2008 Kasım Anneleri

Offff cnm lahmacun istiyorrrrrrrrr burnuma kokusu ağzıma tadı geldi vallaaa ama öle restaurant işi değil evde harcı hazırlanıp fırında pişirilenlerden vay anam vayyy

neyse o konuyu teğet geçiyorum zira aklımı yitirecek gibi oluyorum düşününce

çileğim siz hem şanslı hemde şanssızsınız devlet herşeyinizi karşılyor eğitim gibi ama ne biliyim
seçme şansın varsa eminim en iyisini seçersin

evimi öşledim oğlumu öşledim o memik emiyo bende burnuma sokup kokluyorum ayaklarını beni çok ama çok uzaklara götürüyor..

ahh sedoş ah benim canım da neler istiyorda işte(
ya ne kadar şanssız bahtsızıım ben ya
bu yaşta yemiycem de ne zaman yicem ben a.q.:)
bıktım bu işten
akşama ne var yasmin
biraz ıspanak salata yoğurt bir parça haşlama tavuk yicem
evdekiler tavuk pilav barbunya ıspanak ne isterlerse ((

Son düzenleme:
ne ılgınc dı mı
cocuk dotunu bıle kendı temızlıyor herseyı konusuyor
kreste ozguvenlı bır bırey olarak aksama kadar vakıt gecırıyor
aksam eve gelıp memık emıyor
kız polıpe maasallah dıyeyım sana

cılegımm
allah muhafaza herkesın evladı valla
o tarz durumları dusunmek ıstemıyorum yoksa ıcımde bır canavar kabarıverıyor sankı en kocamanından
yakasım gelıyor bu gezegenı
allah korusun yavrularımızı

Bende de barbunya var.Şehriye çorbası, makarna ve köfte.Dün köfte kızartmıştım.Anıl 2 tane yedi.Tekrar istedi.Bugün buzluktan takviye yapacam.Salatayla yeter ya:)

bende koklarım ayaklarını
parmak aralarını:)))
ayyy böyle hafif ekşimik kokar bazennnnnn
ohhh diye daha çok çekerim
hiç ayak koklayacağımız hele de içimize çekeceğimiz aklımıza gelirmiydi

yasmınım henuz menum bellı degıl benımde
lokma yemek yok evde
ama sebze almayı dusunuyorum eve gıderken
ya da kocama surprız yapıp kahvaltı hazırlamayı
seytan ıkıncısı ıcın durtuyor ama bakalım kısmet markette bellı olur hersey

bende koklarım ayaklarını
parmak aralarını:)))
ayyy böyle hafif ekşimik kokar bazennnnnn
ohhh diye daha çok çekerim
hiç ayak koklayacağımız hele de içimize çekeceğimiz aklımıza gelirmiydi

akşama kadar pandufların içinde bizimkide kokuyor ooh miss yerim o kokuyu.sonra oturup böcükley neyde anne diyor çıkarıyor çorapları pamak arasında havlu çorapların tüyleri oluyor onları temizliyoz.babası çok gülüyor o halimize

polıpe bak aklıma bısey geldı
ben sımdı sana soyleyecegım ama sende benım eve cıkmam lazım deyıp cıkacaksın o zaman ben gıcık olucam ona gore haaa
soyleyım mı soylemeyeyım mı

polıpe bak aklıma bısey geldı
ben sımdı sana soyleyecegım ama sende benım eve cıkmam lazım deyıp cıkacaksın o zaman ben gıcık olucam ona gore haaa
soyleyım mı soylemeyeyım mı

ister yarın söle zira çıkıcam babası paşamı eve getirmek üzere daha ekmek alıcam ama merakda ederim söle

neyse caniniz sIkmayim burasi berbat o konulardan..

Yasom uyku konusunda ben bisi demiycem canim,biz hep bir defa uyuduk.oda ya 1 sattir yada 1.45 hepsi bu.

lore ne diycen çok merakımı şeettin bakk:)) sor sor sor
yasminn valla benimkide öyle bugun ama 11 de kalktı sıpa
sonra da uyumamış tabii
ben aradım accık uyucam diye söz verdi ama naptılar bilmiyorum rahatsız etmiyim dedim
aslında 2,5-3 saat rahat uyumalı erken kalkan bir çocuk
akşam erken yatıyorsa başka tabi
12 den önce yatmıyoruz biz ailecek
senin diyet ne alemde yasmin
yapabiliyormusun

Hatunlar bişi daha soracam siz kıymetlilerime.Anıl artık gündüz 1 kere ve 1-1,5 saat uyuyor.Sizde durumlar ne?Normal mi acaba?

bizimde kreşte o şekilde uyutmaya çalışıyolardı 1aydır başarılı oldular gündüz teke düştü toplamda 11-13 saat arası uyuyacak bu dönemde öğlen tekde gayet normal günlerde kısa zira hafta sonu bizimki ikiledimi uykuyu gece geç yatıyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…