- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım aman kendine dikkat et üç ayı atlatalım sonrasında düşük riskimiz azda olsa geçiyor bırak dağınık kalısın inan mutfak haricinde hiç birşey yaptığım yok bulaşık mak . dahi eşim boşaltıyor eğilip doğrulmayım ani hareketler yapmayım diye ama yine de bendede hafif kanamalar görüldü ama adet dönemlerine yakın bu tür kanamalar ve karın kasık ağrıları şikayetleri görülebiliyrmuş meraklanma sadece dinlen kendini yorma.....
bu arada güzelim takvimimi demişsin ben bugün 7+2 yim nasıl düzelticez ayarlarsan sevinirim .......çok şükür CRL görüntüsündede ogün 6+6 dıydık ve CRL ile aynı gidiyormuşuz birdahaki randevumuz 2 hafta sonraa
Geçenlerde 2. adet siklüsünde karnımda ağrılar olmuştu.
Bu sefer adetle alakalı değildi ben biraz iş yapmasaydım olmazdı.Şimdi iyiyim şükür kanamam yok.Dinleniyorum bol bol.Aman sende dikkat et.ben şimdi hiçbir iş yapmıyorum.
7+2 isen son adet tarihini 23 Şubat olarak değiştir takviminden canım.Senin takvimin nerden nasıl yapılıyor bilmiyorum,kendin yaptıysan yeniden 23 Şubat tarihine göre yapabilirsin.
Günü tam olmazsa bi kaç gün önemli değil zaten zamanla bebek senin hesapladığından öne geçiyor.
Benimki mesela şimdi kendi yaptığım takvimin 1 gün önüne geçti
Ben şimdi sana başka bir tane hazırlayayım beğenirsen kullanırsın