• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

zaten konusmuyor oyle konussa patlatcam kafasına ıkı tane :57:
tamam gececek dıye ılgılenmeye calısıyor kendınce
ayrıca ben dıs agrımı neden ona yukledım anlamıs degılım hala :37:

merhaba kızlar
işler sakinledi ne var ne yok dıye gırdım lorem dıs tedavısı olmussun gecmıs olsun
2 hafta oncede ben yaptırdım kanal offf o ne agrıydı oyle bıkac gun cıgneme yapamadım
dun yıne gıttım dıs etı tedavısı ıcın dıslerım kanıyor dıye fırcalamıyordum ama yanlıs yapıyormusum 3 er dakıka fırcalamak gereklıymıs gargara antıbıyotık verdı ay bu ay hep ılaclara calıstık
toplamda 60 lira ılac masrafımız oldu aılecek kar yagdı ınsallah mıkroplar kırılır bızlerde ıyılesırız

Icırım doğum günün tekrar kutlu olsun.Bakalım ince kocan ne hazırlıklar yapacak akşama:)) Benimkiyle seninki türünün son örneği.Loremde kocaya diş biliyo:)))))

selam kızlar geldim şimcik ay her yerim ağrıyor üşütmenin etkilerini hala atabilmiş değilim üşüyorumda polar eşofmanlarımı giydim oturuyorum normalde t-shirtlerle gezmem gerekirdi neyse ilacımı aldım biraz uzanıcam az sonra şimdi bişeyler atıştırayımda
oğluşum yeni uyudu sabah 12ye geliyordu hasbamın uyanışı akşam misafirimz vardı arkadaşlarıyla oynadı tabi sabaha kalkmak bilmedi ondan öğle uykusu da gecikti

çileğim gece sütünü bırakması için benzeri bir yöntem deneyeceğim bende ama benimki suyla kanmaz çünkü onu denedim suyun miktarını biraz artırdım bu su bunu götür süt getir bana dedi yemedi yani :D o yüzden yeni yöntemim zencefil
bir ara hastalandığında ballı zencefilli yapmıştım zencefiliş biraz fazla kaçırınca içmiyordu baya azaltmştı sütü gece yatmadan yine ballı tahıllı içiririm güzelce onu bıraktırmam ondan sonrakileri zencefilli yapayım biraz acımsı sanırım tiksinebilir yada nazlımeleğimin dediği gibi zeytinyaĞLI DA deneyebilirm kabızken denediğimde pek sevmemişti çünkü şurup gibi sek içiyor zeytinyağını

lorem senden öyle etkilendim ki dün akşam dişim ağrımaya başladı halen daha devam ediyor ağrı kesicilerle duruyuorum öyle çıldırtacak bir ağrı değil allahtan
ama allah sana sabır ve güç versin arkadaşım tahmin edebiliyorum hallerini

ve yine çileğimin dediği gibi her sabah pijamalarımız tulumumuz hatta çarşafımız bile çişli kalkıyoruz sırf bu süt meselesi yüzünden bıktım vallahi çarşaf pijama yıkamaktan
gece kalkıp bez değiştriyorum birkaç gündür çünkü öyle ıslak ıslak yatıyor değiştiriyorum diye kıyamet kopuyor uykusuunu bölüyorum diye ama öyle yatmasına da içim elvermiyor off acil çözüm üretmem gerek bu gece başlıyorum zencefil çalışmalarına

ve yine çileğimin dediği gibi her sabah pijamalarımız tulumumuz hatta çarşafımız bile çişli kalkıyoruz sırf bu süt meselesi yüzünden bıktım vallahi çarşaf pijama yıkamaktan
gece kalkıp bez değiştriyorum birkaç gündür çünkü öyle ıslak ıslak yatıyor değiştiriyorum diye kıyamet kopuyor uykusuunu bölüyorum diye ama öyle yatmasına da içim elvermiyor off acil çözüm üretmem gerek bu gece başlıyorum zencefil çalışmalarına

Beyazım yatmadan önce muhallebili tatlı yedir.Böyle tok tutacak bişi.Çok erkende yatırma.ALışkanlık kazanması için yani.Eğer halen acıkıyorsa 6 numara bez kullan:(

ahhh yasmınım bılmıyorum kı ne yapalım
hepsı aynı kalas ıste

Dün benim büyük oğlan KPSS hazırlık kitapları yüklenip gelmiş.Öğrenciliğe doyamıyo.Baba gibi değil.Oğlum diyorum aferin çalış dersini.Akıllı yavrum.Bak Anıl kardeş uyurken sen ders çalışıyorsun, aferin.. Gülüp geçiyo...

ıcırım tekrar doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara sevdiklerinle inşallah...:54:

meleğim hoşgeldin valla kerem gece meyve suyunu çok içiyor sabah bez dopdolu oluyor ama çıkmıyor çok şükür kaanada 5 tam oluyor ama oda çok işemiyor şükür....bir ara bizimde çıkardı hatta süt meyvesuyu neysew dökülürdü ıslanırdı... şimdi dikkatliyiz ama bende sıkıldım...
zencefil ne oluyormuşş merak ettim...

ayrıca yasmin benimkiler ne yerse yesin yinede içiyorlar o mereti.....:))

oy kıyamam kuzuma.... yastığını almış kıvrılmış uyumuş tontonum... daha yeni bişeyler istedi kaan babamız puding almış ondan verdim yedi tatlı hastası anası gibi ağzını sildim bir bakım buraya deim kıvrılmış uyumuş hemen...

kerem beyde kokuttu ortalığı toplantıdayız rahatsız etmeyin..:)))

eylul hiçbirşey yemiyor istah sıfır aç acına dolanıyor aksam patates kızarttım yesın dıye cok az yedı eskıden daha fazla yerdı hastayım dıye onada bakamadım

Beyazım yatmadan önce muhallebili tatlı yedir.Böyle tok tutacak bişi.Çok erkende yatırma.ALışkanlık kazanması için yani.Eğer halen acıkıyorsa 6 numara bez kullan:(

ohoo yasminim muhallebi yemek ekmek hiç farketmez erken geç ne olursa olsun gece o sütü içmeye devam ediyor hepsini denedim bana mısın demiyor su gibi gözü kapalı arayıp buluyor içip bitiriyor

lorem naptı kıı senin kocan ben orayı kaçırdım sanırım

yasminim bırak çalışsın adam yav

melegım bılıncaltımı ve gecmısı saymazsak su an ıcın gorunurde bırsey yapmadı
ben dıslerımle alakalı sorunu kendısıne bagladım cemkırıyorum :27:

yasmınım hadı hayırlısı

Back