• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Ya ben kocamın büyüdüğünü görmek istiyorum.Böyle olgun bi baba gibi çocuğuyla ilgilenmesini, ZTV ve maç hariç bişiler izlemesini istiyorum.Öğrencilikten sıyrılsın yeter yaw yiter:)

offf nihayet uyudu....Bezmelegim insl.azaltirsiniz sütü o islaklik benide gicik ediyor.Birde benim tepeme cikyior benimde heryerim islaniyor.

Biz yatmadan yemekte yiyoruz yada corba muhallebi istemiyor ama sütünü yine icer.sonra karnim aciyor diye gezinir cünkü hazimsizlik yasar:)))) aliskanlikalrindan avzgecelmeri co kzor.

hepimiz bazen ii bazen kötüyüz hep ii geçmiyor ki her zaman ii olması da sıkabilirdi insanoğlu nankör sonuçta

yasminim senin eşinin olgunlaşması gerek evet haklısın bende bazen keşke bu kadar olgun olmasaydı diyorum bana da eşim olgun geliyor hatta bazen içi geçmiş gibi geliyor size de anlatırım yaa zaman zaman onun gibi

Selam şekerler
lorem tekrar geçmiş olsun canım.üzüldüm yaşadıklarına..

işte bende tam bu yüzden gitmek istemiyorum dişçiye.Allaha çok şükür ağzımda çürük diş yok,bugüne kadar ne dolgum ne diş çekimim oldu.32 tane dişim var maşallah ama son yıllarda ne alakaysa dişlerimde ayrılma başladı.sımsıkıydı benim dişlerim,diş ipi girmezdi.Şimdi öyle değil.Sanki diş çektirmişim de dişlerim ayrılmış gibi oldu.Bir de fırçalarken diş eti kanaması yaşıyorum. :18:

Duru nezle oldu.Bu sene ki sezonu açtık böylece.aman şimdiye kadar hasta olmadı,olmadan geçirsek şu kışı diyordum ama iki gündür hafif burun tıkanıklığı oldu bugün 3.gün arttı ve burnundan konuşuyor,sesi öyle çıkıyor yani.Bugün meyve suyu karışımı hazırladım ona,çok fazla meyve yemez oldu,ya azcık yiyor ya da oynuyor.ama ver çikolaatayı,keki,pastayı götürsün,bayılıyor tatlıya.elma,havuç,mandalina suyundan yarım bardak içti.1.5 yaşından sonra gelişimi iyi diye vitamini kesmişti doktoru.kış için kullanayım mı diye sorucam.
burnu akmıyor,öksürük yok,arada bir hapşuruyor ve burundan konuşuyor.inşallah ilerlerlez

gecmis olsun sapisimyaa,aman nezle zor is.biz hala kendimize gelemedik.Denizin burnu zaman zaman tikaniyor,sagolsun hic susmadigi icinde cok garip oluyor.

istah olayi bizde degisiyor,bazen iyi yiyor bazen istemiyor.bende zorlamiyoru mzaten,ac gezcek diilya illaki acikinca istiyor.

yatirdim bi saat döndü yatakta,babacim gelsin o uyutsun diye.her gece babasi uyuytuyor bu gece ben cikmistim yanina.cagirdik geldi artik,beni gönderdiler yanalrindan.:) sarki söylüyorlar bangir bangir..

yasmınım ılacın etkısı gecmeye baslarken cok sıddetlı agrı cekıyorum
bır de gecelerı dısımı sıkıyorum ya
zaten uyudugumda gece yarısını coktan gecmıstı
sureklı dısımı sıktıgımda beynıme vuran acıyla uyandım
uyumaya korkuyorum

selam kızlar günaydın
lorecim geçmiş olsun canım ,safiş sizede geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk derken şifayı kapıyo bebeler ,
yasmincim sanada günaydın canım
ya kızlar sinirlerim tepemde .Allah aşkına bi söyleyin bana eşinin ailesinin evinde oturup da ailesine kira veren varmı .gene geldi cevriye akşam bana kira vericeksiniz dedi.esk,dende isterdi sonra faturlarını bize yamayınca sustuydu.2 aydır faturalarını kendi ödüyo eşim netten yatırıyo oda faturayı gördüyse getiriyo yani anlayın gördüyse ::/
cebinden para çıkınca delirdi sanırım .daha yeni işe girdi bırakta bi toparlayalım kendimizi uyuz
ay valla sabah sabah elim ayağım titriyo yaa
ben asla istemem çocuklarımdan dedim istersin dedi.istemem anne doyuramadık seni dedim .olsun ben isterim diyo pişkin pişkin .banane iste kendi bilicen iş oğlun çalışıyo sen ye! dedim gülüyo yaa .eşimde çok kızdı .her haftasonu yemekte içmekte bizde her akşam bizde çaya kahveye
bundan sonra zor bulur kusura bakmasın!

maytabım cevrıyenın sızden ıstedıgı paraya ıhtıyacı varmı yoksa sırf ınat ıcın mı ıstıyor
yanı durumunu bılmedıgım ıcın bırsey dıyemıyorum
keske bıraz daha anlayıslı olsaymıs zaten kac zamandır stres altındaydınız
sımdı yenı bır strese sokmasa ıyı olurdu

şu evlilik hayatım boyunca onun kira derdi hiç bitmedi .bana ters .annemin evinde abim otururken büyüğümğz ondan kira istemişti ben yine yeri göğü inletmiştim olmaz diye .halada dediğimin arkasındayım.
lorecim alt kattan kira alıyo ve maaşı var .bizim 4 kişi yediğimiz paraya o tek başına kazanıyo anla yaani.kira vericeksem neden bu evde tıkış tepiş oturyaımki!

haklısın canım
hıc gelırı olmasa ıhtıyac halı var dıye ıstese neyse
kı zaten gelırı olmasa sız geregınce bakarsınız ona
ama neden bır kıra derdıne dusmus anlamadım
vardır bır dolduran cevrıyeyı
yoksa oz evladına neden bu sekılde davransın kı
allah ıslah etsın

Maytabım kendince kefenlik hazırlıyo sanırım.Yada umre filan düşünüyo.Kendince işte.Yaşlıları bilirsin çocuk gibidirler.Ama yüzsüzlük yaptığıda doğru.Mesafe koy araya.Pişirdiğini gönderme.Biraz da o alınsın..

Back