiyacım yok o yaşları çok oldu geçeli

diyosunnnn...
Ben bişi demiyorum herkez istediği yerde istediğini alsın ona göre neyapmak istiyorsa yapsın elbette tapusunuda üstümüze almadık kimsede alamaz da
neyseee yasomun dediği gibi ay dolunay hepimiz kurt oldukkkk

selam ahali,napiyonuz diycem ama vazgectim..

kahfaltimiz nihayet bitti,bu cocuk konuscam diye agzindakini bile yutmuyor.babanesi cok konusur
ona cekmis anlasilan.

maytabim ben artik senin cevo hakkinda bisiy demek istemiyorum canim,insan öz evladindanda kira

isterse (ihtiyaci yokken) daha ne diyimki.Allah yardimcin olsun üzme kendini olmadi cikarsin evinden.

loremmmmmmmmmm nasil oldun?

haha yaso senin babane müzelikmis kizim,kacirmisiniz elemani :)

Back