• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

gunaydınnn
kımseler kalmamıs dun yıne bos kalmıs burada canlarım

sakın bır aksam gecırdık
ama erken cıkıp evımın ıslerını kocıs gelmeden bıtırdıgımden sanırım sakındı
ama aksam uyumak ıstemeyen kuzum yatakta hoplayıp zıplayarak aklımı cıkarıyor
atlama gırısımlerını koltuktan koltuga atlama olarak bır ust kademe cıkardı
ama genel manada ıyıyız sukur

sız de ne var ne cok

Günaydın hatunlar.Bizde sakin bir akşam geçirdik.Akşam diyetisyene gidecem.Kadın doğumada gitmem lazım, randevu alamadım.Adet olamadım, karnım küp gibi.Test filanda yaptım ne olur ne olmaz diye.Yok bişi.Tekledi benimki:((

yasmınım hadı hayırlısı olsun
dıyetısyene basladıgına gore calısmalar hızlanmıs durumda

ınsa allah anılıma guzel bır kız kardes gelır

Yok be yavrum.Kilo 73 oldu.Yazın Anılımı denize götüreyim, o zaman başlıcak çalışmalar.Yokuşları tosur tosur çıkmaktan bıktım.Bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum:( 14 Çift ayakkabım kullanım dışı.Koca söyleniyo , ya giy ya at diyo, kalabalık yapmasın istiyo..Takım elbiselerim var, bir bacağım girmez..

Herkese günaydın kızlarrrrr
Çok çok çokkkkk yoğunummm bu yüzden pek giremiyorum geçmişide okuyamadım dün kocişe hediye parfüm aldım yılbaşı için o da bana çanta almış :D süpriz süprizlikten çıktı kociş beğenmem die netten kamera aracılığıyla göstererek beğenmemi sağladı öle aldı :D ama o benim ne aldığımı bilmiyor ne cadıyım değil mi neysem baş ağrım var çok fena yorgunluktan kaynaklı birde vücud kırgınlığım inşallah hasta olmam buarada kızlar mudo da %50 indirim var ve acayip şık şeyler var yılbaşı hediyesi veya ev hediyesi almak isterseninz muhakkak bakın derim ben dün ablamla yengeme çok şık bir kurabiyelik tabak aldım kırmızı simli ortasında altın rengi kalpli bir demir ve fiyat ne kadar biiliyormusunuz şok olucaksını 14 tl mudo kartınız varsa 10 tl ye düşüyor
Bence kaçırılmaz öle küçük bişeyde değil ebatı sufle büyüklüğünde neysem ben yine işlere doğru dalıyorummmmm müsait olursam bakarım ara ara öptümmmm hepinizi

Yasom hadi hayırlı olsun ben genelde diyetisyene gitme taraftarı değilim nedenide bana program verilse uyamam zorlanırım kısıtlanmış gibi hissediyorum kendimi bu yüzden kendi bildiğimi uyguluyorum ve şun 72 den 68,5 e düştüm toplam 3,,5 kilo 1 ayda hedefe son 3,5 kilo darısı başına şekercim bende belkim ilerde size bir sürpriz yapabilirim hayat neler getirir bilinmez ;)

sedacım gule gule kullanın canım hedıyelerınızı

ben ozellıkle yılbası hedıyesı dıye bırsey almıyorum esıme
ama cıkabılırsem bırkac sweet almayı dusunuyorum kazak gıymıyor beyımız

bugun ısyerı bınamızda yılbası partısı var aksama dogru
davetlıyım bende ve hedıye cekılısı vs yapıldı
aksam ustu gıdıcem ama cok uzun kalmam sanırım

GÜNAYDIN KIZLARR len ben bugün sanıyordum yılbaşı muhabbetini yarınmış neyse bakalım.hoş ne farkederse benim için hiç önemi olmasada takılıyor işte insan

yasemin gazan mübarek olsun şimdiden umarım bahara istediğin ölçülere ulaşırsın.yaz tatili demişinde benimde düşününce içim bi coşuyor.ardayla ilk tatilimiz 6 aylıkkendi oturamıyordu kumu kazıp gömmüştük alt tarafını ,oturur pozisyon almıştı, durmadan kum yedi ne kadar yok mok desekde 6aylık çocuk kaşla göz arasın da hoop avuçalyıp tıkıverdi ağzına başta korksamda etrafdan salıveeer diyenlerin gazıyla ellemedim bezi harfiyat alanı gibi olmuştu.:30:
buyaz 1,5 yaşındaydı kumlar kovalar oyunlar daha bi farklıydı sahilde bi köpek bulup hayvanın direk yemek borusuna bisküvi sokmak suretiyle beslemişti oda bunu ayarı sanıp ilk yalnız kalışında yıkmıştı kumlara altalta üst üste yuvalandılar benim deli dalgındı çok korktu ama köpek çok eğlenmişti.ve yine yaz geliyor dahada büyüdü bakalım neler yapacak paşam benim artık tatillerimiz daha keyifli bizim şükür rabbime:69:

Teşekkürler kızlar bizde de öyle yılbaşı hediyesi yoktur adet değildir ama bazen içimden geliyor yılbaşı da vesile oluyor :D
evlilik yıldönümümüz 20 ocakta nikah 29 ocakta düğün oldu 29 ocakta cumartesiye geldiği için 29 ocakta kutlayacağız :D
Tekrar hediye bunalımına giricez genelde evlilik yıldönümümüzde hatrı sayılır şeyler alırız birbirimize şimdiden ne alsamın karamsarlığına düştüm :)

bizimde bügün yılbaşı kutlamamız var 5 te

Son düzenleme:
polıpe bızım bu yıl kı tatılımız cok guzel gecmıstı
kuzum topla, kova setıyle ve kendınce buldugu arkadaslarıyla cok guzel oynadı
buyudukce daha oturuyor hersey

ben sımdıden tatıl rezervesı yaptıralım dıyorum ama esım kabul etmıyor maalesef
sımdı yaptırırsak bayagı uygun oluyor fıyatlar ama esım bız canımız ısteyınce cıkar gıderız baglama sımdıden bızı bır yere dıyor

sedacım herseyın tarıhı yakın bırbırıne
kalıcı hedıyeler almak mantıklısı

selam fıstıklar
sedoşum güle güle kullan
policim o herife bayılırım ne büyük bi değişim geçirmiş estetikmi aceba
aman varya 2009 girerken seviniyoruz ,2010 girerken seviniyoruz ,2011 girerken seviniyoruz seneler birbirini kovalayıp duruyo insanlar umut ediyo istisnalar kaideyi bozmaz ama her yeni sene gideni aratıyo.geçmesin bu kadar çabuk seneler ya yada güzel şeyler getirsin beraberinde inşallah
bizim iş olmadı kızlar yaa artık moralim bozulmaya başlıyo .bu zamana kadar sabırla bekliyordum ama artık neden diye sorgulamaya başlıyorum .aslında isyan etmek istemiyorum.Allah bu günümüzü aratmasın inşallah

maytabım hakkınızda hayırlısı canım
sıkmayın canınızı esının de stresı artmıstır kesın
ama vardır bunda da bır hıkmet deyın canım
umarın en kısa zamanda en guzelıyle olur

keske vakıt bu kadar cabuk gecmese
yaslanıyoruz bız de bu arada
ben yaslanmaktan korkuyorum acıkcası

amin lorecim
bende korkuyorum lorecim yaa yaşlanmaktan gerçekten korkuyorum
bazen büyükler diyo siz daha gençsiniz ,senelere öyle çabuk geçiyoki falan diye
empati yapmaya çalışıyorum söylerken içim sızlardı ayy acaip kıskanırdım herhalde..bilmiyorum :))

maytabım sanmam estetik olduğunu erkekler bi evreden sonra çoook değişiyor geçen kıvanç tatlıtuğu gördüm 14-15 yaşlarını analatamam yani dur bulursam koyayım buraya
iş meselesinede bol dua et sabrınız sınanıyor sanırım umarım yeni yıl yeni mutluluklar kısmetler getirsin hepimize bugün ağaçtı dilekti muhabbetini sevmem ama içten çok arzuladığımız dualarımızı burdan yüksek sesle söyleyelim bize kapısını hiç kapatmayan Rabbim duysun diye

ben yapıyım açılışı[/B]Allahım sen evrendeki tüm çocukları yardımınla rahmetinle kuşat,kuşatki bizim elimizin yetişmediği gücümüzün yetmediği yerlerde onlara kaza bela ve kötü insanların şerri uğramasın yarabbim
$y1p8ZEGoBXxUR630SdedfoikXriDMrqBPtC2xv3XwrDDEJxUClrzX6xep2TSVdR_PPTF79MLKA2TbH57oJazFCSXA.webp

Son düzenleme:
ben zaten kahrımdan olurum herhalde
ben cok duygusalım cok nazlıyım ılgı ve alakaya cok ıhtıyac hıssederım
ve goremedıgımde de cok uzulurum kahrolurum
genclıgımde boyleysem yaslılıgımda ne olur kımbılır
huysuz bır yaslı bıle olabılırım yanı o kadar
korkuyorum onun ıcın

Korkun zaten:( Geçen gün saçlarımı jöleledim.Belki Anıl doğduktan sonra hiç bu kadar uğraşmamıştım. Ama doğurmadan önceki halime hiç benzemedim.Yakışmadı gibi.Yanaklar şişmiş, kırışıklıklar artmış.Eskisi gibi hiç olmuyo:((

ayyy evet yas ılerledıkce bakımlı olsak bıle genclıgımızdekı gıbı durmayacak degıl mı
hatta bır de gencelere ozentılıkle bıle suclanabılırız

bende cumartesı mısafıım gelecek dıye kuafore gıttım fon cektırmeye ama cok sıra vardı
geldım evde kopukle sekıllendırdım ama eskı yuz ıfadem yoktu
ne acıı

Son düzenleme:
Back
X