2008 Kasım Anneleri

Aminnn
Allahım taşıyamayacağımız yük ,dermansız dert ve hastalık vermesin
çok yakın arkadaşımın 1.5 yaşında oğlu var
boynunda bişey farketmişler
ultrason falan çekilmiş dr antibiyotik verip yollamış
içleri rahat etmemiş çapada bi dr tanıdıklarına söylemişler hemen getirin ihmal etmeyin demiş dr
götürdüler .parça alındı biyopsiye gitti
lenf kanserinden şüpheleniyolar .kaç gündür ona çok sıkıldım
üzüldüm
çok zor Allahım evlatlarımızla sınamasın bizleri .dermansız dertler vermesin.kimseye muhtaç etmesin .nerde vcarsa şifasını versin içinde benim küçük oğlumada .nasıl savunmasız ,hiç bişeyden haberi yok.oyyyy Allahım yardım et nerde varsa

allah sıfa versın maytabım
cok zor bır anne ıcın
tahmın edebılıyorum kuzumun kırkı cıkınca oksuruk ve hırlama sıkayetıyle doktora goturduk
doktor bronsıt dedıgınde dunya basıma yıkıldı sanmıstım
hıckıra hıckıra aglamıstım kuzum hasta oldu dıye
herkes bana kızmıstı allah baska dert vermesın dıye
dusununce allahım herkese sıfa versın cok zor

maytapcım umarım kötü bişey çıkmaz çok küçük daha ,allah şifa versin ..
yaş olayına bende takılıyorum ,eskiden bi fön çektirir bi makyaj taş gibi olurdum ,şimdi öyle durmuyo ,kırışığım filan yok ama kendimi yaşlanmış görüyorum aynada

selam güzel ve genç hatunlar yaa noliy size anlamadım havanın şeysi zaar
ben her aynaya baktığımda kendimi daha genç daha olgun daha kadınsı görüyorum valla
benim kocanın içi geçmiş olsada(puhahahah)ben kendimi hala genç hissediorum her ne kadar 25 yaşında olmuş olsamda olsun içinizde olsun be güzeller iyi şeyler düşünün ki iyi şeyler olsun
maytabım geçmiş olsun cnm yaa tüylerim diken oldu valla allah kimseyi evladıyla sınamasın rabbim
çok zor bişey inşallah bişeyi çıkmaz
ayçacımm eviniz hayırlı olsun allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin:82:

Bende 1,5 saat sonra çıkıcam, diyetisyene gidecem.Kadın beni gördükten sonra yapılacak bişi yok senin için, ne istiyosan ye iç deyince eve geçerim:))

Bende 1,5 saat sonra çıkıcam, diyetisyene gidecem.Kadın beni gördükten sonra yapılacak bişi yok senin için, ne istiyosan ye iç deyince eve geçerim:))

yasmin öyle bi diyetisyen maceramız olsa hoop bahaneyle akşam yemeklerini sağlıklı salatalara dönüştürüverirdim.oğlana yaparızda kendimize yemek memek yapmazdım süperde olurdu.şimdide yapabilirim aslında belim kalın geliyor bana sen bi git bakalım ne diycek

Belini görebilirse yorum yapar herhalde.Ama zannetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…