- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #94.041
Çileğim ne anladın, onu diyorum işte yaaw:)
Kız Polipe takacan beni çıtır hatunla![]()
takilmma kuzumyaaa,artik aramizda o kadar espriyi anlaman varsa yazik yani.
iyi anladim kuzum rahat ol.
muck
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah kizim sen harbii delisi nne güldüm yaaa,evet ertesi gü nanneme gidip olayi esitleyemem ama bu durumlari tuncain burnundan getirebilirim ..!bak zorla icime kötülül kattin
zati gidesim yok,yok yere olay cikarip belki gitmem.aman gelin hanim bin naz bin sifa bakalim neler yapcak.
hayat cok garip kizlar,bu görümce hanim ik iyil önce rahat bi 90 kilo vardi boyda kisa.ama bi zayiflad simdi gayet zayif ama onca spor yapamsina ragmen sarkik filan etler.ayy bi görseniz midesi kucukmuste yiyemiyormusta annesi bi yandan kendi bi yandan zayifligina uzuluyorlar.ülen ben yilalrdir zayifim daha agzimdan bisiy duymamislardir neysee bugun kotu rugum benimle dolasiyor.
tuncay gelmek uzere gelsin beni disari ciakrtip gezdirsin yoksa kesip biccem milelti.
Polipecim suyunu üzerinde 2-3 parmak kalınlığında kalacak şekilde koyarım.Ben 1 gün önceden ısladığım için şişiyo zaten.Çok pişerse özleşiyo.Ben biraz diri severim.Benimki tefal clipso. 25 dk.da çıkarırım en geç..
aman alaiyorum istede bosluktan onu düsündüm bian..
kiz polisss hec selülitim yok benim,ayrica bi bebe dogurup 25 kilo almama ragmen catlagim patlagimda yok.allama koyarim bak suraya nü fotomu,deelendirmeyin beni,ayrica yemegim harika olmus,topunuza pisircem bigün :)
Selüliti yokmuş.Yoksa yok.Madalya mı takıyolar.Kocandan başka kim görecek? Ne demek , selüliti olan insan değil miBak bende açarım haaa:)))))))
heheh güldürdünüz beni kızlar...
çileğim afiyet bal şeker olsun nohut yimeğin canım...
yasmin sende iyi döktürmüşün maşşallah...
anam kaç aydır burdayım bugün yarın bekledim hanımlar anca kıçını kaldırdı lojmandakiler...cuma bana geleceklermiş cumada kocam evde yarın dedim ama ev çarşamba pazarını geçti nasıl kalıcam ben bu işlerin altından ...
neler yapım akıl verin bir iki şey aklımdada..
geçen kociye dedim sen bana bir siirli değnek al ben artık bu yükü zor taşıyorum diye sen yeterki iste dedi.. yani azcık dokundurdum bana biraz daha yardımcı ol diye nerdeeee...
bu modellerde teşhircilik hat safhada olur yazın sahilde bikinileriyle,düğünlerde minileriyle her fırsatta bi taraflarını göstermeye çalışırlar. ay yiyom yiyom kilo almıyom,veya bir çocuk doğurdum beş çocuk doğurdum taş gibiyim tarzı söylemleri yoğun olan bu tipleri tek üzecek kelime ayy görmeyeli çok yaşlanmışsın dır.zira bunlar hayatı kendi etraflarında ayna gibi görüp ellerinde allık fırçasıyla uyurlar.görüntüleri sağlıklarından hep ama hep daha önemlidirdahada yazacamda yoruldum gı
(çileğim bu sondu walla uğraşmıycam bi daha seda yok ya bütün enerjimi sende boşalttım)
sağol tatlım, inşallah şimdi kuzular uyursa başlıycam bir yerlerden...:))sen yaparsın nazlım kolay olanı herkez yapar sen zor işlerin sultanı olarak kalacan hep aklımda 2erkek anasısın sen etimekli bi tatlı yap bir ikide tuzlu yetmezmi
topragimm icindeki kompleksi cikardin galiba,ama benim üzerimden degil baska tarafa lüffen...![]()