- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım aman kendine dikkat et üç ayı atlatalım sonrasında düşük riskimiz azda olsa geçiyor bırak dağınık kalısın inan mutfak haricinde hiç birşey yaptığım yok bulaşık mak . dahi eşim boşaltıyor eğilip doğrulmayım ani hareketler yapmayım diye ama yine de bendede hafif kanamalar görüldü ama adet dönemlerine yakın bu tür kanamalar ve karın kasık ağrıları şikayetleri görülebiliyrmuş meraklanma sadece dinlen kendini yorma.....
bu arada güzelim takvimimi demişsin ben bugün 7+2 yim nasıl düzelticez ayarlarsan sevinirim .......çok şükür CRL görüntüsündede ogün 6+6 dıydık ve CRL ile aynı gidiyormuşuz birdahaki randevumuz 2 hafta sonraa
darkcim yaa
gecmis olsun canim benim, duygulandim yazdiklarini okurken inan, zaten hic kolay olmadi mucizelerimizin haberini alabilmek icin az mi bekledik hepimzde, simdi ister istemz insanin yuregi bi kus gibi titrek oluyor en kucuk bi olumsuzlukda bile ne yapcagimizi sasriyoruz. gecen haftalrda ayni hatayi bende yaptim ve eve ilk defa gelecek misafirlerim var diye dip kose temzlik yaptim oyle yoruldumki aksama benimde hafif bir kanamam oldu isin kotusu misafrlerim de gelmedi, esimden sitem dolu sozler duydum tabi sonunda. sukur hic bisi yok her sey yolunda simdlik ama dedigin gibi is degil naz yapma zamani sanirim simdilik :)
bu arada bulantilarin nasi oldu . ben cok sukur iyiyim derken bir haftadr basimi kaldiramaz oldum yastikdan. butun isleri esim yapar oldu sagolsun. bide gecen gun sana gonderdigim mesajlarimi aldinmi diye sormsun zehra vural adina gelen sadece kasim annelerinin oldugu linki verdigin mesajin geldi canim benim onun disinda burda okums oldugum mesajlarin vardi:) ya darkcim bide bisi sorcam su takvimleri hangi siteden yapiyonuz ben google den baktim ama istedigim gibi bisi bulamadim. yonlendirirsen sevinirim. simdiden tesekkur edeyrum canim.
butun kasim annelerinin ve tabiki yeni hamile kalan arkdaslarin ilk uc aylarini kazasiz belasiz atlatmalrini diliyrum rabbimden . optum canim
canlar cok dikkat edın bırakın evişini falan :) yapıyoruzda noluyo yıne pisleniyo :roflol: hem bugunlerınızın tadını cıkarın naz yapın biraz görsünler kadın olmak neymiş :)):)):)) allahım bagıslasın bebeklerınızı inşaallahhhh
Darkcigim,
Duyduguma cok uzuldum birkac gundur yoktum forumda. Allah yardım etmis cok sukur bebegine bir sey olmamis. Ayni pembe kan bende de vardi 7. hafta basinda seni cok iyi anliyorum. Ama bu tur kanamaları gecirmeyen gebeler nerdeyse cok azmıs. Biz de bununla teselli bulalım sekerim!!!
Tekrar gecmis olsun, yorma kendini sakın,
Opuyorum
Darkınlife canım çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi inşallah devam etmiyordur aman kendinize dikkat edin güzelim ALLAH yardımcımız olsun hepimizin
tamam canım cetvel için uğraşmışsın baya çok teşekkür ederim hakkını helal et ben yapıyorum günü gününe gösteriyor ama URL sini eksik alıyorum sanırım olmuyor sürekli deniycez bakalım
ya cok kotuyum suan pembe kan geldı benden ne yapmam lazım neolur yardım edın