2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar.Hasta ve uykusuzum.Anılda 5,5 dan beri yatakta anneleyip durdu.3 Ay önce kuzeni bebek arabasını vermemişti Anıla.Halen kabusu yavrumun.Zeynep vermedi arabayı, iştiyoyum diye ağlıyo.Gittim yanına nasıl boynuma sarılıyo.Kuzum benim.

Kızlar koca konusunda bişi diyemicem.Kelin ilacı olsa başına sürer.Kader işte.Kimine kavun kimine kelek. Hoş çoğu kelek ama(

Günaydın yaso hatun geçmiş olsun hasta olan kısmını almayayım ama bende uykusuz ve yorgunum dinlenene kadar da düşmeyecek sanırım bu kelime ağzımdan
Neysem sabredeyim herşey çok gğzel olacak inşallah

merhaba kızlar
işlerimiz yoğun ne zamandır doğru düzgün yazamadım
dışarısı çok soğuk ayaz varya
boğazım dondu valla atkı almamışım
farenijitim azmazsa iyidir
ee ne var ne yok
sedoş valla yolun uzun ama yinede zor değil gelmek
ne çileli yollar var istanbulda
bazen balmumcu-levent arası 1 saatte gidiyoruz
yürüsemde giderim o zamanda:)

Derin kankim zaten yolda yorulmuyorum f.zadedeyken daha çok yoruluyordum şimdi çok daha kolay gidip geliyorum korkulduğu gibi değil yane birde metrobüs gelince çok daha kolaylaşıcak çok sefiorum yeni mekanımı valla bir çok kişide bizden feyz alıp o tarafa gelme kararı aldı sülalecek oraya gidicez kihkihkih yeni yapılan konutlar var acayip lüks 180 tl semarkand evleri 3+1 kısmetse orayı istiyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

valla lüx daire ise fiyatı güzelmiş,
biz en dandik eve verdik 130 tl
anneme yakın falan diye ama değiştirmek için daha 3-5 sene var
araba işiniz sıkıltırdı bizimki araya
neyse hayırlısı olsun artık
bakıcaz yeni yapılan yerler oluyor kısmet bu işler:))

selam kızlar,
bende iki gündür giremedim dün koci evdeydi temizlik yaptım giremedim.. b ugün misafirim gelecekti onlara tavuk göğsü ve havuçlu toplar yaptım tuzluları sabah hallederim diyordum çocuğu hastalanmış gelemiyorlar tatlılar bana kaldı iyimi diyetteyim ya..((
bu arada boğazım ağrıyor ama hastalıktan değil bağırmaktan bu kerem kuz beni deli ediyor iki gündür yapma dediğimi gözümün içine baka baka yapıyor artı kaana saldırıyor saçını yoluyor sesi çıkmıyor totomun ama o kerem elini sürse iki saat ağlıyor kafamı şişiriyor bugünde öyle yaptı yine bağrındım kanepeye oturdu pustu şükür....
şimdi çok kötü boğazım yanıyor.. sandalyelerini almışlar gerçmişler ekran başına pepyi seyrediyorlar... bağrınca acık bir susuyorlar iyimi yapıyom kötümü bende bilmiyom yaa çok nazladık bu kerem kuzusunu...

bu arada kuzusu kendi hasta olanlara geçmiş olsun..
mucize geçmiş doğum günün kutlu olsun..
sedoş sanada ayrıyeten geçmiş olsun... işlerindede kolay gelsin...
yasmin ne oluyor kızm tama hepimiznkiş deli ediyor ama düşünme delice şeyler.. her yönden haklısın..ama yinede iyidüşün kuzum..
çileğim aman boşver be dişleri kocan haklı ne kendinle uğraşıp duruyon..
beyazımmeleğim sende durumlar iyiymiş.. fazla devamsızlık yapma emi...
lorem valla ben hep burallardayım....

nereyesunuz hatunıceler
haydı toplasın ıkı lafın belını kıralım
az bır vaktım kaldı cıkmadan dedım

kotuyum ben galıba yawww
adama kustum ya sabahtan aksama arkadaslarımla bulusuyorum
seytan azapta gerek dedım ve arkadaslarımla gorusmeye gıdıcem
bensız eve bır gırsın bakalım ne olacak pasam

nazlımelegım mısafırlerın gelmıyormus
ne guzel tatlılar kaldı sızı otur bır guzel ye
can bogazdan gelır canım
benımde canım sutlu tatlı ıstıyor kendımı aksama saklıyorum

Ayyy acayip ağırlık ve uyku bastırdıııı fenayım yine eve gidip banyomu yapıp maytabın arkidşinin kuzusu için yasin okuyacam ertesi günki kıyafetlerimi ayarlayacağım birazda kuzumla ilgilenip sızarım herhal yorgunum dostlarımmmm yorgunum yorgunnn aaaa tutunda kaldırın düşerim şimdiii yorgunum dostlarımmmm yorgunum yorgunnn ratatam rata tarara ratatam ratata rararaaaa

al kocanı koy cuvala al kocanı koy cuvala
salla salla vur duvara
salla salla vur duvara

carptı bana kocanın yaptıkları
cok fena haın planlarım var
kendımden korkuyorum

bır dusa da ben mı gırsem sedam sakınlesırmıyım kı

Seninki ne yaptı Lorem.Sen yine iyisin.Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.En azından ne yapacağını biliyosun

Seninki ne yaptı Lorem.Sen yine iyisin.Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.En azından ne yapacağını biliyosun

aslında ne yapacagımı net bılmedıgımden saldırıyorum yaa
dun aksam benı cıldırttı ve ben uykusuz kaldım sınırden
sımdı sınırımı dagıtmak ıcın delılege vurmak suretıyle dısımı bılıyorum
aksam da aynı denyoluguna devam ederse o zaman dananın kuyrugu kopacak ıste

gunaydın hatunlar

gec yatıp erken kalkan bır ınsan portfoyu cızer olmusum herkesın gozunde
halbukı bu ben degılım
elımdekı ımkanım kısıtlı olmasa daha uzun uyur ve dınlenırdım
meer cevremdekıler benım kıpır kıpır hareketlı halımden ılerı gelır sanırmıs
pehhh tembelım ben yawww

dun aksam arkadaslarımla guzel vakıt gecırdım
her zaman zırt pırt arayıp ne zaman gelıp alayım dıye soran bır koca olmadıgından genıs takıldım
hatta rotarlı bıle geldım ohh sefam olsun
ıse yaramıs anlasılan kı eve geldıgımde kuzuyu klozete oturtmus basında beklıyordu
ama en onemlı ayrıntı salonun ısıgı bıle yanmamıstı
velhasıl ateskes ımzaladık karı koca
ama oncesınde bır aklını basına devsırme operasyonu yasadık o ayrı
en azından sakın dınlendı celallenmedı yıne

Günaydın arkadaşlarrr
Dün efime gidip yumurtalı ıspanak kavurmamı yedim muhteşem yüzyıla bakarken uykumun geldiğini hissettim hemen duşa girdim abdestimi alıp maytabın arkadaşını kuzusu için yasinimi okudum(Allah kabul etsin inşallah) sonra diziye devam ettim acayip uykum gelmişti odaya gittim ama arda paşa uyumuyor vık vıkta vık vık öğlen 4 buçukta uyuyup 19:30 gibi kalkmış ee uykusunu almış tabii çocuk mahvolduk kociş bir yerde sızmış ben fenalarda biraz korkuttum ii mi kötü mü bilmiyorum dışardan ses gelince bak mustafa geliyor uyu çabuk dedim korktu çok sımsıkı sarıldı bana bi yandanda ağlıyor öksürmeye başladı su istedi ışığı açtık hemen bi baktım tıkandı tükürük nefes borusuna kaçtı galiba biranda kıp kırmızı oldu morardı elim ayağıma karıştı hemen sırtına vurdum hızlııca su verdik neyse içeri gittiler babasıyla tv izlerken yine aynı şey oldu tıkandı bişey mi kaldı genzinde anlayamadık tekrar su verdik sonra oda da ben dalmışım kocişte içerde uyuya kalmış sabah gelirken uyandı paşam yine bi ağlama senfonisiyle çıktık evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…