• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

çilek hanıma söylemeli onuu
zira ben kola ağzıma sürmem
bak hatun bakk
taptığın şeyi nerde kullanıyormuş millet
bak ta nefret ett bırak şu meretii
sigara gibi valla
çok arkadaşım var bağımlısı
ama farkında değiller

aksama kuzumun bır kase kadar corbası var
ama annemden kuzunun corbasını getırebılırım de

bıze de kumpır
borek yaparken kozledıgım patateslerımı kumpır halıne getırecegım ınsa allah
ve karnıbahar kızartması yanında bol yesıl salata
ve acı sos
o kadar baska da bır sey yapamam valla
cılek kadar becerıklı degılım zaar

aksama kuzumun bır kase kadar corbası var
ama annemden kuzunun corbasını getırebılırım de

bıze de kumpır
borek yaparken kozledıgım patateslerımı kumpır halıne getırecegım ınsa allah
ve karnıbahar kızartması yanında bol yesıl salata
ve acı sos
o kadar baska da bır sey yapamam valla
cılek kadar becerıklı degılım zaar

senin böcek çorba seviyor herhalde hep çorbası var diyon bizimki bıktı çorba işinden sadece bamyayala tavuklu çorba yiyor

derin kafa bitsin kolalarim bidaha icmiycem insl.yani daha az iccem ..

oooohooo topramnaptin sen bea,ben anlamam kizim öyle seyelrden.

bende anlamam ama olsunda bana laf olsun.ha yapamazsın deme sidik yarışında üstüme yoktur 40 kat baklava bile açarım gaza geleyim yeterki.şimdi kaybol gözüm görmesin seni

azaltcam kuzularim vallahi,az kaldi...

ya bu ara benim danacikta istemiyor corbayi,ben iki güne filan veriyordum simdi istemiyor.

ben pilaff yogurt severim diyor,hatta bazen mönüyü deniz hazirliyor.galiba biktik corbadan.

bagirsaklarini yumusak tutarmis babanem öyle derdi,oyüzden icsin istiyorum arada.

bu arada facede bi fikra paylastim okuyun bi,ayy cok güldüm sinirlerim bozuk zaar.

Allah'ıma bin şükür.7,30 da başladım yemek yapmaya, tavuklu şehriye çorbası, barbunya, pirinç pilavı ve sütlacımı yapıp, 9,00 da oturdum tv karşısına.:12:

Allah'ıma bin şükür.7,30 da başladım yemek yapmaya, tavuklu şehriye çorbası, barbunya, pirinç pilavı ve sütlacımı yapıp, 9,00 da oturdum tv karşısına.:12:

adamım bana bi barbunya tarifi vir bakeyim bende ilk yapcam annemler yemezdi bende aldım alacam derken bu vakit oldu zira ben severim her ev yemeğini sevdiğim gibi

polıpem sevdıgınden degıl de
etı cok zor yedırıyorum
ondan dolayı corbasını bol sebzelı ve etlı yapıyorum kandırıyorum yedırmek kolay oluyor
uzerıne bızımle oturuyor masaya canı ısterse ıstedıgınden yıyor

adamım bana bi barbunya tarifi vir bakeyim bende ilk yapcam annemler yemezdi bende aldım alacam derken bu vakit oldu zira ben severim her ev yemeğini sevdiğim gibi

Yavrum barbunyaları ılık suya ısla birgün önceden.Soğan doğra, bol soğanlı güzel olur.Azıcık biber salçası, biraz da domates salçası koy.Patates ve havuçları da istediğin şekilde doğra.Ben ufak 2 havuç, orta boy bir patates koyarım.Tuz, yağ ve bir tatlı kaşığı şeker koy.Karıştırıp düdüklüyü ocağa oturtuver canım.İstersen sarmısak ve limon ilave et.En son servis sırasında maydonozda ekleyebilirsin.Düdüklüde 20-25 dk arası pişiririm ben.Patates ve havuç rengini kaybetmesin dersen düdüklüye koyma, ayrı bir yerde haşla en son ekle.Afiyet olsun tosunuma:)))

aksama k.valideye davetliyiz,görümcekim balayindan döndü damadin ailesi ve bizi yemek yiycez.gerildim niyeyese..

sende sırf deplasmandasın yani ertesi gün anneme gideyim deyip eşitleyemezsin stresleri(bknz.tuncay kaynanaya yemeğe davetli):89:

acar geline bi bak bakalım yaramışmı balayı
:82:

Yavrum barbunyaları ılık suya ısla birgün önceden.Soğan doğra, bol soğanlı güzel olur.Azıcık biber salçası, biraz da domates salçası koy.Patates ve havuçları da istediğin şekilde doğra.Ben ufak 2 havuç, orta boy bir patates koyarım.Tuz, yağ ve bir tatlı kaşığı şeker koy.Karıştırıp düdüklüyü ocağa oturtuver canım.İstersen sarmısak ve limon ilave et.En son servis sırasında maydonozda ekleyebilirsin.Düdüklüde 20-25 dk arası pişiririm ben.Patates ve havuç rengini kaybetmesin dersen düdüklüye koyma, ayrı bir yerde haşla en son ekle.Afiyet olsun tosunuma:)))

suyunu nasıl ayarlıyon tontişim bide düdüklüye göre değişirmi erimesin benimki kuru fasülyeyi 25-30 dk da falan pişirir

sende sırf deplasmandasın yani ertesi gün anneme gideyim deyip eşitleyemezsin stresleri(bknz.tuncay kaynanaya yemeğe davetli):89:

acar geline bi bak bakalım yaramışmı balayı
:82:

ahahah kizim sen harbii delisi nne güldüm yaaa,evet ertesi gü nanneme gidip olayi esitleyemem ama bu durumlari tuncain burnundan getirebilirim ..!bak zorla icime kötülül kattin :47:

zati gidesim yok,yok yere olay cikarip belki gitmem.aman gelin hanim bin naz bin sifa bakalim neler yapcak.

hayat cok garip kizlar,bu görümce hanim ik iyil önce rahat bi 90 kilo vardi boyda kisa.ama bi zayiflad simdi gayet zayif ama onca spor yapamsina ragmen sarkik filan etler.ayy bi görseniz midesi kucukmuste yiyemiyormusta annesi bi yandan kendi bi yandan zayifligina uzuluyorlar.ülen ben yilalrdir zayifim daha agzimdan bisiy duymamislardir neysee bugun kotu rugum benimle dolasiyor.
tuncay gelmek uzere gelsin beni disari ciakrtip gezdirsin yoksa kesip biccem milelti.

Back
X