2008 Kasım Anneleri

Geçenlerde 2. adet siklüsünde karnımda ağrılar olmuştu.
Bu sefer adetle alakalı değildi ben biraz iş yapmasaydım olmazdı.Şimdi iyiyim şükür kanamam yok.Dinleniyorum bol bol.Aman sende dikkat et.ben şimdi hiçbir iş yapmıyorum.

7+2 isen son adet tarihini 23 Şubat olarak değiştir takviminden canım.Senin takvimin nerden nasıl yapılıyor bilmiyorum,kendin yaptıysan yeniden 23 Şubat tarihine göre yapabilirsin.

Günü tam olmazsa bi kaç gün önemli değil zaten zamanla bebek senin hesapladığından öne geçiyor.
Benimki mesela şimdi kendi yaptığım takvimin 1 gün önüne geçti

Ben şimdi sana başka bir tane hazırlayayım beğenirsen kullanırsın

Deryacım ben kendi yaptığım siteden sana da yapmak için denedim oluyo tam sonuna geliyorum,link açılınca resim değil bir sayfa karışık yazılar çıkıyor.

Sen artık eski takvimini yaptığın siteden yeni bir takvim yap canım 23 şubat tarihli olsun.Sat ın.

darkcim yaa
gecmis olsun canim benim, duygulandim yazdiklarini okurken inan, zaten hic kolay olmadi mucizelerimizin haberini alabilmek icin az mi bekledik hepimzde, simdi ister istemz insanin yuregi bi kus gibi titrek oluyor en kucuk bi olumsuzlukda bile ne yapcagimizi sasriyoruz. gecen haftalrda ayni hatayi bende yaptim ve eve ilk defa gelecek misafirlerim var diye dip kose temzlik yaptim oyle yoruldumki aksama benimde hafif bir kanamam oldu isin kotusu misafrlerim de gelmedi, esimden sitem dolu sozler duydum tabi sonunda. sukur hic bisi yok her sey yolunda simdlik ama dedigin gibi is degil naz yapma zamani sanirim simdilik :)

bu arada bulantilarin nasi oldu . ben cok sukur iyiyim derken bir haftadr basimi kaldiramaz oldum yastikdan. butun isleri esim yapar oldu sagolsun. bide gecen gun sana gonderdigim mesajlarimi aldinmi diye sormsun zehra vural adina gelen sadece kasim annelerinin oldugu linki verdigin mesajin geldi canim benim onun disinda burda okums oldugum mesajlarin vardi:) ya darkcim bide bisi sorcam su takvimleri hangi siteden yapiyonuz ben google den baktim ama istedigim gibi bisi bulamadim. yonlendirirsen sevinirim. simdiden tesekkur edeyrum canim.

butun kasim annelerinin ve tabiki yeni hamile kalan arkdaslarin ilk uc aylarini kazasiz belasiz atlatmalrini diliyrum rabbimden . optum canim

Sağol canım,şimdi kesinlikle naz yapcam zaten.
İşte ne gerek varsa bu zamanda misafirin değil mi? Benim şimde çok üzüldü.zaten ben ilk söyleyemedim ona.Sonradan söyledim ancak.Baktım içim rahat değil.Aslında sabah 4 gibi oldu kanama.Ama ben okulda oldu dedim.

Benimde eşim yapıyo sağolsun.Bulantılar bazen çok yoğunken bazen hafifliyor sanki.

Bide benim bulantılar akşam yoğun ya bende mümkün olduğunca akşam erken yatmaya çalışıyorum.Daha iyi oluyor.

Bi kaç tane göndermiştim mesaj ama tam göndermeden sayfayı mı kapattım acaba? Neyse canım.
Ben lilypie.com diye aratıp bu siteden yaptım.Ama bugün bi arkadaşa denedim olmadı.Herşeyini ayarladım son aşamada verdiği linkte bişey çıkmıyo.Karman çorman yazılar çıkıyodu.
Dene istersen bir de sen.Lilypie.com adresinden

İnşallah şu 3 ay çok iyi geçer hepimize dediğin gibi canım.Öptüm bende.Kib

canlar cok dikkat edın bırakın evişini falan :) yapıyoruzda noluyo yıne pisleniyo :roflol: hem bugunlerınızın tadını cıkarın naz yapın biraz görsünler kadın olmak neymiş :)):)):)) allahım bagıslasın bebeklerınızı inşaallahhhh

Tamam kuşum dikkat edicem sözzzz
Göstercem onlara nasıl nazlı anne olunuyo :)))) Korkun benden jeyyar

Darkcigim,
Duyduguma cok uzuldum birkac gundur yoktum forumda. Allah yardım etmis cok sukur bebegine bir sey olmamis. Ayni pembe kan bende de vardi 7. hafta basinda seni cok iyi anliyorum. Ama bu tur kanamaları gecirmeyen gebeler nerdeyse cok azmıs. Biz de bununla teselli bulalım sekerim!!!
Tekrar gecmis olsun, yorma kendini sakın,
Opuyorum

Canım öyle şimdi herkesin yaşadığı birşey oldu bu kanamalar.ben çoğunlukla sağlıksız beslenmemizden,hormonlu yiyeceklerden olduğunu düşünüyorum.Benimki yalnız kendimi yormamdan oldu.Şimdi dinlenerek keyfini çıkarmaya çalışıyorum.

Teşekkürler,ilgin için canım,öpüyorum.Sende dikkat et kendine.

Darkınlife canım çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi inşallah devam etmiyordur aman kendinize dikkat edin güzelim ALLAH yardımcımız olsun hepimizin

tamam canım cetvel için uğraşmışsın baya çok teşekkür ederim hakkını helal et ben yapıyorum günü gününe gösteriyor ama URL sini eksik alıyorum sanırım olmuyor sürekli deniycez bakalım

Son düzenleme:

Sağol canım.Şimdi daha iyiym.Bu saatlerde bulantılar artıyor.
Kanamam gelmedi şükür bir daha.

Cetveli denedim ama olmadı.

Sen yapmışsın 1 gün kalmış ha gayret :))

ewt canım sonunda deneye deneye yaptım çok şükür
seninde gece yoğun oluyor herlade bulantılar bende aynıyım sabah pek bişeyim yok
ama gün içerisinde başlıyor ve gece yoğunlaşıyor
baş ucumda peynir tabağı ile yatıyorum çareyi öle buldum
gece wc ye sık kalktığımdan hafif baş dönmeleri ve bulantılar oluyor
bende çareyi böle buldum napalım katlancaz artık

ya cok kotuyum suan pembe kan geldı benden ne yapmam lazım neolur yardım edın

canım moralini hiç bozma ayaklarını yüksekte olacak şekilde uzan dr nu ara sonuçta önmeli bi durum gel derse gidersiniz ama onunda yapacak bişi yoktur ultrasyonda bakmaktan başka

ama telaşlanma bence adet günün gelmişse eğer ondan dolayıda olabiliyomuş
kendini yorma sabahta hemen dr nu ara ve git meraklanma sakın
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum

aradım bıtane ıgen vurulmamı soyledı ıgnenın ısmını unuttum bıle sabahta gel dedı ben o ıgneyı nasıl vurdurcam sımdı acaba dogum hastanesının acılıne gıtsemmıkı dıye dusunuyorum asıl doktorum ozel hastanede ama o suan hastanede degıl bılmıyorum esımde evde degıl cok korkuyorum

korkmana gerek yok güzelim herşey yoluna girecek merak etme bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur üzülme onu da üzme olur mu

bu dediği iğne sürekli kullandığın bir iğne mi

eğer elinde reçeten yoksa hamilede olduğun için hiç bir hastanenin vuracağını sanmıyorum kendi dr nun görev yaptığı hastaneye git dr undan rica et hastaneyi arayıp İĞNEYİ YAPMALARI GEREKTİĞİNİ söylesin

eşini ara haberdar et gelemiyorsa çağır bi taksi git yanında yakınında akraban arkadaşın varsa al yanına
telaş etme ne olur ayyyyyyyy sana diyorum ama inan bende çok telaşlandım hadi hayırlısı bakalımm

yok cnm ya hıc vurulmadım ıgne ben doktorumu aradıgımda ıgneyı soyledı sımdı ıgneyı vurdurun yarında senı gormem gerek dedı esım yarım saate kadar gelır buyuk ıhtımalle korkudan nasıl agladım anlatamam bıde yanlız olunca ıyıce kotu oldum

canım anlıyorum seni ALLAH yardımcın olsun yarın iyi haberlerini bekliyoruz çok üzülme olur mu biliyorum demem yersiz ama iğneden sonra ayakların yüksekde kalacak şekilde uzan olur mu iş falan yapma sakın öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…