- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #94.021
ilk kez nohut yapan hatuneee
biz giçen hafta yidükk nohut yimaaa![]()
Hih hic umrumda deeellllll,yeni yapmis biri olarak havami indiremezsiniz ugrasmayin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk kez nohut yapan hatuneee
biz giçen hafta yidükk nohut yimaaa![]()
Hih hic umrumda deeellllll,yeni yapmis biri olarak havami indiremezsiniz ugrasmayin.
Allahım nohut falan bekar yimeği yapıyonmu etli topalak su böreği sac arası hah avratım diye gez ortalarda, yoksa gözüme gözükme :82:
aksama kuzumun bır kase kadar corbası var
ama annemden kuzunun corbasını getırebılırım de
bıze de kumpır
borek yaparken kozledıgım patateslerımı kumpır halıne getırecegım ınsa allah
ve karnıbahar kızartması yanında bol yesıl salata
ve acı sos
o kadar baska da bır sey yapamam valla
cılek kadar becerıklı degılım zaar
derin kafa bitsin kolalarim bidaha icmiycem insl.yani daha az iccem ..
oooohooo topramnaptin sen bea,ben anlamam kizim öyle seyelrden.
Allah'ıma bin şükür.7,30 da başladım yemek yapmaya, tavuklu şehriye çorbası, barbunya, pirinç pilavı ve sütlacımı yapıp, 9,00 da oturdum tv karşısına.![]()
Allah'ıma bin şükür.7,30 da başladım yemek yapmaya, tavuklu şehriye çorbası, barbunya, pirinç pilavı ve sütlacımı yapıp, 9,00 da oturdum tv karşısına.![]()
ne demek istiyon yaniiiiiiiiiiiii![]()
adamım bana bi barbunya tarifi vir bakeyim bende ilk yapcam annemler yemezdi bende aldım alacam derken bu vakit oldu zira ben severim her ev yemeğini sevdiğim gibi
aksama k.valideye davetliyiz,görümcekim balayindan döndü damadin ailesi ve bizi yemek yiycez.gerildim niyeyese..
ne demek istiyon yaniiiiiiiiiiiii![]()
Yavrum barbunyaları ılık suya ısla birgün önceden.Soğan doğra, bol soğanlı güzel olur.Azıcık biber salçası, biraz da domates salçası koy.Patates ve havuçları da istediğin şekilde doğra.Ben ufak 2 havuç, orta boy bir patates koyarım.Tuz, yağ ve bir tatlı kaşığı şeker koy.Karıştırıp düdüklüyü ocağa oturtuver canım.İstersen sarmısak ve limon ilave et.En son servis sırasında maydonozda ekleyebilirsin.Düdüklüde 20-25 dk arası pişiririm ben.Patates ve havuç rengini kaybetmesin dersen düdüklüye koyma, ayrı bir yerde haşla en son ekle.Afiyet olsun tosunuma:)))
sende sırf deplasmandasın yani ertesi gün anneme gideyim deyip eşitleyemezsin stresleri(bknz.tuncay kaynanaya yemeğe davetli):89:
acar geline bi bak bakalım yaramışmı balayı:82: