2008 Kasım Anneleri

GİTTİM CANIM HERŞEY COK GÜZELDİ BEBİŞ COK SAĞLIKLI MAŞALLAH bize cok güzel pozlar verdi doktor amcasının bile cok hoşuna gitti güldü ona bize gösterdi bakın böyle yapmış diye cok komik ve cok hoşdu hemen yakalayalım deyip resmini cıkardı bize ve cinsiyetimizi öğrendik

Eeee, neymiş peki cinsiyeti. Başka bir yere yazdın da ben mi görmedim acaba. Cinsiyet listesinde de senin adın yok. Kız mı erkek mi?

Selam kıslar dün doktora gidiceimi sölemistim ve gittik :) Ay cok yoruldum nedense :)
Kilo konusuna hic girmeden :)) Bebeğim gayet sağlıklıymış büyümüş teyzeleri ama yüzünü pek göstermedi o sarıldı orda bisiye yüzünü cok az görebildik ölece durdu yürüdüm gezdim dolastım yine dogru dürüst göstermedi Neyse artık :) yandan pozunu alabildik sadece bu Arada kızmıss bebişim simdi kesinlesti:) ÇoK mutluyum ayrıca 4lü test icin kan verdim sonucları carsamba alıcam ins güsel
cıkarr sonuclarım

gözünaydın yağmurr..

kızlar için genelde aynı şeyi söölüyolar..yüzünü göstermiyor diye. benimkinin de cinsiyeti belli değil. en son gittiğimizde biz de sadece arka profili görmüştük

pamukum ohhh ne güzel poz vermiş sizin bebiş....cinsiyetini niye yazmadın canım, içime erkek doğdu.. hayırlısı olsun.........
yağmurcum gözünaydın canım prensesin sağlıcakla gelsin....

YAĞMUR VE PAMUK GÖZÜNÜZ AYDIN KIZLAR..
CİNSİYETLER BELLİ,BEBİŞLER SAĞLIKLI..
OH OH MAŞALLAH..
ALLAH SAĞLICAKLA DÜNYAYA GELMELERİNİ NASİP ETSİN..
DARISI BAŞIMIZA..
BAKALIM BENİMKİ YARIN NAPICAK?:uhm:

azocum bence sende bebişini kıpı kıpır göreceksin.. sana bakınca senin gibi tatlı bir kızın olacakmış gibi geldi hayırlısı olsun...:)))

YAAAA
KIZMI DOĞDU İÇİNEfisfisfis
HERKES ÖLE DİYO AMA
BENİM İÇİME BAŞTAN BERİ ERKEK DOĞUYO..
GERÇİ ÖNCE SAĞLIKLI OLSUN ÖNEMLİ OLAN ODA..
11+5 DE DOKTORUM ERKEK GİBİ GÖRÜNÜYO AMA KESİN BİŞİ SÖLEMEK İÇİN ERKEN DEMİŞTİ..BİZDE ALIŞTIK..
YARIN BİZİ ŞAŞIRTACAKMI BAKALIM..
AY YİNE ÇOK HEYECANLANDIM..
KALBİM HIZLI HIZLI ÇARPMAYA BAŞLADI..
YARINA KADAR ZOR SABREDİCEM:dance:

kızlar benimde yarın 4 de randevum var.inşallah bende güzel haberlerle döneri m aranıza.kızlarr dra gitmeden yarı saat önce yenilen çikolata bebişi uyandırıp oynamasını sağlıyo aklınızda bulun sun oleeeeeeeeeeee:))))))))

kızlar dr'a giderken tok karnına gidince bebiş daha hareketli oluyormuş dolayısıyle de cinsiyeti daha net görülebiliyormuş yani 'göstermedi' durumu olma ihtimali de en aza iniyormuş
düm üst kat komşum dedi hemen paylaşıyım dedim gerçi dr'a da sormak lazım tabi bilginize sunulur :))

maytapcım hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım...
maytap ve ve yeşim dediklerinizi bende deniyeceğim bakalım benim nminişlerde göstereceklermi bir hafta sonra..

günaydın kızlaar!!!
benimde dr randevum bugün saat 2 de..
çok heyecanlıyım..
tavsiyelerinize uyup denicem bende yemek ve çikolata olayını..
inş. sağlıklıdır ve bu sefer cinsiyet kesin belli olur:dance:

gunaydın yagmur ve pamuk gozunuz aydın cınsıyetını ogrenmıssınız:sm_cool:
kızlar bana da cıkolata olayını hemsıre dedı cıkolata haeketlendırıyor bebısı dedı aklında bulunsun dedı dıger ay yıyıp gıdıcem
:icecream:

kızlar günaydın bu arada cinsiyet öğrenen anneler varmış
ama pamukumun ki neymiş göremedim ben neyse
allah analı babalı büyütsün inşallah
maytapcım seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım

İnşallah kalbine göre olur canım.Haberlerini beklyoruz.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım.Bebeiş fıldır fıldır dönüyo çikolata yeyince :)) Ben denedim :)

Son gittiğimde yememiştim.Zaten saatlerce yolda zawalla bebeşişim yorgun düşmüş uyuyordu.Bende salı gitmeye karra verdim doktora.Bugün çok erken olur diye gitmedim.

Günaydın kıslar Nasılsınız bugün :)

Günaydın yağmurcum.Nasılsın?
Yeni haberler neler,geçmişi okuyamadım henüz de:)

Biz iyiyiz bu arada.Biraz yorgunum.

darkcım merhaba aynı yorgunluk bende de var bir kaç gündürde
başım dönüyor acayip derece de kansızlık çıktı zaten sonuçlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…