• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bu arada bu bilgisayarın klavyesine tuışlaına pek alışamadım o yüzden abuk sabuk yazıyoum kızlar idare edin artık please

ay dünden beri acayip para harcıyorum kızlar biri beni durdursun dün akşam arkadaşın doğum gününe gittik öğleden sonra ona hediye almak için çıktım ayy bi küpe alayım dedim demez olaydım kendimi ateşe attım oraya giripte boş çıkamadığımı bildiğim halde girdim ona bir küpe aldım kendime bir küpe kolye aldım bir tane de künye beğendim frenledim almadım ama sabah kadar aklımdan çıkmadı sabahın köründe adamlarla beraber açtım dükkanı hatta afları falan dışarı taşımlarına yardım ettim :9: o künyeyi de aldım onun parasını öderken bir de yüzük beğendim dayanamadım onu da aldım adam beni boşasa yeridir yani off
daha bir iki çeşit küpe ve yüzük beğendim ama durr onları da önümüzdeki ay alayım bari bu ay yeterince aldım
alınca üzülüyorum almayınca daha çok üzülüyorum :9:

beyazmelegım geldıgın bellı oldu cıcım
maasallah alıntıların ve sen sayfayı kapladınız yıne
gecmıs olsun kocısıne ve kuzuna

bende nanemollayım nedense
bırseyler yapmak ıstıyorum ama ne tur seyler bılmıyorum

cıleko neden gelmıyor kac gundur

Uleyn polip hatun ne alınması delü karu benide pek enterasa etmez çirkin yada güzel konu gidişatı o yönde olunca bende yorumu güzellik çirkinlikten yana yaptım siz farklı taraftan yorum yazdınız dellendirmeyin beni uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beyazım meleğim hoşgeldin datlum döktürmüşsün yinem valla ev olayı için bakalım artıkın bunu pek önemsemiyorum önemli olan satın alacağımız ev
Oğluşum kuzuşum korkuyor sanırım ama yavaş yavş alışacak herhalde gece lambası takayımda bize doğru gelebilsin korkarsa kedişim
Buarada fenaaaa uykum varr yaaa şöle bi kıvrılsam 3-4 saat deliksiz yatarım horlaya horlaya :D

Ooo beyazım meleğim baya gaza gelip tutamamışsın kendini altın değil sanırsam bunlar değil mi :D
Eğer altınsa adam boşamazsa yeridir ama gümüş ve benzeri ise bişeycik olmaz :D,
Bende buaralar alışveriş modundayım b.düzü pazarını görseniz mükemmel ne ararsan var hem kaliteli hemde son moda şeyler bir hırka aldım herkes bayıldı tam kokoş işi :D
Bilek kısmı ve boyundan aşşağıya kürklü kahvenin açık tonları çok şık :D evde bir sürü çanta doldu ama hala aklım orda gördüğüm çeşit çeşit çantalarda annem yakında fenaşlık geçirecek bizim eşyalarımızdan dolayı :D

3-4 saat deliksiz yatmak mı horlaya horlaya mı :31: nerde o günler bulan biri varsa bana da versin

lorecim bilerek yaptım geldiğimi belli edeyim istedim çok içi dolu hatun olduğum için sayfayı da dolduruverdim :9:

neden nanemollasın kuşum yaa ama insan bazen öyle oluyor mesela bişey yemek istersin ama ne yemek istediğini bilemezsin,bi yere gitmek istesin evde kalmak istersin kısaca ne istediğini bilemezsin ama olduğun durumdan da mutlu değilsindir
değişik bişeyler yapmayı denesen belki iyi gelir

sedoşum hemde ne gaz,o yüzden hiç sevmiyorum bir arkadaşıma hediye alnayı sadece ona alıp çıkamıyorum çünkü :9:
altın değil canikom çok şükür çünkü adam beni eve alır almasına ama kendi de kalpten gider :9:
normal imitasyon bujiteri ürünleri yani fazla pahalı şeyler değil o yüzden çoşup alabiliyoum zaten ama yine de frenlemem lazım off

selam kızlar
herkes iyimii
ay varya sabahı sabah ettim
cts yi pazara bağlayan sabah bi rüyayla uyandım sıkıntıdan tr içinde kalmışım
eşimin kuzeni 12 seneden sonra bi bebişi oldu süt izniyle beraber 6 ay izin kullanıcaktı
6 ay sonra bile nası bırakıcam diye ağlıyo ara ara :((
kızı 2.5 aylık oldu neysem ben rüyamda onun erken işe çağrıldığını gördüm ağlıyo falan rüyamda akabindede bende ona hamile olduğumu söylüyorum ama dra gidicem doğuramam kız ama doğurmucam falan diyorum neyse saat çaldıda uyandım sıkıntıyla.akşam kız geldi iki gözü iki çeşme işe çağırmışlar süt izni kaldırıldı falan demişler ben tabii yusuf yusuf oldum ya rüyanın devamıda gelirse diye
sabhaı zor ettim neyseki sabah misafirim geldide rahatladım
sabahta markete gittim bi tanıdık 3 kızı var nası böyle zayıfsın falan dedi çocuklar dedim bende şimdi uzun uzun onamı anlatıcam 2 oğlun var Allah bi de kız nasip etsin dedi .aman dedim nolur böyle dualar etmeyin bana ayrıldım kadının yanından Allah Allah yaa duanın kabulüne gelicek :)

sedaaaa seda seda haydi gel içelim yerlere düşeliiiim(gripin çalıyoda fonda ondan şeyttiydim:77:)

beyazmeleeem bebene ve kocana geçmiş olsun dikkat et sende hasta olma biliyosun hasata olmak bile lüks bize

pasin bende öyle bi moddayım havalrdandır deyip baharı bekliyorum hayırlısı

beyazmelek hoşgeldin.dolu dolu geldin.güle güle kullan cicilerini

mucıze bu tur ılacları doktor kontrlounde almak gerekıyor dıye bılıyorum canım
bıtkılerle ve dus alarak falan rahatlamaya calıssan belkı bır nebze de olsa fayda eder

lorecim bana bu ilacı 5 yıl önce falan dr vermişti.eşimde eskisi gibi oldun diyerek gitmiş almış ama bu sefer ağır geldi herhal.

MAYTAP hoşş geldin .hayırlara gelsin inş.bir tane de kızın olurr nolcak:emir_bebek:

selam kızlar
herkes iyimii
eşimin kuzeni 12 seneden sonra bi bebişi oldu süt izniyle beraber 6 ay izin kullanıcaktı
kızı 2.5 aylık oldu neysem ben rüyamda onun erken işe çağrıldığını gördüm ağlıyo falan rüyamda akabindede bende ona hamile olduğumu söylüyorum ama dra gidicem doğuramam kız ama doğurmucam falan diyorum neyse saat çaldıda uyandım sıkıntıyla.akşam kız geldi iki gözü iki çeşme işe çağırmışlar süt izni kaldırıldı falan demişler ben tabii yusuf yusuf oldum ya rüyanın devamıda gelirse diye
sabahta markete gittim bi tanıdık 3 kızı var nası böyle zayıfsın falan dedi çocuklar dedim bende şimdi uzun uzun onamı anlatıcam 2 oğlun var Allah bi de kız nasip etsin dedi .aman dedim nolur böyle dualar etmeyin bana ayrıldım kadının yanından Allah Allah yaa duanın kabulüne gelicek :)

:9:kıçınızı örtün yatarken diyom olmadı uyku tulumu giydirecem hepinize:9:hehe korku filmi gibi

selam kızlar
herkes iyimii

neyse bebeğim en azından misafirin gelmiş de biraz rahatlamışsındır hayı olsun rüyan yine de allah bir kız vese de güzel olur ama zor tabni be kolar değil rabbim bunlara ömür vbersin

sedaaaa seda seda haydi gel içelim yerlere düşeliiiim(gripin çalıyoda fonda ondan şeyttiydim:77:)

beyazmeleeem bebene ve kocana geçmiş olsun dikkat et sende hasta olma biliyosun hasata olmak bile lüks bize

pasin bende öyle bi moddayım havalrdandır deyip baharı bekliyorum hayırlısı

valla öyle cicim ben de ilaç alıyorum bişey olmasın diye benim öyle yatıp kalmak gibi bir lüksüm de olamıyor malesef şimdi hiç sırası değil hgakkaten

beyazmelek hoşgeldin.dolu dolu geldin.güle güle kullan cicilerini

lorecim bana bu ilacı 5 yıl önce falan dr vermişti.eşimde eskisi gibi oldun diyerek gitmiş almış ama bu sefer ağır geldi herhal.

MAYTAP hoşş geldin .hayırlara gelsin inş.bir tane de kızın olurr nolcak:emir_bebek:

hoçbuldum cicim teşekkü ederim

herkesz burada çok güzel burası ama ben gitmek zorundayım:(((((((

kızımla karşıya geçecez bu gün hepinize iyi günler.

aa ben geldim sen gidiyon mu kız neyse hadi size iyi eğlenceler kızınla

Maytap hatun zaar dünki face konuşmalarının etkisinde kaldın hazır zayıflamışkene 3.de kız olsa fena mı olur bacım:49::49::49: hem allahın hakkı 3 tür burdanda ben söliim dedim kihkihkihhh :)
Polip karusu ne ooo gaza mı geldin uleynnn karu çıldırdı hem sen yoğun değilmiydin bakem içelim oynayalım ne güzel iş yaa :D
Ben dün akşam eve gittiğimde kurt gibi acıkmıştım saat 8 di pilav ve bezelye vardı 4 kaşık pilav ve bezelye yedim kociş ardaya cips almış ondanda birde kola içtim çok fena oldu bu hemen kendime gelmeliyim niyeti bozuyor gibi duruyorum pofffffff yorgun olduğumdan dieti düşünemiyorum hiç şimdi öğlen molasına çıkıcaz sabah light ekmeğe sandeviç yaptım çay içtim yanında kendimi çok aç hissediyorum bu devreyi sağ salim atlatmalıyım yine aşırı yeme moduna geçtim herhal :(

meleğim eşine ve kuzuna geçmiş oslun canım dikkat et de sana bari geçmesin yoksa üçünüzle kim uğraşacak demi:)takılarını da güle güle kullan canım ohh senin gibi kokşa yakışır al yavrum al:))))
yasocum sana da kolay gelsin dicektim unutmuşumm
maytabım ya bu ara herkes sana dua ediyor yoksa gelecek mi nınıklı bir kız:))sen istemiyorsun zaten benim duam allah kalbine göre versin kuzum
ya kızlar benim kociş kudurdu vesselam yağmura kardeş yapalım diyo başka bişey demiyor 3 gündür yatıyoruz çocuk kalkıyoruz çocuk ben seneye düşünüyorum offf offf benden günah gitti deyip duruyor ilaca falan mı başlasam ya ya kalırsam hamile ???????????valla güven olmaz benimkineee

maytap hatun zaar dünki face konuşmalarının etkisinde kaldın hazır zayıflamışkene 3.de kız olsa fena mı olur bacım:49::49::49: Hem allahın hakkı 3 tür burdanda ben söliim dedim kihkihkihhh :)
polip karusu ne ooo gaza mı geldin uleynnn karu çıldırdı hem sen yoğun değilmiydin bakem içelim oynayalım ne güzel iş yaa :d
ben dün akşam eve gittiğimde kurt gibi acıkmıştım saat 8 di pilav ve bezelye vardı 4 kaşık pilav ve bezelye yedim kociş ardaya cips almış ondanda birde kola içtim çok fena oldu bu hemen kendime gelmeliyim niyeti bozuyor gibi duruyorum pofffffff yorgun olduğumdan dieti düşünemiyorum hiç şimdi öğlen molasına çıkıcaz sabah light ekmeğe sandeviç yaptım çay içtim yanında kendimi çok aç hissediyorum bu devreyi sağ salim atlatmalıyım yine aşırı yeme moduna geçtim herhal :(

:68:şimdi başlıyom anca patladı afyon:51:

lavişim ya yağmuş 2 yaşında incecik oldun ee durumunda müsait yaşında daha küçük ben senin yerinde olsam hemen yapardım valla ne yalan söliim ben dünden razı kihkihkihh aranızda bebişe en istekli hatun benem sanırsam :D yap gitsin kırma herifin ikiside aradan çıkar bence 2 yaşta çok uygun bence kardeş arasında eğer burda kadroya geçersem arda 5 yaşına gelince düşünüyorum doğurmayı ama geçemezsem bendende heran süpriz bekleyin anacımmmm :D

sedacım ya daha 25 yaşındayım kuzum ya bu yaşa 2 çocuk annesi bana tuhaf geliyor ne bileyim bide kızım daha çok küçük ona kıyamıyorum aslında bazen hemen olsun istiyorum bazen de istemiyorum ne bilim işteeeeeee

Ayy ben ardayı 25 te doğurdum keşke 23 te doğurabilseydim evlendiğimde eşimin evi olsaydı da kira da olmasaydım yaz tatilinde hemen yapardım sıpamı 2 sene yada 1 sene sonrada 2.yi kısmet böle oldu şimdi evimiz olucak ama tam anlamıyla kafamızın kulağımızın rahat olduğunu bildikten sonra 2.yi de yapıcam inşallah bence yapman için hiçbir mani yok ona haksızlık değil en büyük hediye olur kız olursa arkadaş gibi olurlar süper erkek olursa da bi kız birde oğlun olurr ohhh ne güzel valla bence hiççç düşünme kuzum bnm yakışırrr hazır zayıfkene

Back
X