• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

konuya sonradan dahil oldum ama kara turp bal olayı öksürük için dimi benim arkadaş kullanıyor çocuklarına faydası oluyormuş ben hiç denemedim ama bilmiyorum

mucizecim hoşbuldum canım bir gün vcanım çıktı o sayede bugün boş kalabildim

Deniycem polisim co ksaol canim..Blogda güzelmiss begendimmm..

hersey iyi hosta benim dana bunu yaptirirmi bilemem,durmazki iki dakka süreyim beline.Bakalim

en azindan deniycem bellimi olur belki sürebilirim.

Polipecim dr.önemli bisi diil dedi,hos bunlara göre hicbis önemli diil.

öksürükte vücudun bişeylere direndiğinin kanıtı oda + bişey yani..sür bi dene bakalım geçer umarım bizimde dr umuz çook rahat bi adamdır.benden şurup istemeyin su içirin demişti balgamlı öksürürken bol sıvı içir sende en iyi si öylesi

LORE LORE LORE

canım ya sen bi çorba yapıyordun yoğurtlu etli ya aslında adı dilimin uçunda amma çıkmıyor işte

yuvalama corbası canım benım yaptıgım
tarıfını mı ıstıyorsun tam anlamadım eger ıstersen yazarım

gecmıs olsun kuzucuklarıma

su oksuruk ıcın bende turp ıcınde balı bır gece ayazda bekleyecek dıye bılıyordum
ama polıpe dedıgın gıbı denemekte fayda eder kanımca
bızde oksuruk yok cok sukur ınsa allah olmaz

Dislerime zirkonyum yaptirasim var emmee kocayi nasil ikna edicim bilmiyorum,zira hayir sacmalama diye parliycak hemen..Püffffffff herseye hemen tamam diyen bi kocam olmasini isterdim :50:

Son düzenleme:
estagfırullah canım

once kusbası etı yagda kavurup su ılave edıp pısmeye bırakıyorsun
o pıstıkten sonra eger kusbası gozune buyuk gelıyorsa yarıya keserek ufaltabılırsın
bır su bardagı kadar kusbası et kafı gelır bu corbaya

sonra tencerede bır mıktar tereyag cok az sıvı yag ıle 1,5 yemek kasıgı unu kavuruyorsun
uzerıne ınce taraftan rendelenmıs havuc ılave ederek et suyunu koyup karıstırıyorsun
ayrı buyukce bır kasede 1 yumurta, 2 yemek kasıgı yogurt ve yarım lımon suyunu ıyıce cırpıp ılık suyla sulandırarak yavas yavas sureklı karıstırmak suretıyle tencereye ılave edıyorsun
hıc puturu olmayacak sekılde karıstırıp uzerıne kusbası etı ekleyıp bır tasım kaynayınca servıs yapıyorsun

ben bunu et yemeyı sevmeyen kuzuma yaptıgım nohut falan eklemıyorum ayrıca uzerıne pul bıberlı sos yapmıyorum ama arzuya gore haslanmıs nohut ekleyebılır veya tereyagında pul bıber kızdırarak kaseye sos servıs yapabılırsın

harıka oluyor tadı ben haftada en az 1 kez yapıyorum ve bayılıyoruz

Son düzenleme:
ay ne cahiller demezsen çileğim bişey sorcam bunu kaplayınca noluyoki dahamı seksi dahamı sağlıklı olucan anlamadım bende sandımdı pırlanta taktırcan deel heral:78:

ya disler daha beyaz oluyor,öyle kahve cay sigara filanda sarartamyor.Nebilim görüntü güzel oluyor iste.bir iki gündür bakiyorum sitelere bicok kisiden iyi yorumlar almis.ama benim kocam kesin hayir der,nasil ikna etcem bilmiyorum ..hm yok pirlanta diil tamamen dis kaplama canim.

hmm anladım çileğim valla ben korkarım dişle ilgili herşeyden yaptıramam kocişinin yolunu sen bilir bulursun eminim şekercim alttan gir üstten çık işte :92:

lore çoooooooook teşekkürler .değiişik bişeyler yapıyım belki yer diye düşündüm inş yer.

çilek kız napsın adam sana yetişemiyorki yok dövme yaptıracam yok göğsume bişey yaptıracam şimdi diş hayır demezse senin önünü alamayacağından korkuyordur zavallı eniştem.boşver sen onu bunu yaptırmayı bebek yap sen.

Son düzenleme:
lore çoooooooook teşekkürler .değiişik bişeyler yapıyım belki yer diye düşündüm inş yer.

çilek kız napsın adam sana yetişemiyorki yok dövme yaptıracam yok göğsume bişey yaptıracam şimdi diş hayır demezse senin önünü alamayacağından korkuyordur zavallı eniştem.boşver sen onu bunu yaptırmayı bebek yap sen.

aman sanki istediklerimi yaptirabiliyorumda :43: ici gecmis bu adamin bence,yeniliklere hic acik diil.oysaki bana uysaa ohhoooo neeler neler yaparim.co kzitiz bu konularda hic uyusamiyoruz biz.

bebik bu yil sonu geliyor insl.hemserim :)

estagfırullah canım

once kusbası etı yagda kavurup su ılave edıp pısmeye bırakıyorsun
o pıstıkten sonra eger kusbası gozune buyuk gelıyorsa yarıya keserek ufaltabılırsın
bır su bardagı kadar kusbası et kafı gelır bu corbaya

sonra tencerede bır mıktar tereyag cok az sıvı yag ıle 1,5 yemek kasıgı unu kavuruyorsun
uzerıne ınce taraftan rendelenmıs havuc ılave ederek et suyunu koyup karıstırıyorsun
ayrı buyukce bır kasede 1 yumurta, 2 yemek kasıgı yogurt ve yarım lımon suyunu ıyıce cırpıp ılık suyla sulandırarak yavas yavas sureklı karıstırmak suretıyle tencereye ılave edıyorsun
hıc puturu olmayacak sekılde karıstırıp uzerıne kusbası etı ekleyıp bır tasım kaynayınca servıs yapıyorsun

ben bunu et yemeyı sevmeyen kuzuma yaptıgım nohut falan eklemıyorum ayrıca uzerıne pul bıberlı sos yapmıyorum ama arzuya gore haslanmıs nohut ekleyebılır veya tereyagında pul bıber kızdırarak kaseye sos servıs yapabılırsın

harıka oluyor tadı ben haftada en az 1 kez yapıyorum ve bayılıyoruz

lorecim et suyunu ayırıcamı yapıyoruz.yoksa eti pişirinken elde ettiğimiz suyumu koyuyoruz.ona göre et suyuda çıkarayım buzluktan

karışık bir cümle oldu toparlayamadım kabul ediyorum:9:

OOOVVV Yemekler konuşulmuş yine.Bende dün mantar çorbası, tavuklu bamya, pirinç pilavı yaptım.Azıcıkda karnıbahar ve tavuk kızartmam var.Tatlı olarak çayın yanında yaşpastam var:) Pandispanyası marketten.Kreması , krem şantisi benden:))))))))))))

Back
X