• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

dün bi çikolata verdim küçücük bişey zira büyük olunca yemiyor aldı küçük elleriyel bana döndü teşküy edeyim dedi:69:totosunu yediğim bu ara herşeye teşküy ediyo.kirlenince üstünü muhakkak değiştir çıkay diyor.ayakkabılarını çıkarıp ayakkabığa koyuyor.yediği şeylerin ambalajlarını yada evdeki kağıt fazlalrını çöpe atıyor.yediği tabakları lavaboya yada makineye koyuyor.hep böyle giderse gelin yaşadı çok titiz ve düzenli bi erkek bu ya

evet yasmincim ,özel sektör zor iş ,şimdi de çalışma saatleri sabah ve akşam yarım saat olarak uzadı ,bakalım nasıl olucak ,sabah yarım saat daha erken gelip akşam yarım saat geç çıkıcaz artık.böyle giderse dayanamıycam valla daha fazla ,birde iş yerinde huzurumu bozan biri var ,ya o gidecek ya ben ..:19:

resim koyamıyorum evet ,evdeki neti kapattırmıştım taşınırken ,daha bağlatmadım işyerinden giriyorum diye ,burdan da yasaklanıcak gibi görünüyo ,pazartesi toplantı var ,bakalım ne kararlar alınacak ..

polıpe maasallah becerıklı delıkanlı olacak ınsa allah kuzun

ben henuz bır sey yemedım
soyledım ama gelmesı en az yarım saat
beklemedeyım

öyle olacağa benziyor şimdilik, sonra babasına bakıp cozutmazsa iyidir:44:
babası çok süper ahşap masa ile sandalye almış kalkmadı başından şu makina krizini çözünce çekeceğim fotoları inşallah.Allahım yemeğini bile oraya istiyor sanki yiyecekmiş gibi:56:
bende acıkmadım ama yemezsem düşer şekerim bi tost yiyeyim bariii bende 2dk da gelir benimki:97:

SELAM KIZLAR
ayy regl oldum çok fenayım valla bugun
heryanım ağrıyor tamgün yatışa ihityacım var bugun:(( ama nerdeee
yarın babamın 52si olcak
işe gelmiycem bişeyler yapıcam geceden
bu sefer etli pilav yapmıycaz
börek çörek olsun dedik
buğra dedesine telefon etmek istiyor şimdi de:((
aradı aradı bulamadı annemlerde
telefonla konuşcam ara diyor:((
şimdi ne yapıyım ne diyim ben:50:

eylül nerelerdesin ya yüzünü gören cennetlik oldu valla

selam ahali,hayatimda ilk defa etli nohut yemegi yaptim pisiyor..cok heycanlandim bian :69:

ben sevmem nohutu ama kocis co kseviyor yillardir isterdi bugün yaptim,ayy pissin bi tabak yiyim bakalim nasil olmus:)

selam ahali,hayatimda ilk defa etli nohut yemegi yaptim pisiyor..cok heycanlandim bian :69:

ben sevmem nohutu ama kocis co kseviyor yillardir isterdi bugün yaptim,ayy pissin bi tabak yiyim bakalim nasil olmus:)

suyunu çok kaçırmadıysan çok lezzetli olurr ayy bayılırım(çam ağacının altına koy bi tabak getirsin ssizin ordaki noel babalar bana:86:)

suyunu çok kaçırmadıysan çok lezzetli olurr ayy bayılırım(çam ağacının altına koy bi tabak getirsin ssizin ordaki noel babalar bana:86:)

valla ayarladim bakalim suyunu muyunu,ben yaptim artik gerisi ona kalmis pissin iyi olsun :)

ahahahah bizim noel babamiz bilmez nohutu kizim,ben sana bi sise sarap gönderim,nohutta

neymis bea...

derınım sen hala telasın yorgunlugunu atamadın
allah mekanını cennet etsın babanın
sımdıden hazırlıklarına da kolay gelsın

cılegım ellerıne saglık canım
ben de dusunuyorum aksama ıslatsam mı dıye
ancak yarına pıser tabıı
aksama tembel menum var
ugrasamayacagım maalesef

saol lorecim
ne yemek var kız akşama
dün bende kardeşime gittim oturmaya
bugune yemek yapamadım:((
fasulye ısladım da gidince hemen pişirebilirim aslında düdüklüde
bilmiyorum ama uğraşacak halim kalmayabilir aç aç
ne yapsam başka tavuk pirzola mı alsam yine
benim tembel yemeğimde oo:))

saol lorecim
ne yemek var kız akşama
dün bende kardeşime gittim oturmaya
bugune yemek yapamadım:((
fasulye ısladım da gidince hemen pişirebilirim aslında düdüklüde
bilmiyorum ama uğraşacak halim kalmayabilir aç aç
ne yapsam başka tavuk pirzola mı alsam yine
benim tembel yemeğimde oo:))

pirzolamıydı kız o bende buttu diye geçen but yaptım içimdende derinin yimeği dediydim:37:

bizde içmeyizz:))
balayında odaya şampanya gönderdiler ve tabi başka bir sürü ıvır zıvır
büyük bir zevkle köpürtüp biraz fışkırtıp sonra lavaboya dökmüştük:))))))))))))))

Hepiniz tembel hatunalrsinz iste,kizim biraz becerikli olun nohut yemegi filan yapin kocislerinizie :27:

aaa sizin yerinize ben utaniyorum vallaahi,olamzki böyle.

bizde içmeyizz:))
balayında odaya şampanya gönderdiler ve tabi başka bir sürü ıvır zıvır
büyük bir zevkle köpürtüp biraz fışkırtıp sonra lavaboya dökmüştük:))))))))))))))

oda iyiymiş gı hiç aklıma gelmediydi:81:

nette okumuştum vc yide kolayla temizliyormuş bazı kadınlar özellikle çamaşır suyu alerjisi olanlar.çok etkiliymiş

Back
X