• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Sedoş ben bir haftadır yapıyorum.Ama kaynanada kaldığım için disiplinli değildim.Yalnız her akşam aç yatıyorum.Sabah kahvaltıdan sonra aç geliyorum buraya:(Ben vermek zorundayım.Hem 2.bebe için hemde şeker hastası olmamak için:49:

ya benim bi sürü işim var oyaladınız bugün beni deli karılar kaçıyom ben size doyum olmaz

Son düzenleme:
evt yasmin kıı
benimde eskiden kalma bazı şeyleri oluyor
çok sevindirik oluyorum o zaman
senin diyet nasıl azcık bahsetsene
maytap ya nohut fasulye yasak değildi dimi

sabah tost yedim yağsız peynirden ve yağsız olarak+ayran
öğlen bol salata+yoğurt+6 tanecik köfteli yemeğin sadece köftesi
akşamda nohut yemeği+salata+yoğurt
bu örnek menüm
bunun gibi yapıyorum ama sanki kilo veremiyomm

evt yasmin kıı
benimde eskiden kalma bazı şeyleri oluyor
çok sevindirik oluyorum o zaman
senin diyet nasıl azcık bahsetsene
maytap ya nohut fasulye yasak değildi dimi

Sabahları iki dilim light ekmek, domates,salatalık, az yağlı peynir.İki kibrit kutusu:((

10 gibi bir çay bardağı süt ve bir meyve

Öğleyin 4 köfte, 4 kaşık sebze yemeği (suyu yenmicek),2 Kaşık pilav, 1 dilim kepek ekmeği, salata yada söğüş, bir kase çorba, 1 çay bardağı yoğurt

3 gibi süt ve meyve

Akşam bir kepçe çorba, 4 kaşık sebze yemeği, öğleyin köfte, et yememişsen bu öğünde ye, bir dilim ekmek, söğüş, çay bardağı yoğurt

Yatmadan önce 2 porsiyon meyve

Sabahları en geç 8,30 da kahvaltı, yarım saat öncesi 2 bardak ılık su, günde 1 saat yürüyüş:((((

Başıma bunlar geldi Derin:((

Polipem dün gece gelince herif kirpi gibi sakallı ya, traş ol dedim.Baktım olmuyo.Gittim giydim yaratıkları.Hayatım hadi güzel güzel traş ol gel dedim.Çok fenasın dedi, traş oldu geldi.Ben severim değişikliği yaaw:69:

saolun teyzoslarii,biraz irice ama babasida cok büyük belki ondandir:)

Ya yapar yapmaz tamamen kendi vicdaniyla alakali,ha simdiye kadar bi terslik yasamadik.

Bundan sonrasi icinde herkez kendisi bilir,kimse vazgecilmez diildir..

Birazda insanin icinde sütünde olcak böyle isler,mesela tuncay capkin bi adam diil,beni bile

tavlayamamistida ben onu cikarmistim yoldan ahahahahaha ben daha capkinim galibe:)

sekrteri 40 yasinda ama buranin 40 yasindaki hatunlarin bizim 25 likler ibi.kadin birde

cok feminen bisiy,yani demek istedigim insanin icinde olsa heran herseyi yapabilir.

hem bi erkekler icin diilki hepimiz icin gecerli,Allah düzgün insanlarla karsilastirsi insl.

Bu arada kuzumun o resimde optugu hatun 4 yasinda,ama denize abi diyordu:)))

kızlar hepinize teşekkürler kuzucum mızmız hala ağzında da yara çıkmış yemek yedikçe ağlıyor tükürüyor hemen dünden beri midesine giren tek şey süt oldu malesef:(umarım geçer biran önce....
valla bende erkek milletine güvenmem bi kere eşimle abisinin nette konuşmlarını yakalamıştım bilgisayarda kayıt olmuş konuşma bende biraz cin olunca hemen açtım bi baktım eşimin abisi eşime değişik değişik linkler atmış tabi ben gördüm deliye döndüm eşimde abisine oğlum hala akıllanmadın falan yazmış ben bu zamanları çoktan geçtim falan demiş bu tepkisine çok sevinmiştim ama eşimi de uyardım bidaha bu tarz bi muhabbet istmiyorum diye ve gittim abisine de söyledim ona yakıştırmadığımı valla bende eşimden hala ufak bişey görmedim çilekonun ki gbi ya gizli yapıyor yada yapmıyor gerçekten zaten iş yeri evimizin altında olduğ için sürekli evde oluyor eşim pek gitmez başka yereee:46:

yasmin valla bol bol yiyon anacım daha ne istiyosun:))))
bende mi gitsem ne yapsam yaaw
haşlama falan vercek diye gitmiyorum
zaten eve zor yemek yapıyorum
ayrı ayrı hiç uğraşamam valla

bende bu ara almıştım kilo ama verdim bi daha hemde 3 kg ya bu ara iş yoğunluğundan yiyemedm pek ama bundan sonra yine alırım annem geldi çünkü:))

yasmin valla bol bol yiyon anacım daha ne istiyosun:))))
bende mi gitsem ne yapsam yaaw
haşlama falan vercek diye gitmiyorum
zaten eve zor yemek yapıyorum
ayrı ayrı hiç uğraşamam valla

Derin dengeleyemezsen diyetin ters teper.Çok az yersen vücut kendini emniyete almak için depolar. Kabızlık falanda yapar az yemek.Bence yaşam tarzına göre diyet yap.Benim diyette mesela 10 günde 1 kg vermem lazım.Birden değil yavaş yavaş atmak lazım..Haşlama falan da korkma.Besinlerin muadilleri var. Mesela çorba yemezsen bir dilim ekmek daha yiyebilirsin gibi..

Bende sabah kahvaltı yapmadım cnm hiç istemedi sadece 2 şekerli sütlü nescafe içtim
Öğlen tavuk ızgara zero kola
Akşama da üstten atıştırırım 3 gündür toplama telaşına fazla yiyemiom zaten
Ben dietisyene gitme taraftarı değilim zaten vermem gereken çok kilo yok bunun yanı sıra kendimi sıkı bir programa girince çok kasıyorum ve çok çabuk sıkılıyorum kendi kendime sağlıklı olan yada olmayanın farkındayım aralarda meyva ve kuru kayısı yoğurt mutlaka yenmeli süt içilmeli yumurta ve et beyaz unlular hariç herşeyi azar azar y,iyorum ve 1 aydır toplam 4 kilo verdim sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum aralarda atladığım öğünler oluyor ama oda canım hiç istemediğinden yada abarttığım oluyor ama onuda dengeliyorum bana göre doğru olan bu ama çok kilo vermem gerekse bende dietisyene giderdim sanırım

derincim bakliyat vra ama etsiz canım aklında bulunsun bende akşam yapıcam nohut hala etsiz yapıyorum alışkanlık oldu
zaten bakliyat proteğin b,de et koydunmku bomba oluyo bomba

benımde mantıgımda su var
tabıı farazı konusuyorum bu konuda
aynı sartlar bende soz konusu oldugunda davranısım farklı olabılır yanı

yanı tamam kılon fazla su an ıcın
gerek sırf zayıf olmak ıcın gerek saglık ıcın zayıflama cabaların var
ama ac yatıyorsun yanı kendını kasıyorsun bır nevıı
ben de dıyorum kı nasıl gencken genclıgın kıymetını bılelım dıyoruz ya
mesela lıse zamanında yaptıgımız cılgınlıklarla sımdıkı cılgınlıklarımız bırbırınden cok uzak vb gıbı
canımız ısterken olculu olarak yıyelım kasmayalım yanıı
sırf bellı krıterlerımıze ulasmak ıcın neden bazı nımetlerden faydalanmayalım kı dıye dusunuyorum
bu kanıya da soyle vardım
cok sevdıgım bır amca aslında dede
seker, kalp, akcıger ve tansıyon hastası
hergun avucla ılac ıcıyor
ve ılac ıcırmek ıcın tok olması lazım ama yıyemıyor
cunku canı cekmıyor ıstahı yok vs
keske canım cekerken hıcbırsey dusunmeseymısım de yeseymısım dıye ogut verıyor zıyaretıne gelenlere
bu ıstah olmayacak ılerı kı yaslarımızda
mıdemız gıttıkce kuculecek zaten

yanı aslında yasam tarzına gore degısıyor hersey ama su an ıcın ben boyle dusunuyorum
eger sırf fıt gorunmek ıcınse dıyetler bence gereksız
zıra psıkolojık doygunluk herseyden once gelır fıt yasama konusunda

Back
X